Bez invektiv, zejména Vašich, pane Jaggu, já jsem taky čech a čechem se cítím, to je všeobecné konstatování české mentality, kterou jsem za svých, téměř 50 let, měl tu čest poznat, ne rasový útok proti národnostním skupinám. Pokud to Ty cítíš a bereš jinak, to už je Tvůj problém. A ano, přesně tak to vnímáš správně, SP4 povyšuje a staví TS09 na roveň TS10. Pokud Ty sám nechceš a nemíníš tolerovat určitý pokrok a inovace, potom to je Tvůj problém, ale nevnucuj a neurážej neustále druhé a nesnaž se zpochybnit, o čem ses sám jen doslechl. A vo,vo tom to právě je. Ať si každý instaluje, co je mu po chuti. Já se možná dal náročnější cestou, ale přesně vím, proč jsem to udělal a proč mi to stálo za to. A to se snažím celou dobu vysvětlit, zatímco Ty stále útočíš a máš potřebu se hádat. Pokud se vrátíš o pár příspěvků zpět, tak se v příspěvku tazatele dočteš dotaz, jak úspěšně zprovoznit auta s SP4(uvádí build), aby nemusel zase přeinstalovávat. Na což jsem odpovídal. Takže celá tahle debata dále jde poněkud mimo téma. A není to otázka samotných aut i pro starší verze, ale otázka 2 kuidů českých regionů staršího vydání, ale to už jsem taky vysvětlil. Ty bylo třeba doinstalovat i do starších verzí, aby CZ region fungoval, přestože to už byly verze české.
Apropó, už je většina autorů, zejména zahraničních, kteří přešli ke tvorbě jen pro vyšší verze a dokonce i pomocí jiných programů, než je 3DSmax nebo Gmax, které jsou už dnes pro tvorbu v Trainzu poněkud zastaralé. To píši jen proto, že jsi to určitě zaznamenal, pokud píšeš, že chodíš i na jiná fóra. A pokud se jedná o mou osobu, sám dělám stále v Gmaxu i když jsem vyzkoušel i jiné 3D programy a snažím se dělat objekty tak, aby byly funkční ve všech verzích. Pokud to nejde, tak vydávám dubly i pro nižší verze. Jako autor chápu, že problémy pro ty, co hře a tvorbě do TRS,TS moc nerozumějí, ulehčím především já jako autor a nebudu se stále vymlouvat na nějaké jiné vydání hry. Hezký den bez emocí.