Ahojte.Mam mensi problem.Po instalacii TRS 2006 mi na konci vyskocila hlaska "your computer already has the latest version of Windows common controls" mimochodom instalacia je na Vistu.No zatial ziadne problemy.Nahodil som SP1 na cistu nespustenu hru.(Hra je origo a kluc mam registrovany v Aurane,na XP mi bezala hra v pohode)
No a teraz ked spustim TRS2006 vyskoci mi Trainz diagnostic tool a napise ze system splna poziadavky.Dalej je spustene okno Launcher kde si možem vybrat Ci chcem hrat alebo Spravca sucasti,nastavenie.Tak som si teda upravil nastavenie,zadal prihlasovacie udaje.Klikol som na start hra bezi normalne,vsetko je v pohode.
Ale problem nastane ked spustim Spravcu sucasti.Vyhodi mi hlasku "Nelze zaregistrovat registračni klič pro URL adresu Trainz" Jedine co možem kliknuť na OK a naskoci znova a ked kliknem na OK ešte raz naskoci Spravca sucasti ale ta hlaska spolu s nim zase a po dalsom OK je to v pohode.Ale strasne to otravuje stale na to klikat a pocuvat ten windowsacky zvuk pri nejakom probleme.Neviete pls co s tym može byť.
Sry ak sa to tu už objavilo,ale nenasiel som to. a vopred dik za pomoc