Jak zaregistrovat seriové číslo????

Obecně o hře Trainz Railroad Simulator 2006. Proč si ji koupit? Problémy se stahováním objektů. Instalace objektů pomocí Správce součástí. První spuštění. O opravných balících hry.

Moderátor: Lugger

Jak zaregistrovat seriové číslo????

Příspěvekod brejloun » čtv 11. pro 2008 10:10:34

Ahojky tak jsem konečně rozchodil trs 2006 a spustil jsem si content manager a tam to po mně chtělo zaregistrování seriového čísla tak jsem na to kliknul,objevila se mě stránka,kde byla políčka na zadání seriového čísla,tak jsem ho tam zadal.Potom jsem dal submit a objevila se mě stránka,abych zadal jméno a heslo.Zadal jsem odkliknul login,jenže na mně zase vybafla ta samá stránka se zaregistrováním seriového čísla.Mno,tak jsem celý proces zopakoval ale zase furt to samý už asi pětkrát mně tohle uděla.Nevíte co stím???Díky moc,hledal jsem odpověď všude,ale nikde jsem ji nenášel,možna jsem slepý,tak sorry.
Já=Vlaky škola a Nightwish!
brejloun
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou

Trainz UID: 0
Jezdím v: TRS06

Re: Jak zaregistrovat seriové číslo????

Příspěvekod bumbrdlik » čtv 11. pro 2008 10:58:44

Myslím, že nejlepší je otevřít si svůj profil po staru na Auranu.com a to číslo tam pak ve stati Serial Number pro 06 zadat.
Těžký je život dobrodruha v Trainz
bumbrdlik
JTT: Electrification
JTT: Electrification

Trainz UID: 147484
Jezdím v: TS09
Hardware: ASRock B450M Pro4, AMD Ryzen 7 2700, AMD Radeon RX 5500 8 GB, DDR4 16 GB, HDD SSD, Win 10 64 Home

Zpět na Trainz Railroad Simulator 2006