1 ) Aniž bych s Trainz, nebo počítačem cokoli dělal, začal mi Správce součástí po startu a pokusu s ním pracovat házet hlášku "program neodpovídá" Musím jej zavřít CTRL /ALT / Delete. To se opakuje třeba ttřikrát - čtyřikrát po sobě. Nepomáhá ani restart počítače.
2) Jindy se se Správce spustí napoprvé, a není vyhráno, to potom většinou nastupuje jeho druhá ruka "content manager" který aktualizuje databázi dlouhé a předlouhé chvíle. V programu nic nejde dělat, ani jej ukončit, ani zavřít, musí nastoupit již zmíněný trojhmat, kterým program ukončím. Jednou jsem měl práci a tak jsem "content manager" nechal dělat co umí. Řekl jsem si uvidíme kdo bude mít víc trpělivost. Když jsem za 3!!!! hodiny přišel, Content stále pracoval. Když za další dvě hodiny stále ještě pracoval, došla mi trpělivost , Content tedy v soutěži trpělivosti vyhrál na celé čáře a já použil opět zmíněný trojhmat.
3 ) Pomocí správce součástí stahuji aktualizace nainstalovaných kuid. Postupně jsem se z nějakých 14 tisíc zastaralých kuid dostal na 8650 kuid které zbývaly aktualizovat. Po jednom z posledních spuštění Správce součástí jsem zděšeně vyvalil oči. Místo 8650 se na mne smálo číslo 11420. Nic jsem do Trainz nestahoval, neinstaloval, dokonce jsem v posledních dvou měsících ani hru nespustil. Jen ve volných chvílích kdy počítač běžel na prázdno jsem stahoval a aktualizoval zastaralé kuid.
Má někdo nějaké zkušenosti s nestandardním chování shora zmíněných programů? Má Správce součástí nějakou omezenou kapacitu jak jsem si kdysi na jednom zdejším fóru četl a já po něm chci moc?
Díky za radu.