Ahoj mám problém so SSP ... keď ho spustím vybehne RUNTIME ERROR ... .NET som skúšal odinštalovať a dať tam ten z DVD ... ale stále nič ... tak isto som skúšal aj nové ovládače na grafiku ale stále nič ... nemohli by ste mi niekto prosím pomôcť ... mám dojem že to bude v tom že mam na PC nainštalované aj TRS 2004 ... CCP funguje ... skúšal som súbor TRS 2004 premenovať na TRS 20041 ... SSP potom hlásilo že niečo nemôže naist ... a vytvorilo si na novo : TRS 2004/Settings/userd.txt ...
toto je log :
Jet vRRRRR.RR Build 1234.5.QQQQQ on Aug 22 2006 at 16:56:32.
Begin:
? 00000CB4 Warn 0:02.2 Trainz : InterfaceTextDB> failed to load compiled interfacetext file
? 00000CB4 Warn 0:02.2 Trainz : InterfaceTextDB> Unable to read interface file 'InterfaceCzech.chump'
End.
EDIT 18:47 : TRS 2006 som odinštaloval ... ako ho mám teda nainštalovať aby to správne šlapalo
EDIT 18:53 : Zistil som že trochu asi spamujem ... tak sa opravedlňujem, nevšimol som si to téma ... ale ani tam neni odpoveď , možno som na niečo prišiel ... snad to odinštalovanie Visualu pomôže ... ešte raz sa ospravedlnujem za spam