od PhD » pát 07. říj 2011 20:49:54
Pro "Bumbrdlik": Já se k těm mapám samozřejmě vracím, pokud mi nejde načíst ta poslední. Jenže právě v tom je ten problém. Já se na poslední uloženou verzi nedostanu, protože ať udělám jakoukoliv změnu a uložím jako novou mapu, ta poslední se mi nikdy nenačte. A posledních pět verzí může být starých asi 5 hodin. Mám uloženy i starší jako CDP v záloze, ale to bych přišel o spoustu práce. Některé fotky by se tak staly historií. A souvisí s tím ještě další administrativa, kterou je docela pracné předělávat. Jen by mě zajímalo, jak já odstraním ty vadné součásti, když nevím, které to jsou. Určitě v TRS nějaké mám, ale v mé mapě je nepoužívám. Á propos, když je tedy hranice 1,8 GB, je možné tuto hranici nějak zvýšit? Já si schválně najíždím v mapě do míst, kde nic není. Aby mi to nezkolabovalo už na začátku.
Pro "janlady": Pohrál jsem si s tím "trainzoptions.txt", ale neprojevila se žádná změna, asi by to chtělo kompletně vyluxovat manažera. Ale ten editor IM a GS zní docela dobře. Podívám se na to.