od jungova » sob 06. zář 2008 14:50:36
hledam ruzny kuidy,a kdyz jich mam treba 50 (nekdy 2, jindy 80), natahnu do trs2006. uklada to normalne, ale kdyz vypadnu ze ssp, tak vzdy po kliknuti na trs2006 pravym v roletce dam vlastnosti a najit cil, tak prizlobrazeni cache tam mam 'assets,bku'. a tento soubor mazu po kazdym ukonceni hry. kdykoliv neco delam v trs tak vzdy a znova se mi tam objevuje 'assets,bku'. vcera jsem dukladne vycistila registry, cookies a vsechno co se vycistit da, ale po kazdy manipulaci v trs mam ten ,,bku. dela to od chvile, kdy jsem se utukla na auranu v download a misto na 'ftp' jsem tukla na ten prvni download. napresd se mi rozbalilo spp a pak se to kouslo. a po reset mi tam vzdy leze ten ,,,bku. jak se toho zbavit, abych to po kazdym vypadnuti z trs2006 nemusela zahazovat.
a ted trochu jiny problem. z polaku jsem stahla wagon Bxhpi (750mm). chybel mi tam interior kuid:142343:55014. nekdo z k.varu mi ho poslal, ja ho dodala tomu wagonu a spadla jsem na fatal error. pri zkoumani problemovyho souboru jsem zjitila, ze ma jeden bmp 0 bytes. asi polaci v tom maji chybu. a ten fatal error mi 'sezral' potrebny soubor 'assets,tdx'. kdyz chci spustit trs, tak mastim WinXP karty treba hodinu a pul spp reidexuje a potom normalne nabehle. a zase se v tom stouram dokud nejaky nulovy (nebo bludny) bajt neshodi.
jungova, kuid348682