Moderátor: Lugger
jagg píše:Zkus si pohrát s trainzoptions.txt, ten dokáže ovlivnit dost, právě jsem se na vlastní oči přesvědčil u svého TRS2006 na W7 64bit. Plátí to ovšem jen za předpokladu, že máš úplně všechny součásti OK.
bumbrdlik píše:a jestli je to v traizn.exe, tak to dělá některý nekompletní prvek, např. mu chybí im soubor, který se třeba vlivem diakritiky nenainstaloval.
vinceblack píše:jagg píše:Zkus si pohrát s trainzoptions.txt, ten dokáže ovlivnit dost, právě jsem se na vlastní oči přesvědčil u svého TRS2006 na W7 64bit. Plátí to ovšem jen za předpokladu, že máš úplně všechny součásti OK.
Koukal jsem na ten soubor, mohu se zeptat, cos tam měnil? Ty hodnoty mi moc neříkají (snad kromě -framerate, ale ten jsem zkopíroval ze stejného souboru pro TRS2010).
vinceblack píše:Koukal jsem na ten soubor, mohu se zeptat, cos tam měnil? Ty hodnoty mi moc neříkají (snad kromě -framerate, ale ten jsem zkopíroval ze stejného souboru pro TRS2010).
bumbrdlik píše:Jinak u těch souprav, tak ty jsou napsány ve složce Settings v souboru surveyorconsists.txt. Měla by tam být i ta tvoje zapsaná souprava, takže zkontrolovat jestli máš všechny kuidy do soupravy a pak jestli některému něco nechybí. Možná, že jsi něco z toho v SSP vymazal i sám a neuvědomil jsi si, že je to v soupravě.
Zpět na Trainz Railroad Simulator 2006
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků