od kmet » úte 23. bře 2010 23:34:49
Nedá mi to abych se nezapojil. Vždycky si říkám, že je to ve Vašem případě zbytečné, protože ať Vám poradí kdo chce, co chce, tak Vy si stejně jedete po svém. Ale naposled.
Tak za 1. pokud máte sestavený sčot jak se má, tak není možné ho "rozpálit do červena", protože to prostě nejde, má své ochrany proti přehřátí. Jak CPU, který v případě přehřátí v mžiku vypne sčot, tak grafická karta, což ve Vašem případě je dělo, kde Catalysty mají možnost v případě přehřátí grafické karty, tuto kartu zresetovat, aby se teplota snížila. Něco málo o tom vím, protože dlouhá léta používám jen GK značky ATI a mnohokrát jsem se s tímto stavem setkal. Samozřejmě je tam možnost tuto ochranu vypnout, ale to by udělal jenom hlupák, aby riskoval zničení tak drahé součásti. Takže žádné rozpálení sčotu se asi nekoná.
2. Kdyby jste sledovala toto fórum a jenom nepsala plačtivé příspěvky, tak by jste už dopředu věděla, že kombinace WIN7 a TRS2006 je to nejmizernější co může v této oblasti být. A taky by jste se dočetla, že jestli chcete alespoň nějak provozovat TRS2006, musíte nainstalovat TRS2006 do jiného adresáře než je adresář "PROGRAM FILES", což asi bude ten Váš problém. Pak se musí nastavit ve vlastnostech kompatibilita s XP SP2 nebo SP3 a spouštět program s právy správce. TRS2006 ve WIN7 nechodí jak má, a je zajímavé, že na každém počítači se objevují různé problémy. Já například se potýkám s dlouhou dobou ověřování databáze ve správci součástí a nejde mi to vypnout. V samotné hře se mi mapa načítá neúměrně dlouho a jak jsem dnes zjistil, tak uložená hra ve strojvůdci si nepamatuje množství materiálu a začíná vždy od začátku.
Ale jelikož Vy už jste nainstalovala TRS, a podle toho co jsem četl, několikrát, tak Vám zcela určitě zůstal po ní v registrech nějaký záznam. To je to, co Vám už výše psal janlady, že je potřeba :
1. odinstalovat TRS
2. registry ručně pročistit. Já bych Vám vřele doporučoval, aby jste si na to pozvala nějakého slušného znalce, protože když se tam budete hrabat Vy, tak to nemůže dobře dopadnout.
3. nainstalovat znovu, ale do jiného adresáře, jak jsem popsal výše a pak se modlit aby to alespoň nějak chodilo.