Ahojky Trainzaci,
mám dosti ZÁVAŽNÝ problém a nevím jak s ním bojovat. začal jsem stahovat nové vláčkyx, vagonky a pod s logem českých drach z našeho netu a přes CONTENT MANAGER jsem instaloval do hry, když jsem však dal uložit a spustit tak šlo vše o.k. až do doby než se otevřelo spouštěcí okno, s ozubením kolečkem v levo dole, to se točilo cca 20 vteřin a pak se přestalo točit! Říkal jsem jsi, že asi se ukládají věškeré informace do hry, ale když jsem přišel asi po dvou hodinách pořád tam bylo toto spouštěcí okno a nic se nedělo....nepomohl ani ENTER ani ctrl+alt+delete vubec nic se mnou nepracovalo. Dříve jsem normálně instaloval a stahoval doplnky do hry a nikdy jsem takoví to problém neměl!!!! Zkoušel jsem hru odistalovat a zase nainstalovat a rozeběhla se uplně normálně, jenže jakmile jsem jsi zase začal stahovat součásti vagonku apod. Tak opět nastal problém, se spuštěním hry. jsem VELICE ZOUFALÍ mám rozdělanou mapku a nemužu jse vubec do hry dostat aniž bych měl jen originál bez českých součástí, kde ovšem nemám ani mapky ani vláčky prostě vubec nic českého!!! Tak teď nevím jest-li mě někdo pochopil, ale doufám, že ano a tak prosím o pomoc ANI NEVÍTE JAK JE ČLOVĚK ZOUFALÍ KDYŽ JSI NEMUŽE ZAHRÁÁÁÁÁT!!!!!!NATOŽ BUDOVAT!!!!! Mám operační systém XPéčka