Správce součástí a Content manager

Obecně o hře Trainz Railroad Simulator 2006. Proč si ji koupit? Problémy se stahováním objektů. Instalace objektů pomocí Správce součástí. První spuštění. O opravných balících hry.

Moderátor: Lugger

Správce součástí a Content manager

Příspěvekod geopas » sob 01. lis 2008 0:06:08

1 ) Aniž bych s Trainz, nebo počítačem cokoli dělal, začal mi Správce součástí po startu a pokusu s ním pracovat házet hlášku "program neodpovídá" Musím jej zavřít CTRL /ALT / Delete. To se opakuje třeba ttřikrát - čtyřikrát po sobě. Nepomáhá ani restart počítače.
2) Jindy se se Správce spustí napoprvé, a není vyhráno, to potom většinou nastupuje jeho druhá ruka "content manager" který aktualizuje databázi dlouhé a předlouhé chvíle. V programu nic nejde dělat, ani jej ukončit, ani zavřít, musí nastoupit již zmíněný trojhmat, kterým program ukončím. Jednou jsem měl práci a tak jsem "content manager" nechal dělat co umí. Řekl jsem si uvidíme kdo bude mít víc trpělivost. Když jsem za 3!!!! hodiny přišel, Content stále pracoval. Když za další dvě hodiny stále ještě pracoval, došla mi trpělivost , Content tedy v soutěži trpělivosti vyhrál na celé čáře a já použil opět zmíněný trojhmat.
3 ) Pomocí správce součástí stahuji aktualizace nainstalovaných kuid. Postupně jsem se z nějakých 14 tisíc zastaralých kuid dostal na 8650 kuid které zbývaly aktualizovat. Po jednom z posledních spuštění Správce součástí jsem zděšeně vyvalil oči. Místo 8650 se na mne smálo číslo 11420. Nic jsem do Trainz nestahoval, neinstaloval, dokonce jsem v posledních dvou měsících ani hru nespustil. Jen ve volných chvílích kdy počítač běžel na prázdno jsem stahoval a aktualizoval zastaralé kuid.

Má někdo nějaké zkušenosti s nestandardním chování shora zmíněných programů? Má Správce součástí nějakou omezenou kapacitu jak jsem si kdysi na jednom zdejším fóru četl a já po něm chci moc?
Díky za radu.
geopas
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou

Trainz UID: 0
Jezdím v: TRS06

Re: Správce součástí a Content manager

Příspěvekod janlady » sob 01. lis 2008 0:18:51

geopas: Content manager vypneš stisknutím Entrru jinak si lokal pčřekopíruj jinam odinstaluj 06 vyčisti registry a bez antiviráku a internetu znovu
naistaluj mělo by to chodit,když upravuješ pracuje to přes registr takže bude potřeba čistič třeba Tune Up ten funguje bezchybně. :-D :bomb:
janlady
Připravuji se k odjezdu
Připravuji se k odjezdu

Trainz UID: 194719
Jezdím v: TS09
Hardware: AMD2-jadro +3-jadro

Příspěvekod ales1 » ned 02. lis 2008 10:09:09

tohle se stalo i bráchova pomohl patch a přeinstalace . ;-)
prosím , sem dislektik tak budte laskaví
ales1
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou

Trainz UID: 433434
Hardware: pořádny

Příspěvekod geopas » ned 02. lis 2008 12:03:03

Path je nainstalován od samého počátku. To začalo dělat až "teď". Přijde mi, že to začalo dělat po té, co jsem se při aktualizaci zastaralých kluid dostal pod 10 tisíc. Do té doby to občas tvrdilo že nemám platné heslo a mám zkontrolovat číslo hry. Ale to jsou chronicky známé problémy které se občas vyskytnou.
Asi nezbude než přeinstalace, ale do toho se mi moc nechce. Uvidím co se bude dít dál.
geopas
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou

Příspěvekod geopas » ned 30. lis 2008 20:34:20

Tak jsem Trainz nakonec přeinstaloval. Znovu jsem přes Správce součástí aktualizoval zastaralé Kuid. Začínal jsem na 15 tisících a pár kusech. Postupně jsem číslo snížil až na 9052. Při posledním spuštění Správce součástí jsem teď zjistil, že mám opět 14994 zastaralých kuid. Takže to vzdávám, Sysifos dělal užitečnější práci, protože ten si při zbytečné práci alespoň udržoval "figuru". :-))))
geopas
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou

Příspěvekod bumbrdlik » ned 30. lis 2008 21:03:07

No já mám v záložce Zastaralé přes 37000, ale vůbec mě to nerozčiluje, jelikož tam svítí ikonka DS, takže jsou na Download Statiton, ale ne u mne v počítači.
Těžký je život dobrodruha v Trainz
bumbrdlik
JTT: Electrification
JTT: Electrification

Trainz UID: 147484
Hardware: ASRock B450M Pro4, AMD Ryzen 7 2700, AMD Radeon RX 5500 8 GB, DDR4 16 GB, HDD SSD, Win 10 64 Home

Zpět na Trainz Railroad Simulator 2006