od misoft » pát 22. črc 2016 8:37:11
Pokiaľ "vkladáš" objekty do hry cez ContentDispatcher (čo je súčasť hry!) - tak tam sa to naozaj vkladá len so súhlasom správcu. Dá sa to obísť: Ak máš *.CDP súbor - klikni naň PTM a v ponuke by malo byť Otvoriť.... a mal by tam byť ContentDispatcher. Označ ho a zaznač, aby sa súbory tohto typu stále otvárali týmto programom.
Za ďalšie - rozbalené súbory (teda súčasti KUID) sa ukladajú do podadreára hry *:/*** (podľa toho, kde máš hru nainštalovanú)/TRS2004/World/Dispatcher/Downloads..... Tam sa ukladajú modely ako zložky KUID xxxxx yyy
Je tam v tom World ešte jeden podadresár Custom - v ňom si vytvor podadresár profiles a toto z Downloads presuň do profiles tie zložky KUID xxxx yyy - malo by sa ti to už potom objavovať.
Druhá možnosť je, že modely sú určené pre vyššiu verziu hry (napr. TRS2006) a súčasť ma vo svojom config.txt tag tranz-build vyšší ako 2.4 (napr. 2.5; 2.9) - stačí buď opraviť na 2.4, alebo celý trainz-build x.x zmazať.
Pokiaľ by sa jednalo o modely vozidiel a nezjavujú sa - potom sú taktiež určené pre vyššie verzie hry a je potrebná úprava config.txt (tu sa už písalo, ako na to), alebo chýba modelu nejaká súčasť, bez ktorej nebude fungovať (napr. KUID s enginespec, KUID s podvozkom a pod.)
Prišiel som,videl som,nechápem,odchádzam