Po delší době jdu na trainz 04 na win 8.1 spustím editor, ale tam žádná z mích vytvořených map tam není. Například rád dělám předělání základních map do české verze, ale žádné tam nejsou. Taky zmizela zcela nová mapa. Jediné co zůstalo je Berlin U7 ale taky bez přidaných vlaků.
Zkoušel jsem i znovu vytvořit předělání ale napsalo: předělání je trainzem chráněno zkuste jiné jméno, ale vždyť jsem tam dal jiné i bez vlaků.
Jinak vše stažené tam mám jako: vlaky, objekty atd.
Prohledával jsem složky s trainzem ale na místě kdy by měli být mapy bylo čisto. Možná to způsobili dvě věci:
1. Když jsem jednou zapnul antivir (AVG 2015 free), dal jsem aby vyčistil soubory, které zpomalují pc, ale byli tam jen věci z appdata a temp ale bylo toho moc tak jsem dal vše vyčistit, takže nevím jestli tam bylo něco z trainzu
2. Bratrovy jsem na jeho profilu dal taky na plochu trainz ale bylo to čisté jen zase U7, ale když jsem šel hned k sobě ještě jsem to tam měl. Ještě když na XP jsem měl trainz tak ale vše se nám ukazovalo i mapy ze všech profilů.
Já to vidím abych to znovu nainstaloval.
Ještě jedna zajímavost na win 8.1 se Ažd 71 chová jako základní přejezdy (pořád cinká a červeně bliká) ale na XP Červená světla svítí Žlutě a bíle bliká taky žlutě vše v jednom.