Nic mi nejde stahovat.

Obecně o hře Trainz Railroad Simulator 2004. Problémy se stahováním objektů. Instalace objektů. První spuštění. O opravných balících hry.

Moderátor: Lugger

Nic mi nejde stahovat.

Příspěvekod Patas_CZ » ned 12. led 2020 20:45:19

Nemohl by mi někdo poct jak opravit stahování? Minulý rok (2019) mi ještě šli stahovat mody ale po přechodu na druhý PC minic nejde stahovat :(. Pro kontaktování mi napšte na messenger nebo facebook [Paťa Kovář]
Patas_CZ
Začátečník
 
Příspěvky: 1
Registrován: ned 12. led 2020 20:40:33

Re: Nic mi nejde stahovat.

Příspěvekod Fugess » pon 13. led 2020 10:43:17

Poskytovatel hostingu nám pod rukama nastavil ssl a tímto důvodem přestalo fungovat stahování. O problému víme, budeme ho řešit.
gmrhosting.cz
Uživatelský avatar
Fugess
Správce webu
Správce webu
 
Příspěvky: 351
Registrován: stř 12. bře 2008 23:03:30
Bydliště: Břeclav
Trainz UID: 221520
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: ASUS G751JY-T7035H

Re: Nic mi nejde stahovat.

Příspěvekod bumbrdlik » pon 13. led 2020 14:39:03

Teď jsem to zkusil u sebe a mě stahování ze stati DOWNLOAD funguje stále i pod ssl. Nebo už je to vyřešeno?
Těžký je život dobrodruha v Trainz
Uživatelský avatar
bumbrdlik
JTT: Electrification
JTT: Electrification
 
Příspěvky: 2675
Registrován: stř 12. bře 2008 19:30:27
Bydliště: Litvínov
Trainz UID: 147484
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: MSI 970A-G45, AMD Phenom II X4, AMD HD 6670 1 GB, DDR3 8 GB, HDD SSD, Win 7 64 HP

Re: Nic mi nejde stahovat.

Příspěvekod misoft » pon 13. led 2020 16:34:23

Firefox - ani ťuk. Dokonca ochrana zablokuje aj zobrazovanie, po odstránení ochrany - sťahovanie sa nespustí.
Chrome - ani ťuk, zobrazuje, ale nestiahne.
Pravdepodobne - hosting má špatne nastavený certifikát SSL (môj názor).
Prišiel som,videl som,nechápem,odchádzam
Uživatelský avatar
misoft
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 1032
Registrován: čtv 03. dub 2008 20:50:02
Bydliště: Michalovce-Slovakia-EÚ-Earth-Milky Way
Trainz UID: 332403
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: AMD A4-3300 1,9GHz, 6GB RAM, ATI AMD Radeon HD 6480 2GB, Win 7 SP1 - normálny priemer

Re: Nic mi nejde stahovat.

Příspěvekod bumbrdlik » úte 14. led 2020 8:26:13

Abych to upřesnil, tak ve firefoxu mi stahování jde, ale v Chrome ne. Tam se mi neobjeví okénko kam to mám uložit.
Koukal jsem na certifikán a ten je v chrome platný od 22.11.2019 do 20.2.2020.
Těžký je život dobrodruha v Trainz
Uživatelský avatar
bumbrdlik
JTT: Electrification
JTT: Electrification
 
Příspěvky: 2675
Registrován: stř 12. bře 2008 19:30:27
Bydliště: Litvínov
Trainz UID: 147484
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: MSI 970A-G45, AMD Phenom II X4, AMD HD 6670 1 GB, DDR3 8 GB, HDD SSD, Win 7 64 HP

Re: Nic mi nejde stahovat.

Příspěvekod Churchill » úte 14. led 2020 9:44:26

Microsoft Edge - download funguje
Uživatelský avatar
Churchill
Moderator
Moderator
 
Příspěvky: 2047
Registrován: pát 29. úno 2008 6:44:13
Trainz UID: 276055
Jezdím v: TS12
Hardware: Win_7 (64-bit verze)

Re: Nic mi nejde stahovat.

Příspěvekod jungova » úte 14. led 2020 15:50:07

Stahla jsem ty hezky vozovny. Ale mam drobny problem. Uz asi tyden mi nejde stahnout Tramvajový dispečink na Palmovce a Vozovna Kobylisy. Z jinych webu a auranu stahnu cokoliv, jen tyto hezky objekty mi to nestahuje. Kde je problem ?
Dik za radu.
jungova, kuid348682
Uživatelský avatar
jungova
Připravuji se k odjezdu
Připravuji se k odjezdu
 
Příspěvky: 948
Registrován: ned 06. dub 2008 22:41:21
Bydliště: Lodecka1206/2,11000Praha1
Trainz UID: 348682
Jezdím v: TS12
Hardware: ASrock4extreme, i7 6700K 3.4GHz, radXFX480 2x8gb, DDR4 32gb, system SSD m2, w10 64bit, 2xHDD 1a1tb

Re: Nic mi nejde stahovat.

Příspěvekod jungova » úte 14. led 2020 16:46:27

Nejde pres Google chrome ani explorer (widle 10 64bit). Minuly tyden to slo pres google. IE nepouzivam. dnes jsem to zkusila a taky nestahuje.
jungova, kuid348682
Uživatelský avatar
jungova
Připravuji se k odjezdu
Připravuji se k odjezdu
 
Příspěvky: 948
Registrován: ned 06. dub 2008 22:41:21
Bydliště: Lodecka1206/2,11000Praha1
Trainz UID: 348682
Jezdím v: TS12
Hardware: ASrock4extreme, i7 6700K 3.4GHz, radXFX480 2x8gb, DDR4 32gb, system SSD m2, w10 64bit, 2xHDD 1a1tb

Re: Nic mi nejde stahovat.

Příspěvekod misoft » úte 14. led 2020 23:46:25

No neviem... na Chrome som povolil cookies, zrušil ochranu a skúsil niečo stiahnuť - NIČ. Preskúmal som "stránku" a vyhodilo chyby stránky
GET https://syndication.twitter.com/i/jot?l ... n%22%7D%7D net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT

Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()

Access to XMLHttpRequest at 'http://www.trainz.cz/ajax.php' from origin 'https://www.trainz.cz' has been blocked by CORS policy: No 'Access-Control-Allow-Origin' header is present on the requested resource.

POST https://www.facebook.com/ajax/bz net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT

Nie som IT eso, takže neviem, čo to znamená, len mi je jasné, že niečo pri zdroji blokuje sťahovanie. A keďže sa to deje u mnohých a na rôznych prehliadačoch a dokonca i na rôznych veriách Windows (7, 10) - tak som si istý, že niekto na hostingu niečo domrvil.
Prišiel som,videl som,nechápem,odchádzam
Uživatelský avatar
misoft
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 1032
Registrován: čtv 03. dub 2008 20:50:02
Bydliště: Michalovce-Slovakia-EÚ-Earth-Milky Way
Trainz UID: 332403
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: AMD A4-3300 1,9GHz, 6GB RAM, ATI AMD Radeon HD 6480 2GB, Win 7 SP1 - normálny priemer

Re: Nic mi nejde stahovat.

Příspěvekod bumbrdlik » stř 15. led 2020 8:56:03

Hosting, především domrvil to, že nám nedal vědět, že server bude přecházet od určitého data na zabezpečený provoz a tak ve zdrojovém kódu našich stránek je všude v odkazech místo počátečního https pouze http a tak některé důsledné prohlížeče tento nezabezpečený odkaz zablokkují - viz ve zprávě od misoft v začínajícím odstavci Acess ..... Proto fugess psal, že se to bude řešit.
Mě osobně to ve Win 10 funguje jak ve Firefoxu, tak i v Microsoft Egde, ale v Chrome ne. Dokonce stahování funguje i na tabletu s Androidem ve Firefoxu (Chrome mám deaktivován).
Těžký je život dobrodruha v Trainz
Uživatelský avatar
bumbrdlik
JTT: Electrification
JTT: Electrification
 
Příspěvky: 2675
Registrován: stř 12. bře 2008 19:30:27
Bydliště: Litvínov
Trainz UID: 147484
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: MSI 970A-G45, AMD Phenom II X4, AMD HD 6670 1 GB, DDR3 8 GB, HDD SSD, Win 7 64 HP

Re: Nic mi nejde stahovat.

Příspěvekod misoft » stř 15. led 2020 12:27:22

Takže sa nebudeme vzrušovať a počkáme. Veď predsa nehorí :)) . radšej si dáme ~O) alebo :pivo: ;) :D
Prišiel som,videl som,nechápem,odchádzam
Uživatelský avatar
misoft
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 1032
Registrován: čtv 03. dub 2008 20:50:02
Bydliště: Michalovce-Slovakia-EÚ-Earth-Milky Way
Trainz UID: 332403
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: AMD A4-3300 1,9GHz, 6GB RAM, ATI AMD Radeon HD 6480 2GB, Win 7 SP1 - normálny priemer

Re: Nic mi nejde stahovat.

Příspěvekod rubik » pát 17. led 2020 15:10:38

Mě to funguje v pohodě, už pár dní. Mám Avast secure browser a woknous 10. :D
Nejlepší je Ozzy, protože hraje nahlas
Uživatelský avatar
rubik
Object Creator
Object Creator
 
Příspěvky: 2444
Registrován: pát 14. bře 2008 9:47:35
Bydliště: Praha
Trainz UID: 143693
Jezdím v: TS12
Hardware: Více počítačů - od "dvoumotoráku" 2x3 GHz po úplnýho pumprdlíka osmimilimetrovýho...

Re: Nic mi nejde stahovat.

Příspěvekod jungova » pát 17. led 2020 20:49:41

Zkopirovala jsem ze systemu html cely adresny radek s nazvem cdp , vlozila do google adresniho radku a zacalo to stahovat. Potom uz to zacalo fungovat normalne. Po vozvne Kobylisy dalsi Ustredni dilny dp jsem uz stahovala normalne z tohoto webu. Asi se to nejak prostouchlo.
jungova, kuid348682
Uživatelský avatar
jungova
Připravuji se k odjezdu
Připravuji se k odjezdu
 
Příspěvky: 948
Registrován: ned 06. dub 2008 22:41:21
Bydliště: Lodecka1206/2,11000Praha1
Trainz UID: 348682
Jezdím v: TS12
Hardware: ASrock4extreme, i7 6700K 3.4GHz, radXFX480 2x8gb, DDR4 32gb, system SSD m2, w10 64bit, 2xHDD 1a1tb

Re: Nic mi nejde stahovat.

Příspěvekod misoft » stř 22. led 2020 17:43:44

misoft píše:Takže sa nebudeme vzrušovať a počkáme. Veď predsa nehorí :)) . radšej si dáme ~O) alebo :pivo: ;) :D


Kto čaká - dočká sa. Už je chyba opravená a funguje to normálne.
:pivo: som si nedal, :tea: však išla na odbyt :))
Prišiel som,videl som,nechápem,odchádzam
Uživatelský avatar
misoft
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 1032
Registrován: čtv 03. dub 2008 20:50:02
Bydliště: Michalovce-Slovakia-EÚ-Earth-Milky Way
Trainz UID: 332403
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: AMD A4-3300 1,9GHz, 6GB RAM, ATI AMD Radeon HD 6480 2GB, Win 7 SP1 - normálny priemer


Zpět na Trainz Railroad Simulator 2004

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron