od Churchill » pon 14. črc 2014 10:50:29
Minulý měsíc jsem si stavěl nový PC (ASUS B85-ProGamer, IntelCore_i5/3,1GHz, 16GB RAM, nVidia_GTX750). Operační systém Win_64bit verze. Grafárna si sama nainstalila snad už verzi DirectX_11 (prostě tu poslední, která existuje). Hru TRS_04 jsem nainstalil do ProgramFiles_x86 (tento adresář právě slouží pro 32bit programy). DirectX_9, kterou mě nabízela TRS_04 jsem s díky odmítl. Nemám s hrou nejmenší problém (jediné otravování, které přibylo, se týká potvrzování správce - např. u TrainzObjectz si to musím sám vynutit., ale to jsou drobnosti, které přehlížím). Jinak opravdu nemám s hrou žádný problém. Z toho vyplývá, že ten DirectX_9 (a je jedno, jaká verze) v tom zase takovou roli nehraje.
Pokud má tazatel ještě OS Win_Vista, vřele doporučuji se ho zbavit. Opravdu nepovedený OS, ještě horší, než Milenia (kdo pamatuje - ví o čem je řeč). Buď se vrátit k Win_XP (tam jsou ovšem od dubna jiné problémy, které sice nesouvisí s TRS), a nebo přejít na Win_7 (doporučuji se moc nerozmýšlet, pokud se ještě prodávají)