zdravím nečekaně se mi začal vyskytovat problém ve TRS04 u zastávek s podporou cestujících nikdy se to nestávalo a najednou se to děje ,už sem přeinstaloval jak TRS tak win aktualizoval sem ovladače od všeho co se dá, jo pak při větším pobíhání okolo toho objektu spadne hra s chybou trs\Bin\Render3DCore.dll
Někde se tady o tom psal u TRS2006, ale v 04 by to mohlo být to samý, že to dělá nějaká ženská - možná má velká prsa . Některé věci moho fungovat bez problémů, ale u některých je třeba použito to, co TRS2004 třeba ve scriptech nemá
to je dobrý hru mi znepříjemňuje ženská s velkými kozami to snad není pravda co se může stát ve slušné hře , asi nevíš náhodou jak tu babu smazal aby mi přestala znepříjemňovala hru
mno jdu zkoumat .děkuji pánové už sem měl chutě smazat zálohu více než 40 giga věcí. ondra520 : nevěděl by si kuid nebo něco čeho bych se chytnut ,dík,mno mam toho opravdu hoodně
Jo, -3:10060 je v build-in objektech TRS2004, ale ty musíš mít nějaký -3:xxxxx normálně v Downloads. Jinak jak to odstranit nevím, snad smazat a pak smazat chumpy v cache, a spustit hru. Já zásadně nic z vyšších verzí do TRS2004 nedávám, za ty následné problémy mi to nestojí.
nmo já to risknu a většině to funguje ,třeba některé věci z modula city V3 mi jde v 04,i sada tramvaji z 09 šla bez problému ,je to risk ale hlavně že to funguje ,uz sem to našel je to ze sady metro finál z Ruska..... ale je to pro 04 ,vypadá to ze se to někde podelalo