Ano, je to kodekama. Takovýma, které jsou implentovány už od výrobce na kartách nVidie (Ge Force). Tam totiž žádný problém není.
Tak o tomto som vzivote nepocul,ake kodeky su nejak integrovane do GF Nvidia ? Ledaze hovoris hardverovej podpore povedzme H.264 a VC-1. To by som chapal,ale to je hardwerova podpora a nie priamo kodek a toto ma aj kazda novsia ATI.
Ja osobne mam HD3650 od ASUSu a co sa tyka ovladacov tiez som s nimi absolvoval kopu problemov. Prvotny ovladac dodany s kartou ma donutil rozmyslat co za kartu som to kupil.Potom vsak nastalo hladanie a skusanie tych spravnych kodekov,cize radil by som hladat ovladace ci uz na stranke ATI alebo na stranke dodavatela karty. Osobne som vymenil asi 4typy ovladacov dokym som nasiel tie najvhodnejsie, tie som si zozalohoval a dalsi up´grade na pol roka neplanujem. Ono Churchill, neplechu na ATI robila podpora a sprava videa ktoru ATI zahrnulo do svojich ovladacov,mam tusenie ze to nesie nazov AVIO alebo nejak podobne, mne podobne strajkovali vsetky videa formatu vmw, trebalo len pohladat na nete a problem sa vyriesil a momentalne som so svojou GF spokojny.