Ve fóru jsem často narážel na dotazy,ve kterých se dotyční ptali,jaké stáhnuté doplňky jedou v SP4,které vyšlo v Levelu č.115.Do této SP4 jsou určeny doplňky,které jsou v downlandu označeny jako 1.1.1+SP4.Těch je tam ale docela málo,protože tato stránka je určena především TRS 2004 a 2006. V domnění,že mám TRS 2004 jsem vesele stahoval doplňky,které se však ve hře ne a ne rozjet.Po dlouhém a usilovném bádání jsem přišel na způsob,jak lze dostat doplňky do TRS 2004 do 1.1.1+SP4.Má to ale jeden háček.Musíte mít TRS 2004.Já ho měl,ale momentálně se mi nerozjel(prostě slabý kompl )Z TRS 2004 si skopírujeme soubor acsCompDll.dll a dáme si ho do nově vytvořené složky .
Vytvoříme si ještě jednu složku a skopírujeme do ní soubor acsCompDll.dllze SP4.Nyní si stáhneme nějaký objekt do TRS 2004.V SP4 přepíšeme stávající acsCompDll.dll a nahradíme ho acsCompDll.dll z TRS 2004.Nainstalujeme.Ve World\Dispatcher\Downloads si najdeme nejnovější složky(nově nainstalovaný objekt) a přesuneme je do World\Custom.V přesunutých složkách si najdeme config,dáme Ctrl A+Ctrl C a config zavřeme a odstraníme ho.Poté vytvoříme nový txt.dokument,který nazveme config,otevřeme a dáme Ctrl V.Nyní přepíšeme acsCompDll.dll z TRS 2004 tím původním,který jsme nahradili z TRS 2004.Otevřeme ContentDispatcher.Musíme změnít ID autora na to,které je psané v configu.Dáme přidat,uložit,nainstalujeme nově uložený .cdp soubor a už by to mělo jet.
POZOR:U některých lokomotiv či vagonů to píše,že nelze načíst síťový soubor.Na to jsem ještě nepřišel,ale už na tom pracuji.
PS:ContentDispatcher nepodporuje KUID2!!!!!!