Často kladené otázky. Nevíte si s něčím rady? Možná na vaši otázku již někdo odpovědel... / Frequently asked questions. If you don't know how to do it. Someone maybe replied your question already...
Pravidla fóra
Pouze pro čtění / Len pre čítanie / Read only
od Supervisor » úte 11. bře 2008 16:35:17
DoctorX píše:Muze mi nekdo odpovedet, zda ma smysl kupovat TRS06?
A jeste jeden dotaz, to jako vse co mam nastradane pro TRS 2004 muzu zahodit? Veskera prace jako je vnivec?
Semafor píše:Na tvou první otázku ti odpovím asi takto. TRS06 si pořidím proto, že auranská železnice mi tak nějak přirostla k srdci a lepší alternativu jsem zatím nenašel. Takže pokud nechci ztratit
krok s dobou, a nemyslím to z nějakých plytkých snobských pohnutek, tak mi nic jiného v podstatě nezbývá. Vše nové, teď pojede v kolejích diktovaných TRS06. Jinými slovy, chcešli v TRS pokračovat s tím, že budeš chtít rozšířovat možnosti hry, tak musíš jedině přestoupit na 2006ku.
K druhé tvojí otázce snad jen tohle. nějaké oběti asi budou. V jaké šíři se uvidí, jen doufám, že to nebude
nějaká ptačí chřipka na kolejích.
Zatím tomu nic nenasvědčuje.
Gremlin píše:DoctorX píše:Muze mi nekdo odpovedet na tuto otazku???
A jeste jeden dotaz ,to jako vse co mam nastradane pro TRS 2004 muzu zahodit??? Veskera prace jako je vnivec???
Diky za odpovedi. DrX
Predem bych rad poznamenal, ze by ses mel spis tesit, ze vychazi nova verze oblibene hry misto byt z toho nastvany
No a ted k odpovedim ma dotazy:
Proc si novou verzi hry poridit? Hra TRS2006 je dalsim pokracovanim TRS2004, v nove verzi jsou zabudovane nove vylepseni hry, ke kterym doslo behem 2 leteho vyvoje hry v Auranu. Zakladni informaci, jake zasadnejsi zmeny TRS2006 prinasi a co obsahuje krabice, najdes v <a href="http://trainz.jedisoft.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=96&mode=&order=0&thold=0"><b>tomto clanku</b></a>. Pokud ti tyto informace nestaci, pockej si na recenze ceske verze, ktere se objevi jak na tomto webu, tak i v hernich casopisech a webzinech, pak si budes moci odpovedet na otazku, zda prinasene zmeny jsou pro tebe natolik zajimave, ze se rozhodnes si novou verzi hry koupit. V neposledni rade je dost dulezitym duvodem i ziskani originalniho serioveho cisla, ktere ti da pristup do nove sekce TRS2006 na Planet Auran - a jak se da ocekavat, valna vetsina trainzaku nove veci bude tvorit pro novou verzi Trainzu.
Co se stavajicimi objekty vytvorenymi pro TRS2004? Drtiva vetsina komponent z TRS2004 bude beze zmen pouzitelna i v TRS2006, tato hra je zpetne kompatibilni. Mohou byt problemy s nekterymi komponenty, kde autori nedodrzeli standardy pro tvorbu komponent. Tam pak nezbyva, nez aby autor dane komponenty udelal prislusnou modifikaci/opravu. Diky vyrazne vylepsene sprave komponent a editoru v TRS2006 by to nemel byt takovy problem opravit.
haffen píše:A ja len dodám, že komplexná recenzia, tzv. od fachu bude len na tomto webe a počítam že nikde inde, pretože herné weby, časopisy a pod. sa nezaoberajú problematikou TRS v takom meradle ako práve my tu.
P.S. na recenzii sa v tomto momente, tj. 19. 12. usilovne pracuje, tak počítajte, že medzi sviatkami, najneskôr však na Silvestra to pôjde von.
P.S.S. ďakujem Gremlinovi za ozrejmenie niektorých problémov ohľadne TRS2006 a za vytvorenie potrebných vlákien na diskusiu o možných (aj keď dúfam že nebudú) problémoch.
Sueneé - Supervisor
-
Supervisor
- Supervisor
-
- Trainz UID: 0
- Jezdím v: TRC
- Hardware: Pentium 1,4GHz
-
Zpět na Nevím jak na to!?