nakládka a vykládka

Obecně o hře Trainz Railroad Simulator 2006. Proč si ji koupit? Problémy se stahováním objektů. Instalace objektů pomocí Správce součástí. První spuštění. O opravných balících hry.

Moderátor: Lugger

nakládka a vykládka

Příspěvekod eliska-kaplanova » čtv 03. črc 2014 11:09:59

prosím proč mi nejdou naložit nebo vyložit české nákladní vagony. nevím si s tím rady. mám 2006. :)
Uživatelský avatar
eliska-kaplanova
Začátečník
 
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 03. črc 2014 10:21:18
Bydliště: příbram
Trainz UID: 0
Jezdím v: TRS06 + SP1

Re: nakládka a vykládka

Příspěvekod sasule » čtv 03. črc 2014 12:24:43

Předně, je potřeba mít nějaký průmyslový objekt, který nakládku podporuje a poté vůz, který podporuje nakládku suroviny, kterou produkuje ten objekt.

Průmyslový objekt má zpravidla u sebe kolej, kterou napojíš do své kolejové sítě.

Vyzkoušej si to třeba na nějakém nástupišti a osobním voze, v donwloadu tady je jich celkem dost.

Případně pošli screeny obrazovky, ať se můžeme dobrat výsledku. Takhle se to řeší dost špatně :-)
Tož já bych se aji vycenzurovál...
Uživatelský avatar
sasule
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 202
Registrován: stř 19. bře 2008 9:41:46
Bydliště: Slavičín / Třebíč
Trainz UID: 258803
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: Extra silný mikročip od Intelu, který doplňují Korzáři a chladí Cooler Master

Re: nakládka a vykládka

Příspěvekod eliska-kaplanova » čtv 03. črc 2014 15:12:32

to všechno vím a mám(myslím tím koleje i originál důl) ale jakmile dám do vlaku český vagon třeba na uhlí nebo cisternu nebo plaťák na kontejnery tak se prostě nenaloží. do české páry se mi naloží v dole uhlí a na vagony né. jinak osobáky fungují ale jen ty nákladní né. nevím čím by to mohlo být a tak musím mít náklaďáky jen ty cizí - americké :-) - a já bych tak ráda měla české..........
Uživatelský avatar
eliska-kaplanova
Začátečník
 
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 03. črc 2014 10:21:18
Bydliště: příbram
Trainz UID: 0
Jezdím v: TRS06 + SP1

Re: nakládka a vykládka

Příspěvekod eliska-kaplanova » čtv 03. črc 2014 15:15:18

třeba v pustině nejdou naložit ani české cisterny. ani nejdou označit pro nakládku třeba nafty nebo ropy. a to mám všechny stažené odsud.
Uživatelský avatar
eliska-kaplanova
Začátečník
 
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 03. črc 2014 10:21:18
Bydliště: příbram
Trainz UID: 0
Jezdím v: TRS06 + SP1

Re: nakládka a vykládka

Příspěvekod wlk » čtv 03. črc 2014 15:31:56

Záleží na tom,jak je psáno výše,zda vůz podporuje nakládku.Zde v downloadu jsou některé vozy tuto podporu mají,některé ne.Ty,u kterých je uvedeno,že jsou pro verzi 1.1.1.+SP4 ji určitě nemají,pro vyšší verze ji mít mohou.Často bývá u vozu s podporou zelené zatržítko,ale nemusí to být vždy.
04+SP4 a 06+SP1
wlk
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 280
Registrován: stř 12. bře 2008 20:56:46
Bydliště: Ústecký kraj
Trainz UID: 0
Jezdím v: TRS06 + SP1

Re: nakládka a vykládka

Příspěvekod eliska-kaplanova » čtv 03. črc 2014 16:11:34

díky za dobrou radu. posílám palec nahoru !!! jdu to prozkoumat ;)
Uživatelský avatar
eliska-kaplanova
Začátečník
 
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 03. črc 2014 10:21:18
Bydliště: příbram
Trainz UID: 0
Jezdím v: TRS06 + SP1

Re: nakládka a vykládka

Příspěvekod Sley » čtv 03. črc 2014 17:16:32

Nevím přesně, jak je to v TRS 2006, ale v TRS 2004 s tím problémy nemám - české vozy se mi nakládají bez problémů, obzvlášť u "originál" průmyslových staveb. Trochu složitější je to u flexibilní průmyslové koleje - tam musí člověk ručně nastavit i to, jaká surovina se bude do kterého vagónu nakládat, ale jde to taky.
A určitě má pravdu i wlk, protože některé vozy jsou sice od pohledu nákladní, ale naložit se do nich nedá nic, protože jednoduše funkci nakládky a vykládky nepodporují.
Uživatelský avatar
Sley
Rozhlížím se
Rozhlížím se
 
Příspěvky: 64
Registrován: čtv 26. dub 2012 19:11:06
Bydliště: Ústí nad Labem
Trainz UID: 0
Jezdím v: TRS2004 + SP4

Re: nakládka a vykládka

Příspěvekod bumbrdlik » čtv 03. črc 2014 21:53:02

Vagony podporující nakládku, mají v náhledu v seznamech Editoru ikonku Industry (nápis IND s obrázkem fajfky pod ním).
Těžký je život dobrodruha v Trainz
Uživatelský avatar
bumbrdlik
JTT: Electrification
JTT: Electrification
 
Příspěvky: 2631
Registrován: stř 12. bře 2008 19:30:27
Bydliště: Litvínov
Trainz UID: 147484
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: MSI 970A-G45, AMD Phenom II X4, AMD HD 6670 1 GB, DDR3 8 GB, HDD SSD, Win 7 64 HP

Re: nakládka a vykládka

Příspěvekod eliska-kaplanova » pát 04. črc 2014 8:56:31

Jóóó
super zase jedna VÝBORNÁ zkušenost. Stačí koukat na zelenou fajfku a idn. DÍKYYYYYYYYYYYYYYYY :))
Uživatelský avatar
eliska-kaplanova
Začátečník
 
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 03. črc 2014 10:21:18
Bydliště: příbram
Trainz UID: 0
Jezdím v: TRS06 + SP1


Zpět na Trainz Railroad Simulator 2006

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron