No to jo, ale ve starém downloadu šlo zkopírovat celý seznam chybějících součástí z Content Manageru se vším textem okolo do vyhledávače. Což mi přišlo šikovné a hlavně rychlé. Přepisovat třeba 100 chybějících součástí nějaké mapy ručně je docela otrava.
ve starém to šlo, v novém to nejde starý byl poblitý reklamama, nový je bez reklam starý vyžadoval registraci, nový nevyžaduje na starý museli autoři posílat adminům objekty, na novém je posílají sami
Vážení trainzáci, než dáte nějaký post do nějaké sekce na toto forum, zkuste si tu příslušnou SPRÁVNOU sekci najít . Není asi košér, dát např. video z Norska do tématu o první ČSR republice, že ? Vzhledem k tomu, že zde ještě mám moderátorská práva (to asi někdo zapoměl zrušit), tak jsem ten post přesunul tam, kam snad patří
Tak mě napadlo,jestli by nemohla být v downloadu sekce externích odkazů ke stažení.Třeba by tam mohli dávat odkazy i autoři,kteří mají objekty někde jinde
Hromada autorů má svoje stránky a jinak by si za to každý zodpovídal sám.Na warezech to třeba i hlídají roboti .Byl to ale jen takový nápad,jelikož mi 8GB připadá docela málo.Třeba teď mám 4 groundtextury a má to 28MB(je to jpg)
no doteď jsme měli stěží 4GB, takže 8 je podle mě na relativně dlouhou dobu plně postačující.. jinak externí linky by musel někdo hlídat a napsat na to robota je myslím si vcelku zbytečné.. většina autorských stránek měla životnost stěží rok a na ostatní neoficiální weby bych se moc nespoléhal
Já bych měl takový návrh. Autor modelů Steffan ukončil svoji práci pro TRS zhruba před 4 roky. Začátkem letošního roku zřejmě skončila smlouva s příslušným provozovatelem inetových stránek a jeho web je mrtvý (a pravděpodobně ho už nikdo neoživí). Jsem přesvědčen, že Steffan by se rozhodně nezlobil, kdyby jeho modely byly zde v downloadu. Ony totiž nejsou nikde k sehnání, a je to škoda, velká škoda. jsou to rarity. Jedná se o: ÖBB 2091 D/u ČSD D/u JHMD Balm/u ČSD Btu ČD Balm/u JHMD Ba/u ČSD M21.003 298.56 - ÖBB Uv1 - ÖGLB Motorový vůz ÖBB 5090 T47.001 705 913-2 U37 ČSD M262.0229 ČSD T434.004 ČSD M262.045 ČSD M290 ČSD 354.1217 ČSD 464.201 ČSD