Nejdou přidat nádraží

Vyhrazeno pro diskusi na téma nové verze hry: Trainz Classics

Moderátor: Lugger

Nejdou přidat nádraží

Příspěvekod Denno » čtv 18. zář 2008 17:00:22

Ahojte , mám takový problém , že většina buduv (převážně nádraží) se mi neukážou ve hře .
Prosím pomohli by jste mi ?
Krade se, krade se, krade se... :(
Uživatelský avatar
Denno
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 330
Registrován: sob 12. dub 2008 18:52:45
Bydliště: Ostrava střed (323)
Trainz UID: 303003
Jezdím v: TS09

Re: Nejdou přidat nádraží

Příspěvekod Atkins » čtv 18. zář 2008 20:21:56

:?: :?: :?: :shock: Malo informaci - ktera nadrazi, odkud stazena, jak vypadaji v SSP, jaky mas OS..............
Uživatelský avatar
Atkins
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 3200
Registrován: stř 12. bře 2008 15:39:25
Bydliště: Úplně jinde
Trainz UID: 71716
Jezdím v: TS10
Hardware: Core2Duo 3,00 GHz - 4GB DDR3, ATI HD3850, WXP-SP2, LCD-TV 37"

Re: Nejdou přidat nádraží

Příspěvekod Denno » pát 19. zář 2008 14:53:07

OS : XP
Nádraží : zkoušel jsem všechny z pedra atd ... ani jedno nejelo .
Krade se, krade se, krade se... :(
Uživatelský avatar
Denno
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 330
Registrován: sob 12. dub 2008 18:52:45
Bydliště: Ostrava střed (323)
Trainz UID: 303003
Jezdím v: TS09

Re: Nejdou přidat nádraží

Příspěvekod bumbrdlik » pát 19. zář 2008 16:31:02

A postupuješ s instalací CDP podle manuálu? Znamená to, že po instalaci se podíváš do záložky Otevřené pro úpravy, tam věe označit a potvrdit změny - Ctrl-M. zmizí symbol kladiva s klíčem.
Těžký je život dobrodruha v Trainz
Uživatelský avatar
bumbrdlik
JTT: Electrification
JTT: Electrification
 
Příspěvky: 2631
Registrován: stř 12. bře 2008 19:30:27
Bydliště: Litvínov
Trainz UID: 147484
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: MSI 970A-G45, AMD Phenom II X4, AMD HD 6670 1 GB, DDR3 8 GB, HDD SSD, Win 7 64 HP

Re: Nejdou přidat nádraží

Příspěvekod Denno » pát 19. zář 2008 20:17:13

Samozřejmě , jinak by mi tam nešlo všechno ostatní ...
Krade se, krade se, krade se... :(
Uživatelský avatar
Denno
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 330
Registrován: sob 12. dub 2008 18:52:45
Bydliště: Ostrava střed (323)
Trainz UID: 303003
Jezdím v: TS09

Re: Nejdou přidat nádraží

Příspěvekod Atkins » pát 19. zář 2008 20:30:51

A jak se takove nadrazi tvari v SSP? - Je v poradku? Bez chyb?
Uživatelský avatar
Atkins
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 3200
Registrován: stř 12. bře 2008 15:39:25
Bydliště: Úplně jinde
Trainz UID: 71716
Jezdím v: TS10
Hardware: Core2Duo 3,00 GHz - 4GB DDR3, ATI HD3850, WXP-SP2, LCD-TV 37"

Re: Nejdou přidat nádraží

Příspěvekod bumbrdlik » pát 19. zář 2008 22:14:51

V čem je tedy problém, chybí na mapách nebo je nemůžeš najít ve výběru v Editoru. Není mi jasná ta citace: "....ani jedno nejelo"
Těžký je život dobrodruha v Trainz
Uživatelský avatar
bumbrdlik
JTT: Electrification
JTT: Electrification
 
Příspěvky: 2631
Registrován: stř 12. bře 2008 19:30:27
Bydliště: Litvínov
Trainz UID: 147484
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: MSI 970A-G45, AMD Phenom II X4, AMD HD 6670 1 GB, DDR3 8 GB, HDD SSD, Win 7 64 HP

Re: Nejdou přidat nádraží

Příspěvekod Denno » sob 20. zář 2008 9:07:58

No některé v SSP jsou , ale neobjeví se v editoru (v seznamu) .
Krade se, krade se, krade se... :(
Uživatelský avatar
Denno
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 330
Registrován: sob 12. dub 2008 18:52:45
Bydliště: Ostrava střed (323)
Trainz UID: 303003
Jezdím v: TS09

Re: Nejdou přidat nádraží

Příspěvekod Atkins » sob 20. zář 2008 10:44:46

No některé v SSP jsou
Sakra demmo: :!: :!: A jsou s chybami neb bez chyb :?: :!: Pokud nevis, jak v SSP zjistit stav objektu - precti si prosim manual. Z tebe to covece leze, jak z chlupaty deky. :((
Uživatelský avatar
Atkins
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 3200
Registrován: stř 12. bře 2008 15:39:25
Bydliště: Úplně jinde
Trainz UID: 71716
Jezdím v: TS10
Hardware: Core2Duo 3,00 GHz - 4GB DDR3, ATI HD3850, WXP-SP2, LCD-TV 37"

Re: Nejdou přidat nádraží

Příspěvekod bumbrdlik » sob 20. zář 2008 14:25:58

Denno píše:No některé v SSP jsou , ale neobjeví se v editoru (v seznamu) .

A co co takhle zjistit, jestli jim nechybí nějaká součást a sehnat ji. Tím doplňuji to co napsal Atkins.

Já když jsem s tou hrou začínal, tak jsem si nechal vytisknout Elektronický manuál a pak jsem do něj nakoukl, abych
se něco dozvěděl a mám ho přečtený nejmíň pětkrát.
Těžký je život dobrodruha v Trainz
Uživatelský avatar
bumbrdlik
JTT: Electrification
JTT: Electrification
 
Příspěvky: 2631
Registrován: stř 12. bře 2008 19:30:27
Bydliště: Litvínov
Trainz UID: 147484
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: MSI 970A-G45, AMD Phenom II X4, AMD HD 6670 1 GB, DDR3 8 GB, HDD SSD, Win 7 64 HP


Zpět na Trainz Classics

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron