Pantograf z TRS2004 ?

Vyhrazeno pro diskusi na téma nové verze hry: Trainz Classics

Moderátor: Lugger

Pantograf z TRS2004 ?

Příspěvekod jm252485 » stř 03. zář 2008 19:58:20

Stahnul jsem si pěknou mašinku CD 451 Lochneska - a chci ji provozovat pod TRS Classic. Všechno by bylo v pohodě, až na to, že jí chybí pantograf. Když jí pantograf dodám (např. z CD 140 - aby tam alespoň něco bylo), tak leží na kolejích (ten pantograf). Nějaký nápad ? Jak ho posadit na střechu 451 ? Přitom v původní Bobině (140) sedí na správném místě...

Jindra
jm252485
Začátečník
 
Příspěvky: 21
Registrován: stř 03. zář 2008 19:52:14
Trainz UID: 0
Jezdím v: TRS06 + SP1
Hardware: Athlon 64X2 Dual 4600+ 2GB RAM

Re: Pantograf z TRS2004 ?

Příspěvekod Pifrnec » stř 03. zář 2008 20:10:39

Záleží na umístění helperů,obávám se,že s jiným pantografem nezmůžeš nic - záleží na objektu :-<
Uživatelský avatar
Pifrnec
Object Creator
Object Creator
 
Příspěvky: 1736
Registrován: úte 18. bře 2008 18:48:19
Trainz UID: 257731
Hardware: Didaktik Gama+pár novějších strojů

Re: Pantograf z TRS2004 ?

Příspěvekod bumbrdlik » stř 03. zář 2008 21:33:23

jm252485 píše:Stahnul jsem si pěknou mašinku CD 451 Lochneska - a chci ji provozovat pod TRS Classic. Všechno by bylo v pohodě, až na to, že jí chybí pantograf.

Lochneska je pro TRS2004, takže musíš udělat úpravu v configu loco. Někde to tady bylo řečeno jak. Je to stejný problém jako v TRS2006.
Těžký je život dobrodruha v Trainz
Uživatelský avatar
bumbrdlik
JTT: Electrification
JTT: Electrification
 
Příspěvky: 2628
Registrován: stř 12. bře 2008 19:30:27
Bydliště: Litvínov
Trainz UID: 147484
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: MSI 970A-G45, AMD Phenom II X4, AMD HD 6670 1 GB, DDR3 8 GB, HDD SSD, Win 7 64 HP

Re: Pantograf z TRS2004 ?

Příspěvekod janlady » čtv 04. zář 2008 12:01:50

jm252485 : musíš zkoušet vícero pantografu nekdy jsou u kolejí jindy u stropu nebo v mašině ale určitě se dá najít. :-D :bomb:
Uživatelský avatar
janlady
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 1074
Registrován: čtv 13. bře 2008 20:17:01
Bydliště: Neratovice
Trainz UID: 194719
Jezdím v: TS09
Hardware: AMD2-jadro +3-jadro

Re: Pantograf z TRS2004 ?

Příspěvekod Atkins » čtv 04. zář 2008 12:10:18

451 mi beha v TC - pokud vydrzis do vecera, napisu Ti KUID spravneho pantografu.
Uživatelský avatar
Atkins
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 3200
Registrován: stř 12. bře 2008 15:39:25
Bydliště: Úplně jinde
Trainz UID: 71716
Jezdím v: TS10
Hardware: Core2Duo 3,00 GHz - 4GB DDR3, ATI HD3850, WXP-SP2, LCD-TV 37"

Re: Pantograf z TRS2004 ?

Příspěvekod jm252485 » čtv 04. zář 2008 19:38:55

Díky, kdyby se něco našlo,bylo by to SUPER !!!
jm252485
Začátečník
 
Příspěvky: 21
Registrován: stř 03. zář 2008 19:52:14
Trainz UID: 0
Jezdím v: TRS06 + SP1
Hardware: Athlon 64X2 Dual 4600+ 2GB RAM

Re: Pantograf z TRS2004 ?

Příspěvekod Atkins » čtv 04. zář 2008 20:01:13

Zdar - takze na Zabotlame funguje balduv 141_panto <kuid:85701:57141>. Pokud by Ti vadilo, ze je zluty - da se premalovat.
Uživatelský avatar
Atkins
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 3200
Registrován: stř 12. bře 2008 15:39:25
Bydliště: Úplně jinde
Trainz UID: 71716
Jezdím v: TS10
Hardware: Core2Duo 3,00 GHz - 4GB DDR3, ATI HD3850, WXP-SP2, LCD-TV 37"

Re: Pantograf z TRS2004 ?

Příspěvekod jm252485 » čtv 04. zář 2008 22:24:21

Věřte nebo ne, ale tohle mi dělá Classic (original CDProject), přitom u TRS2006 to nedělalo! (vagon ČD A, Bald, 85701:10029)
K pantografu: vyzkoušel jsem jich cca 15, nakonec se chytil "panto 3-25_LSP_3_E4994" (kuid2:46162:57009:1), bohužel ten doporučený ležel na kolejích...
pohled1.JPG
jm252485
Začátečník
 
Příspěvky: 21
Registrován: stř 03. zář 2008 19:52:14
Trainz UID: 0
Jezdím v: TRS06 + SP1
Hardware: Athlon 64X2 Dual 4600+ 2GB RAM

Re: Pantograf z TRS2004 ?

Příspěvekod Atkins » pát 05. zář 2008 5:07:42

Zvlastni - odkud mas tu 451? Ze zdejsich stranek? Resp z http://www.trainz.cz ?
Uživatelský avatar
Atkins
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 3200
Registrován: stř 12. bře 2008 15:39:25
Bydliště: Úplně jinde
Trainz UID: 71716
Jezdím v: TS10
Hardware: Core2Duo 3,00 GHz - 4GB DDR3, ATI HD3850, WXP-SP2, LCD-TV 37"

Re: Pantograf z TRS2004 ?

Příspěvekod Atkins » pát 05. zář 2008 5:21:12

CD A v TC:
Obrázek
Patrne mas ve hre nejakou "botu" - zkus promazat "cache" a znovu nacist.
Uživatelský avatar
Atkins
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 3200
Registrován: stř 12. bře 2008 15:39:25
Bydliště: Úplně jinde
Trainz UID: 71716
Jezdím v: TS10
Hardware: Core2Duo 3,00 GHz - 4GB DDR3, ATI HD3850, WXP-SP2, LCD-TV 37"

Re: Pantograf z TRS2004 ?

Příspěvekod jm252485 » pát 05. zář 2008 17:14:52

No asi tuším,v čem je problém s texturou. Je to u všech vozidel, které používají pro stěnu kupé soubor kupe_p.tga. Je tam nějaká "moucha" v alfa kanálu,která se nesnese s aktuální konfigurací ovladačů mé grafické karty - resp. enginu Trainzu. Pokud jsem měl TRS2006, tak to bylo O.K., v TC mi to dělá tohle. Ale je fakt, že počítač používámna řadu dalších "multimediálních" vecí, a tak je možné, že je to taky odněkud úplně mimo - vím, že kdesi psali o nesnášení se s nějakým balíkem kodeků pro video ... Zkusím reinstal a uvidím.

ke 451 - ano, je to odtud.
jm252485
Začátečník
 
Příspěvky: 21
Registrován: stř 03. zář 2008 19:52:14
Trainz UID: 0
Jezdím v: TRS06 + SP1
Hardware: Athlon 64X2 Dual 4600+ 2GB RAM


Zpět na Trainz Classics

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků