TC a přejezdy

Vyhrazeno pro diskusi na téma nové verze hry: Trainz Classics

Moderátor: Lugger

TC a přejezdy

Příspěvekod Atkins » stř 12. bře 2008 15:48:12

Zdar všem, Existuje někdo, kdo již porlém nějakým způsobem vyřešil? Zatím používám AŽD 97, tam to vypadá relativně dobře. ;-)
Uživatelský avatar
Atkins
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 3200
Registrován: stř 12. bře 2008 15:39:25
Bydliště: Úplně jinde
Trainz UID: 71716
Jezdím v: TS10
Hardware: Core2Duo 3,00 GHz - 4GB DDR3, ATI HD3850, WXP-SP2, LCD-TV 37"

Re: TC a přejezdy

Příspěvekod jab » stř 12. bře 2008 19:19:33

Atkins: zatim jsem prejezdy neresil, mam spoustu jinych problemu. Byl tam nejaky problem s napojenim ze jo. Podivam se na to v sobotu ale nejsem zadna bystrina takze nepredpokladam, ze by muj vyzkum prinesl nejaky zasadni obrat.
Tady je nejak prazdno, skoro se tu bojim.
TANE
Uživatelský avatar
jab
Rozhlížím se
Rozhlížím se
 
Příspěvky: 42
Registrován: stř 12. bře 2008 19:10:57
Bydliště: Děčín
Trainz UID: 257156
Jezdím v: TS12
Hardware: Athlon(tm)64 X4 3,4GHz, 8GB RAM, GTX1050TI

Re: TC a přejezdy

Příspěvekod Atkins » pát 14. bře 2008 8:22:27

Zdar, je tam problem s vyskou:
Pri defaultnim [puvodnim] nastaveni cest [0.4] je sice napojeni na prejezdy v poradku lec auta jsou ponorena v silnici, pokud zmenim nastaveni na kompromisni 02, auta uz vypadaj jaktakz ale pri napojeni na prejezd se cast silnice polozi pod uroven terenu a nevypada to dobre, navic, kdyz polozim na koleje trackside objekt "prejezde drevo", auto je v nem zaborene. Uz jsme toto, dost zbesile resili s JanLadym - musim rici, ze s pramalym uspechem.
Uživatelský avatar
Atkins
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 3200
Registrován: stř 12. bře 2008 15:39:25
Bydliště: Úplně jinde
Trainz UID: 71716
Jezdím v: TS10
Hardware: Core2Duo 3,00 GHz - 4GB DDR3, ATI HD3850, WXP-SP2, LCD-TV 37"

Re: TC a přejezdy

Příspěvekod jab » ned 16. bře 2008 23:56:35

Atkins: tak weeked probehl uplne jinak nez s TRS. Ach jo.
TANE
Uživatelský avatar
jab
Rozhlížím se
Rozhlížím se
 
Příspěvky: 42
Registrován: stř 12. bře 2008 19:10:57
Bydliště: Děčín
Trainz UID: 257156
Jezdím v: TS12
Hardware: Athlon(tm)64 X4 3,4GHz, 8GB RAM, GTX1050TI

Re: TC a přejezdy

Příspěvekod bumbrdlik » úte 18. bře 2008 0:08:55

Atkins píše:Zdar, je tam problem s vyskou:
Pri defaultnim [puvodnim] nastaveni cest [0.4] je sice napojeni na prejezdy v poradku lec auta jsou ponorena v silnici, pokud zmenim nastaveni na kompromisni 02, auta uz vypadaj jaktakz ale pri napojeni na prejezd se cast silnice polozi pod uroven terenu a nevypada to dobre, navic, kdyz polozim na koleje trackside objekt "prejezde drevo", auto je v nem zaborene. Uz jsme toto, dost zbesile resili s JanLadym - musim rici, ze s pramalym uspechem.

Přejezdy by museli autoři vyřešit zvlášť pro TRC, jelikož stávající jsou konstruovány tak, že pointer pro silnici u přejezdu je nastaven na výšku -0,4 (pro TRC by se musela nastavit jeho výška na -0.1 a rounded u silnic na 0.1), tudíž jsou přizpůsobeny přejezdy na rounded= 0.4. Když tedy snížíte rounded na 0.2, tak se sníží i silnice na tom přejezdu a silnice jde tedy pod terén.

Já osobně považuji tento stav za zásadní chybu ze strany Auranu. Pokud to nenapraví tak ať jdou do háje. Už těch chyb nasekali dost. A nebo je tato Edice přizpůsobená jenom těmto dvěma mapám a není určena pro stavbu evropských map.
Těžký je život dobrodruha v Trainz
Uživatelský avatar
bumbrdlik
JTT: Electrification
JTT: Electrification
 
Příspěvky: 2631
Registrován: stř 12. bře 2008 19:30:27
Bydliště: Litvínov
Trainz UID: 147484
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: MSI 970A-G45, AMD Phenom II X4, AMD HD 6670 1 GB, DDR3 8 GB, HDD SSD, Win 7 64 HP

Re: TC a přejezdy

Příspěvekod patek » čtv 27. bře 2008 15:12:22

Ja bych vsechno nehazel na auran prejezdy sou udelany pro 04 a ne pro TC.
MTA - Vše co děláme děláme pro vás
Uživatelský avatar
patek
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 412
Registrován: čtv 27. bře 2008 14:45:52
Bydliště: Van Siclen Avenue subway station.
Trainz UID: 301827
Jezdím v: TRC
Hardware: MS:Windows VIsta Home Premium SP1,RAM:3GB,Grafika:Nvidia GeForce 9600 GS,Procesor:Intel Core 2 Duo E7200.

Re: TC a přejezdy

Příspěvekod bumbrdlik » čtv 27. bře 2008 18:06:11

:arrow: Patek Omyl. Nové přejezdy jsou udělané pro TRS2006 a tak by měly v TC fungovat stejně, když TC vycházelo z TRS2006. Tak to si myslím, že to Auran někam zakopal do země.
Těžký je život dobrodruha v Trainz
Uživatelský avatar
bumbrdlik
JTT: Electrification
JTT: Electrification
 
Příspěvky: 2631
Registrován: stř 12. bře 2008 19:30:27
Bydliště: Litvínov
Trainz UID: 147484
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: MSI 970A-G45, AMD Phenom II X4, AMD HD 6670 1 GB, DDR3 8 GB, HDD SSD, Win 7 64 HP

Re: TC a přejezdy

Příspěvekod Pifrnec » čtv 27. bře 2008 20:22:31

bumbrdlik píše:Přejezdy by museli autoři vyřešit zvlášť pro TRC, jelikož stávající jsou konstruovány tak, že pointer pro silnici u přejezdu je nastaven na výšku -0,4 (pro TRC by se musela nastavit jeho výška na -0.1 a rounded u silnic na 0.1), tudíž jsou přizpůsobeny přejezdy na rounded= 0.4. Když tedy snížíte rounded na 0.2, tak se sníží i silnice na tom přejezdu a silnice jde tedy pod terén.

Já osobně považuji tento stav za zásadní chybu ze strany Auranu. Pokud to nenapraví tak ať jdou do háje. Už těch chyb nasekali dost. A nebo je tato Edice přizpůsobená jenom těmto dvěma mapám a není určena pro stavbu evropských map.

Nejlepší je,že default americký přejezdy dělají némlich to samý.Myslím,že klokani si s tím hlavu moc nelámou,když Harlem line vydávají za super mapu :lol: :lol: :-O
Uživatelský avatar
Pifrnec
Object Creator
Object Creator
 
Příspěvky: 1736
Registrován: úte 18. bře 2008 18:48:19
Trainz UID: 257731
Hardware: Didaktik Gama+pár novějších strojů

Regiony

Příspěvekod Helpdisc » sob 05. dub 2008 9:12:52

Nevíte proč se mi v TC nezobrazují regiony, jako TRS 04?
Helpdisc
Začátečník
 
Příspěvky: 11
Registrován: čtv 03. dub 2008 14:07:51
Bydliště: Česká Lípa

Re: TC a přejezdy

Příspěvekod Atkins » ned 01. čer 2008 11:41:32

Z5 k prejezdum - vyborne se chovaji prejezdy madarske a ceske AZD97, pri "grouded=0" u silnic. Mozna ze by stalo za to, oslovit tvurce AZD97, zda by nebyl ochoten vyexportovat jenom zamotny prejezd - bez vystrazniku, pripadne se zmenitelnou texturou prejezdu - guma, drevo etc.
Uživatelský avatar
Atkins
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 3200
Registrován: stř 12. bře 2008 15:39:25
Bydliště: Úplně jinde
Trainz UID: 71716
Jezdím v: TS10
Hardware: Core2Duo 3,00 GHz - 4GB DDR3, ATI HD3850, WXP-SP2, LCD-TV 37"

Re: TC a přejezdy

Příspěvekod patek » ned 01. čer 2008 17:55:01

ja osobne taky HL spoelcnosti MN taky nejak extra nemusis ale expotuju od nich bombaridery a acm a ta P42 to je uplna slast jinak cos e prejezdu tyce stavim metro a v metru jich moc neni tak si s tim hlavu nelamu.
MTA - Vše co děláme děláme pro vás
Uživatelský avatar
patek
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 412
Registrován: čtv 27. bře 2008 14:45:52
Bydliště: Van Siclen Avenue subway station.
Trainz UID: 301827
Jezdím v: TRC
Hardware: MS:Windows VIsta Home Premium SP1,RAM:3GB,Grafika:Nvidia GeForce 9600 GS,Procesor:Intel Core 2 Duo E7200.

Re: Regiony

Příspěvekod bumbrdlik » ned 01. čer 2008 22:11:43

Helpdisc píše:Nevíte proč se mi v TC nezobrazují regiony, jako TRS 04?


Protože nám Auran předurčil, abychom si Regiony ve filtrech udělali, dle libosti sami.

PS: Jinak, já jsem si jeden region nazval Kocourkov a v něm se vyžívám, jak mi auta dělají rejhy do silnic a přeřezávaj na přejezdech kolejnice.
Těžký je život dobrodruha v Trainz
Uživatelský avatar
bumbrdlik
JTT: Electrification
JTT: Electrification
 
Příspěvky: 2631
Registrován: stř 12. bře 2008 19:30:27
Bydliště: Litvínov
Trainz UID: 147484
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: MSI 970A-G45, AMD Phenom II X4, AMD HD 6670 1 GB, DDR3 8 GB, HDD SSD, Win 7 64 HP

Re: TC a přejezdy

Příspěvekod Atkins » pon 02. čer 2008 7:01:08

Platex: Co to jako bylo?
Uživatelský avatar
Atkins
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 3200
Registrován: stř 12. bře 2008 15:39:25
Bydliště: Úplně jinde
Trainz UID: 71716
Jezdím v: TS10
Hardware: Core2Duo 3,00 GHz - 4GB DDR3, ATI HD3850, WXP-SP2, LCD-TV 37"

Re: TC a přejezdy

Příspěvekod patek » pon 02. čer 2008 11:02:19

rekne me muj nazor na TC a HL spolecnosti MN B-)

Atkins boze s tebou je to jak do zarazedla kolikrat ti to mam psat sem PATEK a ne Platex,PLatek ci jak me to vselijak nazivas ja ti taky ustavicne nepisu Aklins,Alois ci jinak.
MTA - Vše co děláme děláme pro vás
Uživatelský avatar
patek
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 412
Registrován: čtv 27. bře 2008 14:45:52
Bydliště: Van Siclen Avenue subway station.
Trainz UID: 301827
Jezdím v: TRC
Hardware: MS:Windows VIsta Home Premium SP1,RAM:3GB,Grafika:Nvidia GeForce 9600 GS,Procesor:Intel Core 2 Duo E7200.

Doporučuji přejezdy

Příspěvekod freddy » pon 11. srp 2008 16:02:03

VŠEM VÁM DOPORUČUJI PŘEJEZDY Z LIATRAINZ.NET!
Cinkají a lbikají jen v blízkosti vlaku! A vše ZDARMA! Musíte se jen zaregistrovat.
Nevýhody: Musíte si stáhnout (zvlášť) světla (corona )
Není možné na přejezdu stavět výhybky, nebo zatáčky, protože přejezdy mají již silnici. Vypadá jako ta, co je ke stažení na trainzpedro. Je to v trackside; guma. Jinak skvělé!
freddy
Začátečník
 
Příspěvky: 17
Registrován: pon 11. srp 2008 15:58:35

Další

Zpět na Trainz Classics

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron