TC a přejezdy

Vyhrazeno pro diskusi na téma nové verze hry: Trainz Classics

Moderátor: Lugger

TC a přejezdy

Příspěvekod Atkins » stř 12. bře 2008 15:48:12

Zdar všem, Existuje někdo, kdo již porlém nějakým způsobem vyřešil? Zatím používám AŽD 97, tam to vypadá relativně dobře. ;-)
Uživatelský avatar
Atkins
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 3200
Registrován: stř 12. bře 2008 15:39:25
Bydliště: Úplně jinde
Trainz UID: 71716
Jezdím v: TS10
Hardware: Core2Duo 3,00 GHz - 4GB DDR3, ATI HD3850, WXP-SP2, LCD-TV 37"

Re: TC a přejezdy

Příspěvekod jab » stř 12. bře 2008 19:19:33

Atkins: zatim jsem prejezdy neresil, mam spoustu jinych problemu. Byl tam nejaky problem s napojenim ze jo. Podivam se na to v sobotu ale nejsem zadna bystrina takze nepredpokladam, ze by muj vyzkum prinesl nejaky zasadni obrat.
Tady je nejak prazdno, skoro se tu bojim.
Uživatelský avatar
jab
Začátečník
 
Příspěvky: 29
Registrován: stř 12. bře 2008 19:10:57
Bydliště: Děčín
Trainz UID: 257156
Jezdím v: TRC
Hardware: Athlon(tm)64 X2 Dual Core 4600+ 2,41GHz, 2GB RAM, 8600GT

Re: TC a přejezdy

Příspěvekod Atkins » pát 14. bře 2008 8:22:27

Zdar, je tam problem s vyskou:
Pri defaultnim [puvodnim] nastaveni cest [0.4] je sice napojeni na prejezdy v poradku lec auta jsou ponorena v silnici, pokud zmenim nastaveni na kompromisni 02, auta uz vypadaj jaktakz ale pri napojeni na prejezd se cast silnice polozi pod uroven terenu a nevypada to dobre, navic, kdyz polozim na koleje trackside objekt "prejezde drevo", auto je v nem zaborene. Uz jsme toto, dost zbesile resili s JanLadym - musim rici, ze s pramalym uspechem.
Uživatelský avatar
Atkins
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 3200
Registrován: stř 12. bře 2008 15:39:25
Bydliště: Úplně jinde
Trainz UID: 71716
Jezdím v: TS10
Hardware: Core2Duo 3,00 GHz - 4GB DDR3, ATI HD3850, WXP-SP2, LCD-TV 37"

Re: TC a přejezdy

Příspěvekod jab » ned 16. bře 2008 23:56:35

Atkins: tak weeked probehl uplne jinak nez s TRS. Ach jo.
Uživatelský avatar
jab
Začátečník
 
Příspěvky: 29
Registrován: stř 12. bře 2008 19:10:57
Bydliště: Děčín
Trainz UID: 257156
Jezdím v: TRC
Hardware: Athlon(tm)64 X2 Dual Core 4600+ 2,41GHz, 2GB RAM, 8600GT

Re: TC a přejezdy

Příspěvekod bumbrdlik » úte 18. bře 2008 0:08:55

Atkins píše:Zdar, je tam problem s vyskou:
Pri defaultnim [puvodnim] nastaveni cest [0.4] je sice napojeni na prejezdy v poradku lec auta jsou ponorena v silnici, pokud zmenim nastaveni na kompromisni 02, auta uz vypadaj jaktakz ale pri napojeni na prejezd se cast silnice polozi pod uroven terenu a nevypada to dobre, navic, kdyz polozim na koleje trackside objekt "prejezde drevo", auto je v nem zaborene. Uz jsme toto, dost zbesile resili s JanLadym - musim rici, ze s pramalym uspechem.

Přejezdy by museli autoři vyřešit zvlášť pro TRC, jelikož stávající jsou konstruovány tak, že pointer pro silnici u přejezdu je nastaven na výšku -0,4 (pro TRC by se musela nastavit jeho výška na -0.1 a rounded u silnic na 0.1), tudíž jsou přizpůsobeny přejezdy na rounded= 0.4. Když tedy snížíte rounded na 0.2, tak se sníží i silnice na tom přejezdu a silnice jde tedy pod terén.

Já osobně považuji tento stav za zásadní chybu ze strany Auranu. Pokud to nenapraví tak ať jdou do háje. Už těch chyb nasekali dost. A nebo je tato Edice přizpůsobená jenom těmto dvěma mapám a není určena pro stavbu evropských map.
Těžký je život dobrodruha v Trainz
Uživatelský avatar
bumbrdlik
JTT: Electrification
JTT: Electrification
 
Příspěvky: 2624
Registrován: stř 12. bře 2008 19:30:27
Bydliště: Litvínov
Trainz UID: 147484
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: MSI 970A-G45, AMD Phenom II X4, AMD HD 6670 1 GB, DDR3 8 GB, HDD SSD, Win 7 64 HP

Re: TC a přejezdy

Příspěvekod patek » čtv 27. bře 2008 15:12:22

Ja bych vsechno nehazel na auran prejezdy sou udelany pro 04 a ne pro TC.
MTA - Vše co děláme děláme pro vás
Uživatelský avatar
patek
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 412
Registrován: čtv 27. bře 2008 14:45:52
Bydliště: Van Siclen Avenue subway station.
Trainz UID: 301827
Jezdím v: TRC
Hardware: MS:Windows VIsta Home Premium SP1,RAM:3GB,Grafika:Nvidia GeForce 9600 GS,Procesor:Intel Core 2 Duo E7200.

Re: TC a přejezdy

Příspěvekod bumbrdlik » čtv 27. bře 2008 18:06:11

:arrow: Patek Omyl. Nové přejezdy jsou udělané pro TRS2006 a tak by měly v TC fungovat stejně, když TC vycházelo z TRS2006. Tak to si myslím, že to Auran někam zakopal do země.
Těžký je život dobrodruha v Trainz
Uživatelský avatar
bumbrdlik
JTT: Electrification
JTT: Electrification
 
Příspěvky: 2624
Registrován: stř 12. bře 2008 19:30:27
Bydliště: Litvínov
Trainz UID: 147484
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: MSI 970A-G45, AMD Phenom II X4, AMD HD 6670 1 GB, DDR3 8 GB, HDD SSD, Win 7 64 HP

Re: TC a přejezdy

Příspěvekod Pifrnec » čtv 27. bře 2008 20:22:31

bumbrdlik píše:Přejezdy by museli autoři vyřešit zvlášť pro TRC, jelikož stávající jsou konstruovány tak, že pointer pro silnici u přejezdu je nastaven na výšku -0,4 (pro TRC by se musela nastavit jeho výška na -0.1 a rounded u silnic na 0.1), tudíž jsou přizpůsobeny přejezdy na rounded= 0.4. Když tedy snížíte rounded na 0.2, tak se sníží i silnice na tom přejezdu a silnice jde tedy pod terén.

Já osobně považuji tento stav za zásadní chybu ze strany Auranu. Pokud to nenapraví tak ať jdou do háje. Už těch chyb nasekali dost. A nebo je tato Edice přizpůsobená jenom těmto dvěma mapám a není určena pro stavbu evropských map.

Nejlepší je,že default americký přejezdy dělají némlich to samý.Myslím,že klokani si s tím hlavu moc nelámou,když Harlem line vydávají za super mapu :lol: :lol: :-O
Uživatelský avatar
Pifrnec
Object Creator
Object Creator
 
Příspěvky: 1736
Registrován: úte 18. bře 2008 18:48:19
Trainz UID: 257731
Hardware: Didaktik Gama+pár novějších strojů

Regiony

Příspěvekod Helpdisc » sob 05. dub 2008 9:12:52

Nevíte proč se mi v TC nezobrazují regiony, jako TRS 04?
Helpdisc
Začátečník
 
Příspěvky: 11
Registrován: čtv 03. dub 2008 14:07:51
Bydliště: Česká Lípa

Re: TC a přejezdy

Příspěvekod Atkins » ned 01. čer 2008 11:41:32

Z5 k prejezdum - vyborne se chovaji prejezdy madarske a ceske AZD97, pri "grouded=0" u silnic. Mozna ze by stalo za to, oslovit tvurce AZD97, zda by nebyl ochoten vyexportovat jenom zamotny prejezd - bez vystrazniku, pripadne se zmenitelnou texturou prejezdu - guma, drevo etc.
Uživatelský avatar
Atkins
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 3200
Registrován: stř 12. bře 2008 15:39:25
Bydliště: Úplně jinde
Trainz UID: 71716
Jezdím v: TS10
Hardware: Core2Duo 3,00 GHz - 4GB DDR3, ATI HD3850, WXP-SP2, LCD-TV 37"

Re: TC a přejezdy

Příspěvekod patek » ned 01. čer 2008 17:55:01

ja osobne taky HL spoelcnosti MN taky nejak extra nemusis ale expotuju od nich bombaridery a acm a ta P42 to je uplna slast jinak cos e prejezdu tyce stavim metro a v metru jich moc neni tak si s tim hlavu nelamu.
MTA - Vše co děláme děláme pro vás
Uživatelský avatar
patek
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 412
Registrován: čtv 27. bře 2008 14:45:52
Bydliště: Van Siclen Avenue subway station.
Trainz UID: 301827
Jezdím v: TRC
Hardware: MS:Windows VIsta Home Premium SP1,RAM:3GB,Grafika:Nvidia GeForce 9600 GS,Procesor:Intel Core 2 Duo E7200.

Re: Regiony

Příspěvekod bumbrdlik » ned 01. čer 2008 22:11:43

Helpdisc píše:Nevíte proč se mi v TC nezobrazují regiony, jako TRS 04?


Protože nám Auran předurčil, abychom si Regiony ve filtrech udělali, dle libosti sami.

PS: Jinak, já jsem si jeden region nazval Kocourkov a v něm se vyžívám, jak mi auta dělají rejhy do silnic a přeřezávaj na přejezdech kolejnice.
Těžký je život dobrodruha v Trainz
Uživatelský avatar
bumbrdlik
JTT: Electrification
JTT: Electrification
 
Příspěvky: 2624
Registrován: stř 12. bře 2008 19:30:27
Bydliště: Litvínov
Trainz UID: 147484
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: MSI 970A-G45, AMD Phenom II X4, AMD HD 6670 1 GB, DDR3 8 GB, HDD SSD, Win 7 64 HP

Re: TC a přejezdy

Příspěvekod Atkins » pon 02. čer 2008 7:01:08

Platex: Co to jako bylo?
Uživatelský avatar
Atkins
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 3200
Registrován: stř 12. bře 2008 15:39:25
Bydliště: Úplně jinde
Trainz UID: 71716
Jezdím v: TS10
Hardware: Core2Duo 3,00 GHz - 4GB DDR3, ATI HD3850, WXP-SP2, LCD-TV 37"

Re: TC a přejezdy

Příspěvekod patek » pon 02. čer 2008 11:02:19

rekne me muj nazor na TC a HL spolecnosti MN B-)

Atkins boze s tebou je to jak do zarazedla kolikrat ti to mam psat sem PATEK a ne Platex,PLatek ci jak me to vselijak nazivas ja ti taky ustavicne nepisu Aklins,Alois ci jinak.
MTA - Vše co děláme děláme pro vás
Uživatelský avatar
patek
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 412
Registrován: čtv 27. bře 2008 14:45:52
Bydliště: Van Siclen Avenue subway station.
Trainz UID: 301827
Jezdím v: TRC
Hardware: MS:Windows VIsta Home Premium SP1,RAM:3GB,Grafika:Nvidia GeForce 9600 GS,Procesor:Intel Core 2 Duo E7200.

Doporučuji přejezdy

Příspěvekod freddy » pon 11. srp 2008 16:02:03

VŠEM VÁM DOPORUČUJI PŘEJEZDY Z LIATRAINZ.NET!
Cinkají a lbikají jen v blízkosti vlaku! A vše ZDARMA! Musíte se jen zaregistrovat.
Nevýhody: Musíte si stáhnout (zvlášť) světla (corona )
Není možné na přejezdu stavět výhybky, nebo zatáčky, protože přejezdy mají již silnici. Vypadá jako ta, co je ke stažení na trainzpedro. Je to v trackside; guma. Jinak skvělé!
freddy
Začátečník
 
Příspěvky: 16
Registrován: pon 11. srp 2008 15:58:35

Další

Zpět na Trainz Classics

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník