TC a přejezdy

Vyhrazeno pro diskusi na téma nové verze hry: Trainz Classics

Moderátor: Lugger

Re: TC a přejezdy

Příspěvekod patek » stř 13. srp 2008 12:24:22

ehm co to meles napriklad ty puvodni z TC taky fungujou enhlede na to ze ty z liatrainz.net sou udely pro 04 a ja z vlastni zkusenosti vim ze si delaj co chtej nehlede na to ze na ne nejde v TC napojit silnice protoze by to okamzite spadlo s fatal erorem
MTA - Vše co děláme děláme pro vás
Uživatelský avatar
patek
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 412
Registrován: čtv 27. bře 2008 14:45:52
Bydliště: Van Siclen Avenue subway station.
Trainz UID: 301827
Jezdím v: TRC
Hardware: MS:Windows VIsta Home Premium SP1,RAM:3GB,Grafika:Nvidia GeForce 9600 GS,Procesor:Intel Core 2 Duo E7200.

Re: TC a přejezdy

Příspěvekod sasule » čtv 14. srp 2008 15:45:50

ad patek :arrow: Buďto máš špatnou verzi balíku/ů, nebo nevím. Leč mě to AŽD přejezdy nedělají, kdyby dělaly, ani bych ten balík nepustil ven. Sice nevím, jaké používáš cesty, ale nemůže být chyba i tam? Na verzi přejezdů ryze pro TRS06 a TC pracuji, ale kdy to bude hotovo, nevím.
Tož já bych se aji vycenzurovál...
Uživatelský avatar
sasule
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 202
Registrován: stř 19. bře 2008 9:41:46
Bydliště: Slavičín / Třebíč
Trainz UID: 258803
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: Extra silný mikročip od Intelu, který doplňují Korzáři a chladí Cooler Master

Re: TC a přejezdy

Příspěvekod Atkins » čtv 14. srp 2008 15:49:15

Platek - s fatal errorem Ti to spadlo, protoze tam nemas tu spravnou neviditelnou cestu, protoze proc? Protoze asi neuznavas za vhodne, zkontrolovat objekt v SSP. :lol:
Uživatelský avatar
Atkins
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 3200
Registrován: stř 12. bře 2008 15:39:25
Bydliště: Úplně jinde
Trainz UID: 71716
Jezdím v: TS10
Hardware: Core2Duo 3,00 GHz - 4GB DDR3, ATI HD3850, WXP-SP2, LCD-TV 37"

Re: TC a přejezdy

Příspěvekod Pifrnec » čtv 14. srp 2008 16:31:12

sasule píše:ad patek :arrow: Buďto máš špatnou verzi balíku/ů, nebo nevím. Leč mě to AŽD přejezdy nedělají, kdyby dělaly, ani bych ten balík nepustil ven. Sice nevím, jaké používáš cesty, ale nemůže být chyba i tam? Na verzi přejezdů ryze pro TRS06 a TC pracuji, ale kdy to bude hotovo, nevím.

Pozor,TC vyžaduje umístění zvuku na helperpoint,jinak to zvoní všude 8-| narozdíl od 06.
Uživatelský avatar
Pifrnec
Object Creator
Object Creator
 
Příspěvky: 1736
Registrován: úte 18. bře 2008 18:48:19
Trainz UID: 257731
Hardware: Didaktik Gama+pár novějších strojů

Re: TC a přejezdy

Příspěvekod Atkins » čtv 14. srp 2008 17:46:21

:lol: Vsiml jsem si

Sasule: Budes na nas, prosim pamatovat s pripojnymi body cest?
Uživatelský avatar
Atkins
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 3200
Registrován: stř 12. bře 2008 15:39:25
Bydliště: Úplně jinde
Trainz UID: 71716
Jezdím v: TS10
Hardware: Core2Duo 3,00 GHz - 4GB DDR3, ATI HD3850, WXP-SP2, LCD-TV 37"

Re: TC a přejezdy

Příspěvekod sasule » pát 15. srp 2008 11:21:26

Pifrnec píše:Pozor,TC vyžaduje umístění zvuku na helperpoint,jinak to zvoní všude 8-| narozdíl od 06.

Vždyť zvuk je umístěn na helper-point. Mohlo mi něco uletět, ale moc snad ne... Mimochodem, TRS06 to taky potřebuje na helper-point, jinak to dělá čurbes, jak hrom. 06+ to bere jako 2D sound a s helper-pointem jako 3D, se kterým se dá pracovat podstatně lépe.

Atkins: Teď momentálně na přejezdech nedělám, ale slibuju, že budu pamatovat ;) . Strašně rád bych dotlačil do konce 954, ale není čas.
Tož já bych se aji vycenzurovál...
Uživatelský avatar
sasule
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 202
Registrován: stř 19. bře 2008 9:41:46
Bydliště: Slavičín / Třebíč
Trainz UID: 258803
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: Extra silný mikročip od Intelu, který doplňují Korzáři a chladí Cooler Master

Re: TC a přejezdy

Příspěvekod Pifrnec » pát 15. srp 2008 13:39:31

Pokoušel jsem se předělávat přojezdy od Stelerpa (AŽD),ale má bloklej script a když jsem mu psal,tak aktualizaci nechystá.Upravil jsem si pouze staré přejezdy bez scriptu.Zrovna tak jsem upravoval i script u tvého skřípění brzd (je to v jiném vlákně).Nové ažd97 nepoužívám,takže nevím.
I když je zvuk umístěn na helper point,musí být v TC definován - dá se to u TC najít ve scriptu World.gs,možná i v CCGTC.
PS:Jestli budeš dělat ty přejezdy,mohl by si udělat i SSSR (staré)? Mám 2 fotky a někde jsem viděl i výkres - to bych dohledal.
Uživatelský avatar
Pifrnec
Object Creator
Object Creator
 
Příspěvky: 1736
Registrován: úte 18. bře 2008 18:48:19
Trainz UID: 257731
Hardware: Didaktik Gama+pár novějších strojů

Re: TC a přejezdy

Příspěvekod Pifrnec » pon 09. bře 2009 20:06:03

Tak jsem si dneska dal do mapy Stelerpův Prejezd stary 1T90 a napojil jsem na něj tu rozpraskanou silnici od maďarů - samozřejmě zmizela pod kolejema.Tak jsem si řekl,na co mám AttachEdit - udělal jsem kopii - zarovnal jsem a.road(x) na nulu a pustil TC.A ejhle - funguje,žádný řezání silnice :-D .Až se dostanu se svým compem na net,pošlu screen.Jdu teď zkoušet AŽD ;-)
Uživatelský avatar
Pifrnec
Object Creator
Object Creator
 
Příspěvky: 1736
Registrován: úte 18. bře 2008 18:48:19
Trainz UID: 257731
Hardware: Didaktik Gama+pár novějších strojů

Re: TC a přejezdy

Příspěvekod Pifrnec » úte 10. bře 2009 11:40:39

Slíbený screen z TC
Obrázek
Uživatelský avatar
Pifrnec
Object Creator
Object Creator
 
Příspěvky: 1736
Registrován: úte 18. bře 2008 18:48:19
Trainz UID: 257731
Hardware: Didaktik Gama+pár novějších strojů

Re: TC a přejezdy

Příspěvekod Atkins » úte 10. bře 2009 14:31:59

Pifrnec - skvělá práce, já už sice jezdím v TS, kde už je to vyřešeno, stejně, díky moc.
Uživatelský avatar
Atkins
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 3200
Registrován: stř 12. bře 2008 15:39:25
Bydliště: Úplně jinde
Trainz UID: 71716
Jezdím v: TS10
Hardware: Core2Duo 3,00 GHz - 4GB DDR3, ATI HD3850, WXP-SP2, LCD-TV 37"

Re: TC a přejezdy

Příspěvekod Pifrnec » úte 10. bře 2009 17:24:22

Předělal jsem si zkusmo i AŽD přejezd,upravil jsem i to bimbání aby nebimbalo po celý mapě.Kdysi jsem psal Stelerpovi,jestli by to nepředělal,napsal,že to nemá v plánu.Teď s tím navíc seknul úplně :-( .Klidně bych to nezištně upravil(otázka tak hodinky) a kdyby to členové týmu ČSTT nějak zkouleli a vydali pro TC... :-?
Uživatelský avatar
Pifrnec
Object Creator
Object Creator
 
Příspěvky: 1736
Registrován: úte 18. bře 2008 18:48:19
Trainz UID: 257731
Hardware: Didaktik Gama+pár novějších strojů

Předchozí

Zpět na Trainz Classics

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník