Zůstat u TRS 2004 či pořejít na TRS 2006 nebo T-Classics ???

Vyhrazeno pro diskusi na téma nové verze hry: Trainz Classics

Moderátor: Lugger

Re: Zůstat u TRS 2004 či pořejít na TRS 2006 nebo T-Classics ???

Příspěvekod bumbrdlik » pát 06. čer 2008 20:39:44

Ano, já též čekám na TC 3, kde budou default objekty z 06. Ale pokud tam nebude správná výška aut na silnicích, tak ani náhodou.

To, že to nabíhá rychleji, tak je to tím, že tam je málo objektů. TRS2006 mi také ze začátku nabíhala rychleji, ale když jsem měl v Local 14000 objektů, tak to byl takový pomalý moloch v načítání map, tak dostala ozdravnou očistu a jsou tam jen objekty k mapám, na kterých tam jen jezdím.
Těžký je život dobrodruha v Trainz
Uživatelský avatar
bumbrdlik
JTT: Electrification
JTT: Electrification
 
Příspěvky: 2628
Registrován: stř 12. bře 2008 19:30:27
Bydliště: Litvínov
Trainz UID: 147484
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: MSI 970A-G45, AMD Phenom II X4, AMD HD 6670 1 GB, DDR3 8 GB, HDD SSD, Win 7 64 HP

Re: Zůstat u TRS 2004 či pořejít na TRS 2006 nebo T-Classics ???

Příspěvekod patek » úte 24. čer 2008 14:04:51

a to TC 3 bude jako nová hra nebo nejaky SP nebo UPDATE nebo neco takoveho a hlavne jestli to bude zadaco?
MTA - Vše co děláme děláme pro vás
Uživatelský avatar
patek
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 412
Registrován: čtv 27. bře 2008 14:45:52
Bydliště: Van Siclen Avenue subway station.
Trainz UID: 301827
Jezdím v: TRC
Hardware: MS:Windows VIsta Home Premium SP1,RAM:3GB,Grafika:Nvidia GeForce 9600 GS,Procesor:Intel Core 2 Duo E7200.

Re: Zůstat u TRS 2004 či pořejít na TRS 2006 nebo T-Classics ???

Příspěvekod Atkins » úte 24. čer 2008 14:23:04

Zadáčo to **pííp** nebude. :lol:
Uživatelský avatar
Atkins
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 3200
Registrován: stř 12. bře 2008 15:39:25
Bydliště: Úplně jinde
Trainz UID: 71716
Jezdím v: TS10
Hardware: Core2Duo 3,00 GHz - 4GB DDR3, ATI HD3850, WXP-SP2, LCD-TV 37"

Re: Zůstat u TRS 2004 či pořejít na TRS 2006 nebo T-Classics ???

Příspěvekod patek » stř 25. čer 2008 7:26:57

no jo to bysme asi chtely moc
MTA - Vše co děláme děláme pro vás
Uživatelský avatar
patek
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 412
Registrován: čtv 27. bře 2008 14:45:52
Bydliště: Van Siclen Avenue subway station.
Trainz UID: 301827
Jezdím v: TRC
Hardware: MS:Windows VIsta Home Premium SP1,RAM:3GB,Grafika:Nvidia GeForce 9600 GS,Procesor:Intel Core 2 Duo E7200.

Re: Zůstat u TRS 2004 či pořejít na TRS 2006 nebo T-Classics ???

Příspěvekod Atkins » stř 25. čer 2008 19:36:22

Pátek: Vy jste holky :?:
asi chtely moc
Uživatelský avatar
Atkins
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 3200
Registrován: stř 12. bře 2008 15:39:25
Bydliště: Úplně jinde
Trainz UID: 71716
Jezdím v: TS10
Hardware: Core2Duo 3,00 GHz - 4GB DDR3, ATI HD3850, WXP-SP2, LCD-TV 37"

Re: Zůstat u TRS 2004 či pořejít na TRS 2006 nebo T-Classics ???

Příspěvekod sudruh » stř 25. čer 2008 20:28:26

alebo neznaly z cestiny
sudruh
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 1446
Registrován: čtv 22. kvě 2008 17:36:09
Trainz UID: 0

Re: Zůstat u TRS 2004 či pořejít na TRS 2006 nebo T-Classics ???

Příspěvekod majlo91 » úte 22. črc 2008 9:07:17

zdravim
mal by som par otazok o TC...

chcel by som sa najprf spytat ci tam mozem nainstalovat objekty aj z TRS 06/04 ...?
dalej co nove to prinasa oproti 06? objekty atd? :-? z nazvu som pochopil ze tam budu rozsirene parne lokomotivy (ja im moc nefandim :lol: )
a asi to najdolezitejsie: ci tam furt vyskakuje ten znamy Fatal Error- ten co je z 04 a 06.

diky za odpovede :ugeek:
ČD 242.210
Uživatelský avatar
majlo91
Rozhlížím se
Rozhlížím se
 
Příspěvky: 88
Registrován: sob 12. črc 2008 14:46:15
Bydliště: Bratislava- Ružinov
Trainz UID: 407366
Jezdím v: TRS06 + SP1
Hardware: MacBook Pro 13" 2.5Ghz Intel Core 2 Duo, 4GB Memory, NVIDIA GeForce 9400M graphics, 320GB HD

Re: Zůstat u TRS 2004 či pořejít na TRS 2006 nebo T-Classics ???

Příspěvekod HaniskaJ » úte 22. črc 2008 10:19:39

:arrow: majlo91 Ano, Nic, Ano
HaniskaJ
Rozhlížím se
Rozhlížím se
 
Příspěvky: 129
Registrován: úte 18. bře 2008 10:14:12
Trainz UID: 410313
Jezdím v: UTC
Hardware: Cirix i486DX5, S3Virge, 64MB Ram, 1.3GB HDD, 13" CRT

Re: Zůstat u TRS 2004 či pořejít na TRS 2006 nebo T-Classics ???

Příspěvekod majlo91 » úte 22. črc 2008 11:43:35

diki moc. ja len cakam ktore trsko odstrani ten hrozny error :((
ČD 242.210
Uživatelský avatar
majlo91
Rozhlížím se
Rozhlížím se
 
Příspěvky: 88
Registrován: sob 12. črc 2008 14:46:15
Bydliště: Bratislava- Ružinov
Trainz UID: 407366
Jezdím v: TRS06 + SP1
Hardware: MacBook Pro 13" 2.5Ghz Intel Core 2 Duo, 4GB Memory, NVIDIA GeForce 9400M graphics, 320GB HD

Re: Zůstat u TRS 2004 či pořejít na TRS 2006 nebo T-Classics ???

Příspěvekod Atkins » úte 22. črc 2008 18:59:56

Kdyz se s tim naucis spravne pracovat, zadny "hrozny error" se Ti tam neobjevi. ;-)
Uživatelský avatar
Atkins
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 3200
Registrován: stř 12. bře 2008 15:39:25
Bydliště: Úplně jinde
Trainz UID: 71716
Jezdím v: TS10
Hardware: Core2Duo 3,00 GHz - 4GB DDR3, ATI HD3850, WXP-SP2, LCD-TV 37"

Re: Zůstat u TRS 2004 či pořejít na TRS 2006 nebo T-Classics ???

Příspěvekod Atkins » úte 22. črc 2008 19:01:00

HaniskaJ: ad2 - nekolik novych, hezkych objektu tam precijenom je.
Uživatelský avatar
Atkins
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 3200
Registrován: stř 12. bře 2008 15:39:25
Bydliště: Úplně jinde
Trainz UID: 71716
Jezdím v: TS10
Hardware: Core2Duo 3,00 GHz - 4GB DDR3, ATI HD3850, WXP-SP2, LCD-TV 37"

Re: Zůstat u TRS 2004 či pořejít na TRS 2006 nebo T-Classics ???

Příspěvekod Pifrnec » úte 22. črc 2008 19:13:02

A aspoň už se to dá i přečíst :-B :D
Uživatelský avatar
Pifrnec
Object Creator
Object Creator
 
Příspěvky: 1736
Registrován: úte 18. bře 2008 18:48:19
Trainz UID: 257731
Hardware: Didaktik Gama+pár novějších strojů

Re: Zůstat u TRS 2004 či pořejít na TRS 2006 nebo T-Classics ???

Příspěvekod majlo91 » úte 22. črc 2008 21:03:14

Atkins píše:Kdyz se s tim naucis spravne pracovat, zadny "hrozny error" se Ti tam neobjevi. ;-)

ked odstranim objekty s chybajucimi zavislostami, tak by to mohlo zmiznut? :-?
ČD 242.210
Uživatelský avatar
majlo91
Rozhlížím se
Rozhlížím se
 
Příspěvky: 88
Registrován: sob 12. črc 2008 14:46:15
Bydliště: Bratislava- Ružinov
Trainz UID: 407366
Jezdím v: TRS06 + SP1
Hardware: MacBook Pro 13" 2.5Ghz Intel Core 2 Duo, 4GB Memory, NVIDIA GeForce 9400M graphics, 320GB HD

Re: Zůstat u TRS 2004 či pořejít na TRS 2006 nebo T-Classics ???

Příspěvekod Atkins » stř 23. črc 2008 5:09:14

igen
Uživatelský avatar
Atkins
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 3200
Registrován: stř 12. bře 2008 15:39:25
Bydliště: Úplně jinde
Trainz UID: 71716
Jezdím v: TS10
Hardware: Core2Duo 3,00 GHz - 4GB DDR3, ATI HD3850, WXP-SP2, LCD-TV 37"

Re: Zůstat u TRS 2004 či pořejít na TRS 2006 nebo T-Classics ???

Příspěvekod jungova » stř 10. zář 2008 23:06:24

prechazet z trs2006 na tc-classic nechci, ale zajima me, jestli muzu pouzit objekt z tc-classic v trs2006.
jungova, kuid348682
Uživatelský avatar
jungova
Připravuji se k odjezdu
Připravuji se k odjezdu
 
Příspěvky: 894
Registrován: ned 06. dub 2008 22:41:21
Bydliště: Lodecka1206/2,11000Praha1
Trainz UID: 348682
Jezdím v: TS12
Hardware: ASrock4extreme, i7 6700K 3.4GHz, radXFX480 2x8gb, DDR4 32gb, system SSD m2, w10 64bit, 2xHDD 1a1tb

PředchozíDalší

Zpět na Trainz Classics

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron