TC CZECH

Vyhrazeno pro diskusi na téma nové verze hry: Trainz Classics

Moderátor: Lugger

TC CZECH

Příspěvekod patek » stř 14. kvě 2008 17:39:40

To fakt nepochopim hra ma byt kompletne v cestine?

kdyz sem si ji nainstaloval tak menu.objekty,vse bylo v anglictine ssp pouze nektere casti cesky jinak taky v anglictine.


MUzete mi nekdo poradit co s tim nebo ejstli to je normalni? :bomb:
MTA - Vše co děláme děláme pro vás
Uživatelský avatar
patek
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 412
Registrován: čtv 27. bře 2008 14:45:52
Bydliště: Van Siclen Avenue subway station.
Trainz UID: 301827
Jezdím v: TRC
Hardware: MS:Windows VIsta Home Premium SP1,RAM:3GB,Grafika:Nvidia GeForce 9600 GS,Procesor:Intel Core 2 Duo E7200.

Re: TC CZECH

Příspěvekod Fugess » stř 14. kvě 2008 19:08:15

mas origos ?

ja jsem mel po instalaci vse cesky, jelikoz mam origos CZ
gmrhosting.cz
Uživatelský avatar
Fugess
Správce webu
Správce webu
 
Příspěvky: 350
Registrován: stř 12. bře 2008 23:03:30
Bydliště: Břeclav
Trainz UID: 221520
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: ASUS G751JY-T7035H

Re: TC CZECH

Příspěvekod patek » stř 14. kvě 2008 19:45:35

ja mam taky plnohodnoutne plnou verzi originalni CD a za nekrestansky prachy 799,- byh aspon prosil aby nebyly prelozene pouze 4 vety asi jim tu krabici omlatim o hlavu uz jen kvuly ty cene. :evil:
MTA - Vše co děláme děláme pro vás
Uživatelský avatar
patek
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 412
Registrován: čtv 27. bře 2008 14:45:52
Bydliště: Van Siclen Avenue subway station.
Trainz UID: 301827
Jezdím v: TRC
Hardware: MS:Windows VIsta Home Premium SP1,RAM:3GB,Grafika:Nvidia GeForce 9600 GS,Procesor:Intel Core 2 Duo E7200.

Re: TC CZECH

Příspěvekod janlady » stř 14. kvě 2008 21:55:48

patek : stahni si SP 1 jinak je tam taky Špaňelština.
Uživatelský avatar
janlady
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 1074
Registrován: čtv 13. bře 2008 20:17:01
Bydliště: Neratovice
Trainz UID: 194719
Jezdím v: TS09
Hardware: AMD2-jadro +3-jadro

Re: TC CZECH

Příspěvekod patek » čtv 15. kvě 2008 15:01:00

na TC uz visel service pack?

nevysel jen na 06
MTA - Vše co děláme děláme pro vás
Uživatelský avatar
patek
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 412
Registrován: čtv 27. bře 2008 14:45:52
Bydliště: Van Siclen Avenue subway station.
Trainz UID: 301827
Jezdím v: TRC
Hardware: MS:Windows VIsta Home Premium SP1,RAM:3GB,Grafika:Nvidia GeForce 9600 GS,Procesor:Intel Core 2 Duo E7200.

Re: TC CZECH

Příspěvekod Pifrnec » pát 16. kvě 2008 19:48:23

Jednou jsem ve windows zkusil v "Přidat nebo odstranit programy" nebo jak se to jmenuje,dát aktualizovat TC a taky mi to šlo do angličtiny - takže reinstal :-) :applause:
Uživatelský avatar
Pifrnec
Object Creator
Object Creator
 
Příspěvky: 1736
Registrován: úte 18. bře 2008 18:48:19
Trainz UID: 257731
Hardware: Didaktik Gama+pár novějších strojů

Re: TC CZECH

Příspěvekod Atkins » úte 13. led 2009 19:56:53

TC již za 399,-
Uživatelský avatar
Atkins
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 3200
Registrován: stř 12. bře 2008 15:39:25
Bydliště: Úplně jinde
Trainz UID: 71716
Jezdím v: TS10
Hardware: Core2Duo 3,00 GHz - 4GB DDR3, ATI HD3850, WXP-SP2, LCD-TV 37"

Re: TC CZECH

Příspěvekod majkrosoft » stř 21. led 2009 19:22:58

mno 399kc #-o mnooo to je ještě drahý o proti trs 06 který sem kupoval za 99kč :-D
majkrosoft
Rozhlížím se
Rozhlížím se
 
Příspěvky: 54
Registrován: ned 16. bře 2008 14:40:39


Zpět na Trainz Classics

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron