Chyba v mém TC

Vyhrazeno pro diskusi na téma nové verze hry: Trainz Classics

Moderátor: Lugger

Chyba v mém TC

Příspěvekod Denno » úte 10. úno 2009 11:56:33

Nevíte náhodou co s tím ?
Krade se, krade se, krade se... :(
Uživatelský avatar
Denno
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 330
Registrován: sob 12. dub 2008 18:52:45
Bydliště: Ostrava střed (323)
Trainz UID: 303003
Jezdím v: TS09

Re: Chyba v mém TC

Příspěvekod Pifrnec » úte 10. úno 2009 12:17:07

Smazat videokodeky(nebo přeinstalovat)-to jsem měl u TC taky :-D
Uživatelský avatar
Pifrnec
Object Creator
Object Creator
 
Příspěvky: 1736
Registrován: úte 18. bře 2008 18:48:19
Trainz UID: 257731
Hardware: Didaktik Gama+pár novějších strojů

Re: Chyba v mém TC

Příspěvekod Denno » úte 10. úno 2009 12:54:31

A můžu se zeptat jaké, já se v tom totiž moc nevyznám. (mám xp)
Krade se, krade se, krade se... :(
Uživatelský avatar
Denno
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 330
Registrován: sob 12. dub 2008 18:52:45
Bydliště: Ostrava střed (323)
Trainz UID: 303003
Jezdím v: TS09

Re: Chyba v mém TC

Příspěvekod Pifrnec » úte 10. úno 2009 13:11:50

Nejhorší je ACE Mega a CCCP.No možná nejsou nejhorší,ale dělaj bordel - je tam toho hromada a už si nepamatuju,co se musí vypnout.Navíc mi to dělalo ve Vistách - Vista codec pack.(údajně kompatibilní :-D :-O - už je pryč a je klid)
Uživatelský avatar
Pifrnec
Object Creator
Object Creator
 
Příspěvky: 1736
Registrován: úte 18. bře 2008 18:48:19
Trainz UID: 257731
Hardware: Didaktik Gama+pár novějších strojů

Re: Chyba v mém TC

Příspěvekod Denno » úte 10. úno 2009 13:56:09

Nějaké jsem nainstaloval a teďka mi to píše toto :
---------------------------
trainz.exe - Chyba aplikace
---------------------------
Instrukce na adrese 0x00000001 odkazovala na adresu paměi 0x00000001. S pamětí nelze provést operaci: read.


Klepnutím na tlačítko OK ukončete program.
Chcete-li program ladit, klepněte na tlačítko Storno.
---------------------------
OK Storno
---------------------------

A potom mi to hodí toto :
Krade se, krade se, krade se... :(
Uživatelský avatar
Denno
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 330
Registrován: sob 12. dub 2008 18:52:45
Bydliště: Ostrava střed (323)
Trainz UID: 303003
Jezdím v: TS09

Re: Chyba v mém TC

Příspěvekod Atkins » úte 10. úno 2009 14:27:39

A neměl jsi spíše nějaké odinstalovat. :-D
Uživatelský avatar
Atkins
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 3200
Registrován: stř 12. bře 2008 15:39:25
Bydliště: Úplně jinde
Trainz UID: 71716
Jezdím v: TS10
Hardware: Core2Duo 3,00 GHz - 4GB DDR3, ATI HD3850, WXP-SP2, LCD-TV 37"

Re: Chyba v mém TC

Příspěvekod Pifrnec » úte 10. úno 2009 15:50:19

Myslím,že bez problému fungoval K-Lite codec pack.Jinak zkus přeinstalovat DirectX,koukni na DirectShow nebo tak nějak.
Uživatelský avatar
Pifrnec
Object Creator
Object Creator
 
Příspěvky: 1736
Registrován: úte 18. bře 2008 18:48:19
Trainz UID: 257731
Hardware: Didaktik Gama+pár novějších strojů

Re: Chyba v mém TC

Příspěvekod DjLibi23 » úte 10. úno 2009 16:21:40

me praveze K-Lite delal problemy tak sem presel na ACE a kdyz odstranim jednu DLL knihovnu kvuli ktere pada do fatall erroru trs06 tak je to jakztakz....tak si vyber :-?
JustAdj:-D PAYWARE?zatimEEdekujiPekne.
Uživatelský avatar
DjLibi23
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 412
Registrován: stř 19. bře 2008 21:16:59
Bydliště: Ivančice
Trainz UID: 145923
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: Core2Duo-E8600@3.3GHz 4GB RAM GF560Ti-1GB 0,5BGB HDD Win7Ultimate.

Re: Chyba v mém TC

Příspěvekod heno » úte 10. úno 2009 19:27:03

Ja som mal na XP K-Lite a TC išiel bez problémov
heno
Začátečník
 
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 16. říj 2008 17:01:23
Trainz UID: 0
Jezdím v: TRS06 + SP1

Re: Chyba v mém TC

Příspěvekod Atkins » stř 11. úno 2009 14:18:43

Neinstaluju žádné CodecPacky neb stojej za prd, k přehravání medii používám VLC player, který má většinu kodeků integrovaných.
Uživatelský avatar
Atkins
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 3200
Registrován: stř 12. bře 2008 15:39:25
Bydliště: Úplně jinde
Trainz UID: 71716
Jezdím v: TS10
Hardware: Core2Duo 3,00 GHz - 4GB DDR3, ATI HD3850, WXP-SP2, LCD-TV 37"

Re: Chyba v mém TC

Příspěvekod ales » stř 11. úno 2009 14:28:55

Atkins píše:Neinstaluju žádné CodecPacky neb stojej za prd, k přehravání medii používám VLC player, který má většinu kodeků integrovaných.


VLC Player 4REVER
"Rock 'N' Roll Train"
Uživatelský avatar
ales
Připravuji se k odjezdu
Připravuji se k odjezdu
 
Příspěvky: 942
Registrován: stř 12. bře 2008 15:38:14
Bydliště: Poděbrady (Plzeň-kolej)
Trainz UID: 376324
Jezdím v: TRS06 + SP1
Hardware: Intel Q6600 a MSI Ati Radeon HD 4870 T2DIG + 4GB RAM Corsairs, a to vše na P5K Deluxe


Zpět na Trainz Classics

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník