Trainz: new era

Vyhrazeno pro diskusi na téma nové verze hry: Trainz Simulator 2012

Moderátor: Lugger

Re: Trainz: new era

Příspěvekod jungova » pon 12. bře 2018 8:49:06

TANE neumi screenshot ? Nikde jsem tam tuto polozku nenasla. Tane --- Vlastnosti --- Otevrit umisteni souboru --- resources (a TANE) , prolezla jsem vsechny slozky , ale polozku Screenshot nikde nenasla. Nizsi trska od verze 1.5 az po ts2012 to umi a vsude nasla. Jen ne v TANE.
jungova, kuid348682
Uživatelský avatar
jungova
Připravuji se k odjezdu
Připravuji se k odjezdu
 
Příspěvky: 930
Registrován: ned 06. dub 2008 22:41:21
Bydliště: Lodecka1206/2,11000Praha1
Trainz UID: 348682
Jezdím v: TS12
Hardware: ASrock4extreme, i7 6700K 3.4GHz, radXFX480 2x8gb, DDR4 32gb, system SSD m2, w10 64bit, 2xHDD 1a1tb

Re: Trainz: new era

Příspěvekod Churchill » pon 12. bře 2018 15:13:42

Je to dobře schovaný na C disku. Až budu doma, tak ti napíšu trasu.
Uživatelský avatar
Churchill
Moderator
Moderator
 
Příspěvky: 2028
Registrován: pát 29. úno 2008 6:44:13
Trainz UID: 276055
Jezdím v: TS12
Hardware: Win_7 (64-bit verze)

Re: Trainz: new era

Příspěvekod Churchill » pon 12. bře 2018 18:41:51

C - Users - tvoje jmeno - AppData - Local - N3V Games - TANE - build oc8s557kl - screenshot (a spoustu dalších věcí)
Takhle to mám já na TANE_SP2
Uživatelský avatar
Churchill
Moderator
Moderator
 
Příspěvky: 2028
Registrován: pát 29. úno 2008 6:44:13
Trainz UID: 276055
Jezdím v: TS12
Hardware: Win_7 (64-bit verze)

Re: Trainz: new era

Příspěvekod jungova » pon 12. bře 2018 20:02:30

Tak u me to je asi slozitejsi. C mam pouze systemovy na Widle10_64bit, protoze to je ssd mve2 asi 240gb (120gb ?). Vsechny trs mam pouze na E\trs1v5_2006_2012_tane_tmr2017 HDD seagate 1tb. Takze jakykoliv trs spoustim z disku E, a odsud spoustim vsechny aplikace jako PhotoFiltre, Infraiview, XnView, VLCplayer, aTube_Catcher, TrainzMeshViewer, a vsechny PEVsofty, atd.
Na C\ mam %LOCALAPPDATA% --- Google --- Chrome --- User Data --- Crashpad --- reports (= Prazdna Slozka), ve slozce User Data mam pod slozkou reports , dva soubory metadata -- 0 kB a settings.dat -- 1 kB
jungova, kuid348682
Uživatelský avatar
jungova
Připravuji se k odjezdu
Připravuji se k odjezdu
 
Příspěvky: 930
Registrován: ned 06. dub 2008 22:41:21
Bydliště: Lodecka1206/2,11000Praha1
Trainz UID: 348682
Jezdím v: TS12
Hardware: ASrock4extreme, i7 6700K 3.4GHz, radXFX480 2x8gb, DDR4 32gb, system SSD m2, w10 64bit, 2xHDD 1a1tb

Re: Trainz: new era

Příspěvekod Churchill » pon 12. bře 2018 21:15:37

Spusť jako správce soubor TANE.exe. Objeví se ti obrázek s odkazy.
Klikni na: Trainz Settings. Po otevření klikni na: Install. Objeví se ti adresa pod: Local data folder. Ta adresa ti říká, kde to máš (tedy i ten screenshot) uložené.
Uživatelský avatar
Churchill
Moderator
Moderator
 
Příspěvky: 2028
Registrován: pát 29. úno 2008 6:44:13
Trainz UID: 276055
Jezdím v: TS12
Hardware: Win_7 (64-bit verze)

Re: Trainz: new era

Příspěvekod Churchill » úte 13. bře 2018 8:04:44

A ještě jedno info: Pokud kdokoli něco strašně moc shání, ať je to kuid, či jiná informace ohledně Trainz., a já mohu poradit, rád poradím. Ale pokud dotyčný se pak pár dnů neozývá, tak z toho usuzuji, že tu radu zase tak akutně nepotřebuje - nejeví zájem. A já pak končím veškerou komunikaci.
Nejsem Call centrum, nejsem sekretářka, nemám na tohle čas .... a dotyčný ať se pak stará sám.
Uživatelský avatar
Churchill
Moderator
Moderator
 
Příspěvky: 2028
Registrován: pát 29. úno 2008 6:44:13
Trainz UID: 276055
Jezdím v: TS12
Hardware: Win_7 (64-bit verze)

Re: Trainz: new era

Příspěvekod Churchill » úte 13. bře 2018 14:22:13

email přišel
Pod větou: Local data folder máš adresní řádek, kde je cosi napsaného. To je adresa uložení TANE. To tam mít musíš. A je jedno, jestli máš verzi TANE, nebo TANE_SP1, nebo TANE_SP2.
A až si najdeš ten adresář, tak tam pak najdeš podadresáře:
backups
cache
editing
libraries
local
original
packages
screenshot
Adresář local je velmi důležitý. Ten doporučuji pravidelně zálohovat na nějaký jiný HDD. V něm se ukládá vše, co si postahováváš.
Nevím, jak jinak tě nasměrovat. Lépe už nevím jak to popsat
---
Nepiš emaily. Napiš to do fora. Více hlav, více vědění. A ostatní to také rádi uvítají. Navíc, nehodlám kmitat mezi emailem a forem.
Uživatelský avatar
Churchill
Moderator
Moderator
 
Příspěvky: 2028
Registrován: pát 29. úno 2008 6:44:13
Trainz UID: 276055
Jezdím v: TS12
Hardware: Win_7 (64-bit verze)

Re: Trainz: new era

Příspěvekod jungova » úte 13. bře 2018 17:35:48

At cumum, jak cumim, tak screenshots tam nemam (!) , a to jsem v tom edinburgu mackala -prtscrn- -ostopero-. Ale asi 26 obrazku nikde. Mail jsem posilala , protoze sem nejde (a nebo to neumim) vlozit obrazek.
jungova, kuid348682
Uživatelský avatar
jungova
Připravuji se k odjezdu
Připravuji se k odjezdu
 
Příspěvky: 930
Registrován: ned 06. dub 2008 22:41:21
Bydliště: Lodecka1206/2,11000Praha1
Trainz UID: 348682
Jezdím v: TS12
Hardware: ASrock4extreme, i7 6700K 3.4GHz, radXFX480 2x8gb, DDR4 32gb, system SSD m2, w10 64bit, 2xHDD 1a1tb

Re: Trainz: new era

Příspěvekod misoft » úte 13. bře 2018 19:12:23

Ďalšia možnosť: ak máš nejaký súborový manažér (napr. Total Commander) - hore v menu je Príkazy - Hľadať - klávesová skratka ľavý Alt+F7
Do vyhľadávacieho okienka zadať *.scr a nechať prehľadávať disk, buď C:, alebo D: (postupne) a dole sa budú zobrazovať nájdené súbory s touto koncovkou. A keďže sa robí PrinScr - tak možno bude mať v názve screenshot. Potom stačí kliknúť na ten názov a dať sa preniesť na umiestnenie súboru.
https://i0.wp.com/ruslanbes.com/devblog ... c-find.png

OT - skúsiť zablúdiť aj sem http://kuid.trainz-mp.ru/index.php?mod=search - databáza KUIDov.....
Prišiel som,videl som,nechápem,odchádzam
Uživatelský avatar
misoft
Připravuji se k odjezdu
Připravuji se k odjezdu
 
Příspěvky: 999
Registrován: čtv 03. dub 2008 20:50:02
Bydliště: Michalovce-Slovakia-EÚ-Earth-Milky Way
Trainz UID: 332403
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: AMD A4-3300 1,9GHz, 6GB RAM, ATI AMD Radeon HD 6480 2GB, Win 7 SP1 - normálny priemer

Re: Trainz: new era

Příspěvekod Churchill » úte 13. bře 2018 20:57:23

Jsem teď v práci. Takže nebudu asi ve všem přesný.
Na ploše máš ikonku TANE.exe. Najeď na ní myší a PRAVÝM tlačítkem na myši klikni na ní. Objeví se ti tabulka s několika informacemi., ty hledej: Spustit jako správce
Odsouhlas, že si opravdu přeješ spustit program. Objeví se ti obdelník s obrázkem železniční tematiky a také tam máš, tuším, čtyři tlačítka (v tom obdelníku s tím obrázkem). Spustitelná tlačítka jsou vedle sebe. Jedno z těch tlačítek se jmenuje: Trainz Settings. Klikni na něj. Objeví se: Install. Klikni na něj. Objeví se ti adresní řádek, kde je vypsaná celá cesta instalace.
Už to přesněji opravdu napsat nelze.
____
Obrázky sem vkládat nejdou. Je to škoda, protože obrázek vydá za tisíce slov.
Uživatelský avatar
Churchill
Moderator
Moderator
 
Příspěvky: 2028
Registrován: pát 29. úno 2008 6:44:13
Trainz UID: 276055
Jezdím v: TS12
Hardware: Win_7 (64-bit verze)

Re: Trainz: new era

Příspěvekod jungova » úte 20. srp 2019 16:19:49

T ANE se mi z PC zahadne vyparilo. Ted se ho snazim pres 2 (!) hodiny znovu nainstalit. Nemam ho v ProgramFiles ani v x64, ale instalim na HDD E:/trs1v5_2004_2006_2012_tane_tmr2017/tane. Spoustim jako Spravce do slozky tane. Nainstali se pouze disc1 , setup-1a,bin a po chvili zase chce Browse - zvolim slozku tane , ale stale dokola vyskakuje nejaka priblbla hlaska, 4 az 6 opakuju, ale furt vyskakuje ta priblbla hlaska tak zvolim CANCEL a dam pokracovat ale instalace se ukonci a nepokracuje. Cos tim ?

Priblbla hlaska:
Error
The file ,setup-2a.bin, could not be located in
E:\aplikace_exe\tane\disc1_1,. Please insert the correct disc or select
another folder.

Tahle idiotska hlaska se objevi po kazdym -OPAKOVAT- (!). Tak zvolim CANCEL a vyhodi to dalsi blbvou hlasku :

Exit Setup
Setup is not complete. IF you exit now, the programm wil not be installed.
You may run Setup again at another time to complete the instalation.
Exit Setup?

Pak to ukonci cinnost a T ANE nikde na Plose nevidim.
jungova, kuid348682
Uživatelský avatar
jungova
Připravuji se k odjezdu
Připravuji se k odjezdu
 
Příspěvky: 930
Registrován: ned 06. dub 2008 22:41:21
Bydliště: Lodecka1206/2,11000Praha1
Trainz UID: 348682
Jezdím v: TS12
Hardware: ASrock4extreme, i7 6700K 3.4GHz, radXFX480 2x8gb, DDR4 32gb, system SSD m2, w10 64bit, 2xHDD 1a1tb

Re: Trainz: new era

Příspěvekod kareln » úte 20. srp 2019 17:40:44

jungová, jungová, kdyby jsi použila google překladač, tak by jsi se dozvěděla, že ta Tvoje přiblblá (ale ona není přiblblá) hláška znamená, že máš vložit do mechaniky další DVD s instalačkou a pokračovat

A ta druhá idiotská (i když ona za to nemůže) hláška znamená v překladu:

Nastavení není kompletní, když nyní klikneš na exit, program nebude nainstalován.

Instalaci mužete spustit znova, abyste ji dokončili.

Takže pokud pořád klikáš na Cancel, tak je jasné, že T Ane na ploše nikde nevidíš
Uživatelský avatar
kareln
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 328
Registrován: stř 16. dub 2008 12:16:29
Trainz UID: 0

Re: Trainz: new era

Příspěvekod jungova » úte 20. srp 2019 22:21:06

Uz vyreseno. Ono cosi to stale nutilo instalit do ProgramFiles. Asi posesty jsem na cosi klikla a ono se to uz nainstalilo spravne do spravny slozky. Jen drobny problem s SEATON TRAMWAY kuid2:502185:1000016:1 pro T ANE v TANE nejde rozchodit. Vyzaduje to nekolik objektu -Instalet, Payware- . Default mapy fungujou.
jungova, kuid348682
Uživatelský avatar
jungova
Připravuji se k odjezdu
Připravuji se k odjezdu
 
Příspěvky: 930
Registrován: ned 06. dub 2008 22:41:21
Bydliště: Lodecka1206/2,11000Praha1
Trainz UID: 348682
Jezdím v: TS12
Hardware: ASrock4extreme, i7 6700K 3.4GHz, radXFX480 2x8gb, DDR4 32gb, system SSD m2, w10 64bit, 2xHDD 1a1tb

Re: Trainz: new era

Příspěvekod jungova » čtv 22. srp 2019 6:25:41

Mam mapu SEATON TRAMWAY , kuid2:502185:100016:1 v T ANE. Ale nefunguje. Spustim ji, ale vidim jen mraky. Zvolim Minimap , zobrazi se jen prazdny pole bez vyobrazeni mapy. V Edit (SSP) mam - Modified. Missing dependencies. Kdyz zobrazim Zavislosti, tak ukazuje, ze nic nechybi. Kdyz zvolim Zobrazi chyby , tak Task Complete hlasi - Done: 0 errors and 0 warning . Chyby 0.
Co s tim ?
jungova, kuid348682
Uživatelský avatar
jungova
Připravuji se k odjezdu
Připravuji se k odjezdu
 
Příspěvky: 930
Registrován: ned 06. dub 2008 22:41:21
Bydliště: Lodecka1206/2,11000Praha1
Trainz UID: 348682
Jezdím v: TS12
Hardware: ASrock4extreme, i7 6700K 3.4GHz, radXFX480 2x8gb, DDR4 32gb, system SSD m2, w10 64bit, 2xHDD 1a1tb

Re: Trainz: new era

Příspěvekod misoft » čtv 22. srp 2019 17:24:44

jungova píše:Uz vyreseno. Ono cosi to stale nutilo instalit do ProgramFiles. Asi posesty jsem na cosi klikla a ono se to uz nainstalilo spravne do spravny slozky. Jen drobny problem s SEATON TRAMWAY kuid2:502185:1000016:1 pro T ANE v TANE nejde rozchodit. Vyzaduje to nekolik objektu -Instalet, Payware- . Default mapy fungujou.


Mapa vyžaduje doinštalovanie PLATENÝCH objektov. A ak ideš len free - tak ti ich nenainštaluje, ani ich samostatne NESTIAHNEŠ - preto je tam PAYWARE.
Prišiel som,videl som,nechápem,odchádzam
Uživatelský avatar
misoft
Připravuji se k odjezdu
Připravuji se k odjezdu
 
Příspěvky: 999
Registrován: čtv 03. dub 2008 20:50:02
Bydliště: Michalovce-Slovakia-EÚ-Earth-Milky Way
Trainz UID: 332403
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: AMD A4-3300 1,9GHz, 6GB RAM, ATI AMD Radeon HD 6480 2GB, Win 7 SP1 - normálny priemer

PředchozíDalší

Zpět na Trainz Simulator 2012

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron