Problém s ctr+alt+delete

Vyhrazeno pro diskusi na téma nové verze hry: Trainz Simulator 2012

Moderátor: Lugger

Problém s ctr+alt+delete

Příspěvekod tramvaj3 » pát 20. led 2017 14:09:34

Když mám zaplí trainz a mapu a teď chci dít ctrl+alt+delete, tak to dám, zapnu správce úloh tak se dostanu ven ze hry, něco udělám, ale jak se vrátím zpátky do trainz, tak obrazovka je černá a není tam to, co tam má být, mám daný spustit jako správce a nepomáhá to. Když zapnu trainz.exe zhapne se mi rovnou hra, ale v okně, když to dám jako zástupce dám v maximalizovaném okně dám spustit v rozlišení (a to co tam je), tak se mi to zapne v tom rozlišení, ale mám to zas v okně :(
Nevíte jak to vyřešit?
Dřív jsem měl TS2009, ale tam mi to neblblo s tím ctrl+alt+delete ;)
Uživatelský avatar
tramvaj3
Začátečník
 
Příspěvky: 23
Registrován: ned 06. bře 2011 9:58:43
Bydliště: České Budějovice
Trainz UID: 536592
Jezdím v: TS10

Re: Problém s ctr+alt+delete

Příspěvekod misoft » pát 20. led 2017 19:16:18

Neviem, ako dlho čakáš na zmenu, ale!
Tým, že prepneš úlohu (Ctrl+Alt+Del) tak ju prerušíš - https://en.wikipedia.org/wiki/Control-Alt-Delete - takže sa čiastočné údaje musia uložiť. A v opačnom prípade zase načítať, inicializovať opäť obraz, nastaviť proces, tam, kde bol prerušený - a to chce istý čas. Nehľadiac, že možno sa zruší i indexácia. A toto robiť cez Správnu úloh, ak chce niečo iné urobiť - nelogické. Prečo neskúsiš Alt+Tab, prepínanie medzi aplikáciami? V tomto prípade Trainz bude stále v pamäti, akurát procesor prestane využívať prostriedky na hru a pridelí ich inému procesu. Po opätovnom Alt+Tab - podľa toho, koľko aplikácií máš otvorených, toľkokrát uplatníš - sa dostaneš do hry, procesor dostane voľné systémové prostriedky a pokračuje tam, kde prestal.
Prišiel som,videl som,nechápem,odchádzam
Uživatelský avatar
misoft
Připravuji se k odjezdu
Připravuji se k odjezdu
 
Příspěvky: 896
Registrován: čtv 03. dub 2008 20:50:02
Bydliště: Michalovce-Slovakia-EÚ-Earth-Milky Way
Trainz UID: 332403
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: AMD A4-3300 1,9GHz, 6GB RAM, ATI AMD Radeon HD 6480 2GB, Win 7 SP1 - normálny priemer

Re: Problém s ctr+alt+delete

Příspěvekod tramvaj3 » sob 21. led 2017 11:09:08

Jo dík, zkusím to a mám problém a nerozumím těm návodu, co zde, ale nejdou mi vozidla např. Baldova T6A5, KT8D5 od Rusů a Balda aj.
Jde mi ale třeba T3RF K2R03 a K3R-N od Rusů. (Nejdou mi solarisy od Rusů a to je určené pro TS2009 a výš.) Přepsal jsem u všeho nového build na 2.9 ale stále to nejde.
Edit:Tak po dání alt+tab má špatně velkou obrazovku, ale horší je to, že když se pomocí alt+tab vrátím do trainzu, kde mám otevřený editor, tak zas černá obrazovka :(
Uživatelský avatar
tramvaj3
Začátečník
 
Příspěvky: 23
Registrován: ned 06. bře 2011 9:58:43
Bydliště: České Budějovice
Trainz UID: 536592
Jezdím v: TS10

Re: Problém s ctr+alt+delete

Příspěvekod misoft » pon 23. led 2017 21:16:43

tramvaj3 píše:Edit:Tak po dání alt+tab má špatně velkou obrazovku, ale horší je to, že když se pomocí alt+tab vrátím do trainzu, kde mám otevřený editor, tak zas černá obrazovka :(

Pravdepodobne nejaký konflikt - mne to totiž funguje..... pravdepodobne rozlíšenie, alebo použité zobrazovanie (OpenGL vs. DirectX).
Prišiel som,videl som,nechápem,odchádzam
Uživatelský avatar
misoft
Připravuji se k odjezdu
Připravuji se k odjezdu
 
Příspěvky: 896
Registrován: čtv 03. dub 2008 20:50:02
Bydliště: Michalovce-Slovakia-EÚ-Earth-Milky Way
Trainz UID: 332403
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: AMD A4-3300 1,9GHz, 6GB RAM, ATI AMD Radeon HD 6480 2GB, Win 7 SP1 - normálny priemer

Re: Problém s ctr+alt+delete

Příspěvekod tramvaj3 » úte 24. led 2017 14:11:13

Takže když budu mít opengl, tak by to nemuselo blbnout? A co problém s vozy?
Uživatelský avatar
tramvaj3
Začátečník
 
Příspěvky: 23
Registrován: ned 06. bře 2011 9:58:43
Bydliště: České Budějovice
Trainz UID: 536592
Jezdím v: TS10

Re: Problém s ctr+alt+delete

Příspěvekod misoft » stř 25. led 2017 18:55:05

U modelov - preskúmať config.txt. Buď je určený pre nižšiu verziu hry, buď chýbajú závislosti, buď sú odkazy na závislosti neplatné, buď model je tzv. alias a chýba zdrojový model. Možností chýb je veľa.....
Prišiel som,videl som,nechápem,odchádzam
Uživatelský avatar
misoft
Připravuji se k odjezdu
Připravuji se k odjezdu
 
Příspěvky: 896
Registrován: čtv 03. dub 2008 20:50:02
Bydliště: Michalovce-Slovakia-EÚ-Earth-Milky Way
Trainz UID: 332403
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: AMD A4-3300 1,9GHz, 6GB RAM, ATI AMD Radeon HD 6480 2GB, Win 7 SP1 - normálny priemer

Re: Problém s ctr+alt+delete

Příspěvekod tramvaj3 » čtv 02. úno 2017 11:37:19

Podívej se třeba na KT8D5 od Balda (A článek) co tam má být jinak, co je špatně, co chybí :)
https://uloz.to/!nhCMlJd2Xc4u/kt8d5-01-a-new-sound-cdp
Mám třeba K3R-N/K2R03/T3RF, které mi jdou.
Zde jeden článek K2R-N/K2R03
https://uloz.to/!8rzq6NOYDKzM/vtl-kobra-068a-cdp
u T6A5 mám build pokusně na 3.2 a to nepomohlo.
Edit:Ještě třeba 14Tr https://uloz.to/!opsx3q3mfaFP/ubr-rt-sk ... v-c-21-cdp
Uživatelský avatar
tramvaj3
Začátečník
 
Příspěvky: 23
Registrován: ned 06. bře 2011 9:58:43
Bydliště: České Budějovice
Trainz UID: 536592
Jezdím v: TS10


Zpět na Trainz Simulator 2012

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků