SP1 pre TS12

Vyhrazeno pro diskusi na téma nové verze hry: Trainz Simulator 2012

Moderátor: Lugger

SP1 pre TS12

Příspěvekod HaniskaJ » pát 19. dub 2013 7:03:59

Tak nam Auran nadelil SP1 pre TS12:

http://download2.ts2009.com/49922_to_57720.exe (1.8GB)

a k tomu uz aj hotfix:

http://download.ts2009.com/patch/57720_to_57825.exe (29MB)
HaniskaJ
Rozhlížím se
Rozhlížím se
 
Příspěvky: 129
Registrován: úte 18. bře 2008 10:14:12
Trainz UID: 410313
Jezdím v: UTC
Hardware: Cirix i486DX5, S3Virge, 64MB Ram, 1.3GB HDD, 13" CRT

Re: SP1 pre TS12

Příspěvekod janlady » pát 19. dub 2013 14:53:54

Voni HaniskaJ sranda je že nemám ani jedno odpovídající mám verzi 49849 a ta nikde není k mání pro mojí verzi,ani na Auranu.


|D: :)) :D grrr :bomb: :boohoo: :))))
Uživatelský avatar
janlady
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 1056
Registrován: čtv 13. bře 2008 20:17:01
Bydliště: Neratovice
Trainz UID: 194719
Jezdím v: TS09
Hardware: AMD2-jadro +3-jadro

Re: SP1 pre TS12

Příspěvekod Pifrnec » pát 19. dub 2013 18:16:46

Je to speciální česká verze,takže pokud SP1 nevydá Comgad,tak máme peška ~:> :boohoo:
Uživatelský avatar
Pifrnec
Object Creator
Object Creator
 
Příspěvky: 1736
Registrován: úte 18. bře 2008 18:48:19
Trainz UID: 257731
Hardware: Didaktik Gama+pár novějších strojů

Re: SP1 pre TS12

Příspěvekod janlady » pát 19. dub 2013 22:12:45

Voni Pifrnec asi ho máme neboť jsem se díval na Comgad a tam je to samé jako na Auranu.

|D: grrr :)) :D grrr :bomb: :boohoo: :)))) grrr
Uživatelský avatar
janlady
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 1056
Registrován: čtv 13. bře 2008 20:17:01
Bydliště: Neratovice
Trainz UID: 194719
Jezdím v: TS09
Hardware: AMD2-jadro +3-jadro

Re: SP1 pre TS12

Příspěvekod bumbrdlik » sob 20. dub 2013 14:29:01

Přesto si myslím, že pokud čísla nenavazují, tak to nainstalovat nepůjde. Měl by být zkrátka SP1 CZ. Zatím jen odkazují na dostupné Patche Auranu.
Těžký je život dobrodruha v Trainz
Uživatelský avatar
bumbrdlik
JTT: Electrification
JTT: Electrification
 
Příspěvky: 2624
Registrován: stř 12. bře 2008 19:30:27
Bydliště: Litvínov
Trainz UID: 147484
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: MSI 970A-G45, AMD Phenom II X4, AMD HD 6670 1 GB, DDR3 8 GB, HDD SSD, Win 7 64 HP

Re: SP1 pre TS12

Příspěvekod HaniskaJ » čtv 02. kvě 2013 10:05:26

Nie každý si kúpil TS12 od lokálneho distribútora a potom si môže nainštalovať updaty keď vyjdú.
A keďže Auran má neskutočne kvalitný betatesting, tak sa opravuje hneď po uvoľnení produktu.

V poradí už druhý hotfix: http://download.ts2009.com/patch/57825_to_57898.exe (29,375 KB)
HaniskaJ
Rozhlížím se
Rozhlížím se
 
Příspěvky: 129
Registrován: úte 18. bře 2008 10:14:12
Trainz UID: 410313
Jezdím v: UTC
Hardware: Cirix i486DX5, S3Virge, 64MB Ram, 1.3GB HDD, 13" CRT

Re: SP1 pre TS12

Příspěvekod Pifrnec » čtv 09. kvě 2013 18:18:45

Chystá se do prodejen verze se SP1,tak se snad objeví i pro starší verzi :-?
http://www.comgad.cz/obchod/pc-hry/zavo ... k-edition/
Uživatelský avatar
Pifrnec
Object Creator
Object Creator
 
Příspěvky: 1736
Registrován: úte 18. bře 2008 18:48:19
Trainz UID: 257731
Hardware: Didaktik Gama+pár novějších strojů

Re: SP1 pre TS12

Příspěvekod HaniskaJ » čtv 09. kvě 2013 20:02:22

No podla zoznamu chyb, ktore su v TS12+SP1+HF2 sa mame na co tesit! HF3 sa horlivo pripravuje a podla toho ako to v Aurane funguje to spravi az nejaky HF5 ci 6 :D :D :D
HaniskaJ
Rozhlížím se
Rozhlížím se
 
Příspěvky: 129
Registrován: úte 18. bře 2008 10:14:12
Trainz UID: 410313
Jezdím v: UTC
Hardware: Cirix i486DX5, S3Virge, 64MB Ram, 1.3GB HDD, 13" CRT

Re: SP1 pre TS12

Příspěvekod jagg » čtv 09. kvě 2013 23:06:00

A kde bych prosímtě ten seznam našel?
jagg
Připravuji se k odjezdu
Připravuji se k odjezdu
 
Příspěvky: 866
Registrován: pát 14. bře 2008 21:53:22

Re: SP1 pre TS12

Příspěvekod Pifrnec » pát 10. kvě 2013 17:39:19

Třeba tady ( http://www.patches-scrolls.de/trainz_2012.php ),jinak ;) na Auranu je spousty diskusí
Uživatelský avatar
Pifrnec
Object Creator
Object Creator
 
Příspěvky: 1736
Registrován: úte 18. bře 2008 18:48:19
Trainz UID: 257731
Hardware: Didaktik Gama+pár novějších strojů

Re: SP1 pre TS12

Příspěvekod jagg » pát 10. kvě 2013 21:44:43

Jo, díky za odkaz, vím, že se o tom diskutuje na fóru Auranu, ale nechtělo se mi z tama ty jednotlivé změny zdlouhavě extrahovat. Auran by měl někde zveřejňovat podrobný výpis těch změn, pacholci.... :D
jagg
Připravuji se k odjezdu
Připravuji se k odjezdu
 
Příspěvky: 866
Registrován: pát 14. bře 2008 21:53:22

Re: SP1 pre TS12

Příspěvekod Pifrnec » sob 11. kvě 2013 6:25:20

Uživatelský avatar
Pifrnec
Object Creator
Object Creator
 
Příspěvky: 1736
Registrován: úte 18. bře 2008 18:48:19
Trainz UID: 257731
Hardware: Didaktik Gama+pár novějších strojů

Re: SP1 pre TS12

Příspěvekod janlady » pon 13. kvě 2013 10:43:33

Voni Pifrnec podle Firmy Comgad dokončují verzi pro SP1 a zároveň vydají upravu pro předchozí vydání.

|D: :)) :D grrr :bomb: :boohoo: :)))) grrr
Uživatelský avatar
janlady
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 1056
Registrován: čtv 13. bře 2008 20:17:01
Bydliště: Neratovice
Trainz UID: 194719
Jezdím v: TS09
Hardware: AMD2-jadro +3-jadro

Re: SP1 pre TS12

Příspěvekod Pifrnec » pon 13. kvě 2013 12:08:13

Doufám,že tam dají i tu hromadu hotfixů o:)
Uživatelský avatar
Pifrnec
Object Creator
Object Creator
 
Příspěvky: 1736
Registrován: úte 18. bře 2008 18:48:19
Trainz UID: 257731
Hardware: Didaktik Gama+pár novějších strojů

Re: SP1 pre TS12

Příspěvekod neipori » pon 27. úno 2017 23:12:30

Jezdím v TSR2012 na Windows 10
Uživatelský avatar
neipori
Rozhlížím se
Rozhlížím se
 
Příspěvky: 42
Registrován: sob 19. dub 2008 14:34:04
Bydliště: Olomouc
Trainz UID: 150728
Jezdím v: TS12
Hardware: 3.2GHz, 2.5, RAM DDR II, HD 750GB,Windows 10


Zpět na Trainz Simulator 2012

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků