Problém s vozy+můj ID

Vyhrazeno pro diskusi na téma nové verze hry: Trainz Simulator 2010

Moderátor: Lugger

Pravidla fóra
Vkládejte pouze příspěvky, které se jednoznačně týkají verze hry TS10.

Problém s vozy+můj ID

Příspěvekod tramvaj3 » sob 23. zář 2017 9:38:13

Mám problém v TS2010,nejde mi tam skoro žádná přidaná tramvaj, jde mi třeba Vario LF Most Vario LF Most plus A co mám, ale třeba např. Vario DPMB, nebo Vario PMDP, nebo KT8D5 DPMB, DPP, Ruská s nátěrem DPO, T3M, T3LF, T3RP, 14tr mi nejdou. Ale jeden trolejbus mi jde, :(
Build mám 2.9. jen u jednoho jsem měl 3.5. což jsem opravil a nic a když jsem k jednomu vozu dal build 2.8. a to k tomu variu DPMB, nic, stále nejde.
Vyhazuje to chybu někdy o chybějícím stínu, někdy o nějakých chybních cestujících a jiné chyby.
Vario DPMB
Kód: Vybrat vše
Error: Tag 'category-region-0' in the container 'traincar' is obsolete.
Error: Tag 'category-era-0' in the container 'traincar' is obsolete.
Error: Tag 'category-era-1' in the container 'traincar' is obsolete.
Error: Tag 'category-era-2' in the container 'traincar' is obsolete.
Error: The Tag 'running-numbers' is not permitted within a container of type 'traincar'.
Error: Tag 'asset-filename' in the container 'traincar' is obsolete.
Error: The Tag 'bogey' is not permitted within a container of type 'traincar'.
Error: Tag 'name' in the container 'traincar' is obsolete.
Error: Attachment point 27 (a.sitpoint3c) in 'queues\passengers\attachment-points' was not found.
Warning: An asset must be specified for tag 'sessionv'.

A Vario LF Most má jen jednu chybu a funguje. :(
Kód: Vybrat vše
Warning: This asset requires a shadow mesh, but the mesh table does not contain one.

Edit:Aha ono je to prej zastaralé,zkusím něco a pak napíšu, zda to jde. ALe nevím s tím traincar proč to nepodporuje name, bogey... a u LF Most jo.
Edit2:Tak jsem našel že u Mostu je jinak zápis bogey a s tím nubmer tgaky něco zkusím.
Edit3: Tak se objevila další chyba.
Error: Unable to read script source file 'combino.gse'
Edit4: Tak pomohlo dát ten script z toho funkčního Vario a asi to už pujde.
Tak aspoń návod pro lidi, kterým nepůjde něco v TS2010. ;)
Edit5: Tak u jednoho vozu:
Error: Progressive meshes are no longer supported by Trainz. Though these meshes may work in Trainz, it is recommended that you switch to a LOD mesh.
Aha,ta v tom chyba není, opět sessionv.
Edit6:Tak ten vůz mi nejde, ale konečně mi už jde Vario DPMB.
A pak mám problém, že mám správne sériové číslo, jméno i heslo a sejně nemám ten svůj ID.
Uživatelský avatar
tramvaj3
Začátečník
 
Příspěvky: 35
Registrován: ned 06. bře 2011 9:58:43
Bydliště: České Budějovice
Trainz UID: 536592
Jezdím v: TS10
Hardware: Win 8

Re: Problém s vozy+můj ID

Příspěvekod jagg » sob 23. zář 2017 11:18:18

Pokud máš správné jméno a heslo pro přihlášení na Planet Auran, přihlaš se zde https://www.auran.com/planetauran/portal.php a zobraz si registrovaná sériová čísla a svoje ID.
jagg
Připravuji se k odjezdu
Připravuji se k odjezdu
 
Příspěvky: 886
Registrován: pát 14. bře 2008 21:53:22

Re: Problém s vozy+můj ID

Příspěvekod tramvaj3 » sob 23. zář 2017 11:39:31

Ale v content mangeru tam nemám svoje id v settings a u svých kuid nemám to že jsou moje, své jméno.
Jinak jedna tramvaj již běží jak má, takže sačí jen opravit chyby, jen u vozů, kde to půjde opravit.
Uživatelský avatar
tramvaj3
Začátečník
 
Příspěvky: 35
Registrován: ned 06. bře 2011 9:58:43
Bydliště: České Budějovice
Trainz UID: 536592
Jezdím v: TS10
Hardware: Win 8

Re: Problém s vozy+můj ID

Příspěvekod tramvaj3 » stř 28. úno 2018 8:43:52

jagg píše:Pokud máš správné jméno a heslo pro přihlášení na Planet Auran, přihlaš se zde https://www.auran.com/planetauran/portal.php a zobraz si registrovaná sériová čísla a svoje ID.

Hm v TS2012 mám id v pohodě ale v ts2010 to musí blbnout. Tím, že to nemůže nalézt profil to nebude, to mi píše i v 2010. :|
Uživatelský avatar
tramvaj3
Začátečník
 
Příspěvky: 35
Registrován: ned 06. bře 2011 9:58:43
Bydliště: České Budějovice
Trainz UID: 536592
Jezdím v: TS10
Hardware: Win 8

Re: Problém s vozy+můj ID

Příspěvekod tramvaj3 » čtv 10. kvě 2018 11:35:46

Tak když klonuju řidiče a dám si tam nějakého svého (obrázek), ve hře se objeví, ale vozidlo třeba ne. I dkyž tam je kuid:- a čísla.
Uživatelský avatar
tramvaj3
Začátečník
 
Příspěvky: 35
Registrován: ned 06. bře 2011 9:58:43
Bydliště: České Budějovice
Trainz UID: 536592
Jezdím v: TS10
Hardware: Win 8


Zpět na Trainz Simulator 2010

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron