TS12

Vyhrazeno pro diskusi na téma nové verze hry: Trainz Simulator 2010

Moderátor: Lugger

Pravidla fóra
Vkládejte pouze příspěvky, které se jednoznačně týkají verze hry TS10.

Re: TS12

Příspěvekod GLOBI17 » stř 28. zář 2011 10:21:56

No takže,chápu li to dobře tak,k TS 2012 přikoupit ke správné funkci dls i TS2009?
GLOBI17
Rozhlížím se
Rozhlížím se
 
Příspěvky: 73
Registrován: stř 27. led 2010 18:14:13
Trainz UID: 0

Re: TS12

Příspěvekod rak » pon 03. říj 2011 18:46:26

Dobrý den. Rád bych si koupil trs 12 a ptám se těch, kteří už tuto hru hrají. Jak funguje multiplayer (je bez problémů?) a rozchodil by hru na notebooku: Presario CQ56 s procesorem AMD Athlon II. P320 Dual core processor 2.10 GHz, Ram 3 GB s grafikou ATI Radeon HD 4250??? Zatím jsem v pohodě rozběhl a plně fungovaly všechny hry trainz až po 2009 (2010 jsem nezkoušel). Děkuji za odpověď.
rak
Rozhlížím se
Rozhlížím se
 
Příspěvky: 66
Registrován: úte 06. kvě 2008 15:25:20
Bydliště: Jičín
Trainz UID: 0
Jezdím v: TRS2004 + SP2

Re: TS12

Příspěvekod Atkins » úte 04. říj 2011 11:37:36

Ano
Uživatelský avatar
Atkins
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 3200
Registrován: stř 12. bře 2008 15:39:25
Bydliště: Úplně jinde
Trainz UID: 71716
Jezdím v: TS10
Hardware: Core2Duo 3,00 GHz - 4GB DDR3, ATI HD3850, WXP-SP2, LCD-TV 37"

Re: TS12

Příspěvekod rak » úte 04. říj 2011 13:21:49

Díky za odpověď
rak
Rozhlížím se
Rozhlížím se
 
Příspěvky: 66
Registrován: úte 06. kvě 2008 15:25:20
Bydliště: Jičín
Trainz UID: 0
Jezdím v: TRS2004 + SP2

Re: TS12

Příspěvekod hamis258 » úte 08. lis 2011 15:26:14

Ahoj,
chtěl bych se zeptat těch co hrají TS12 jestli ještě pořád prší v tunelech jeko v TS2010.
předem díky
hamis258
Začátečník
 
Příspěvky: 1
Registrován: úte 08. lis 2011 15:23:58

Re: TS12

Příspěvekod pitrs30 » pát 02. pro 2011 14:51:30

No nevím zda prší v tunelech,nebyl čas prozkoumat, ale co vím že nejde v TS 12 spousta českých modelů, a nevím jak je zprovoznit. Vyhazuje mě to hlášku typu - chybí box thumbnails - a to fakt nevím co stím.
pitrs30
Rozhlížím se
Rozhlížím se
 
Příspěvky: 84
Registrován: čtv 03. dub 2008 15:22:05

Re: TS12

Příspěvekod bumbrdlik » pát 02. pro 2011 15:30:42

Takže zase jedno mínus pro Auran. Je to skupina řádků v configu pro zobrazení náhledu objektu, který sice vyžadují pro zveřejnění na DLS a zobrazuje se v SSP, ale u mne to bude dobrá vůle jestli ty náhledy budu dělat. Ve hře by ten objekt měl i s tínto upozorněním fungovat.

Já to sice od začátku dělal, ale zjistil jsem že mi dělání těch náhledů zabírá nějaký čas, který bych mohl věnovat něčemu jinému.
Těžký je život dobrodruha v Trainz
Uživatelský avatar
bumbrdlik
JTT: Electrification
JTT: Electrification
 
Příspěvky: 2631
Registrován: stř 12. bře 2008 19:30:27
Bydliště: Litvínov
Trainz UID: 147484
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: MSI 970A-G45, AMD Phenom II X4, AMD HD 6670 1 GB, DDR3 8 GB, HDD SSD, Win 7 64 HP

Re: TS12

Příspěvekod pitrs30 » pát 02. pro 2011 15:37:16

No bohužel nefungují, jsem z toho docela zdrcen. Kdybych alespoň věděl , jak to do configu napsat tak bych si to opravil .
pitrs30
Rozhlížím se
Rozhlížím se
 
Příspěvky: 84
Registrován: čtv 03. dub 2008 15:22:05

Re: TS12

Příspěvekod janlady » pát 02. pro 2011 17:57:29

Voni Pitrs30 je to jednoduché najít kuid s thumbnails a kopírnout do volného prostoru v configu potom vyrobit s některého tga nebo bmp "screenshot.jpg" ale na začátku a na konci značku amerického
dolaru to si musíš najít na klavesnici nebo kopírnout.Je to další blbost Auranu. |D: grrr :)) :applause: :bomb: :boohoo: :))))
Uživatelský avatar
janlady
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 1074
Registrován: čtv 13. bře 2008 20:17:01
Bydliště: Neratovice
Trainz UID: 194719
Jezdím v: TS09
Hardware: AMD2-jadro +3-jadro

Re: TS12

Příspěvekod pitrs30 » pát 02. pro 2011 18:51:51

Děkuji, něco jsem již zkusil, ale výsledek nulový :-( . Nejhorší je že to dělají jenom některé modely. Podle mne to asi nebude jenom touto záležitostí, ale ten zakopanej pes bude ještě někde jinde :-SS . Může to být i instalací, co já vím . A to jsem se na TS 12 tak těšil. Asi ji uložím do šuplíku.
pitrs30
Rozhlížím se
Rozhlížím se
 
Příspěvky: 84
Registrován: čtv 03. dub 2008 15:22:05

Re: TS12

Příspěvekod ajabaja » pát 02. pro 2011 19:28:13

Stačí mít nainstalovaný mesh viewer,otevřít kuid v ssp, 2x kliknout na soubor .im, v náhledu programu dát pravé myšítko a kliknout na
Kód: Vybrat vše
"thumbnails"
.
Vyrobí Ti to screen 240x180 přímo ve složce. Potom otevřít v TOP, kliknout pravým myšítkem na název objektu v levém okně a z kontextové nabídky vybrat
Kód: Vybrat vše
tag "položka náhledů"
.
Následně v pravém okně po stisknutí tlačítka vedle prázdného pole vyhledáš ve složce screen, který jsi vyrobil a vše dáš uložit. Jednoduché a rychlé.

Netřeba stále nadávat na Auran a chtít vše na zlatém podnose, ale občas je třeba rozhýbat i to, co je mezi židlí a klávesnicí. ;)
ajabaja
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 446
Registrován: sob 10. kvě 2008 0:32:36
Trainz UID: 173649
Jezdím v: TS12

Re: TS12

Příspěvekod pitrs30 » pát 02. pro 2011 20:07:09

Děkuji za reakce, mě pořád zaráží že některé modely též nemají zmíněný thumbnails - hrozný slovo - a přesto fungují |D: . Prostě začínám mít podezření na špatnou instalaci objektů z mé zálohy . Ono se mě i spoustu objektů nenainstalovalo, a přitom vím že je mám vyzálohovaný. Fakt už mě to hlava nebere.
pitrs30
Rozhlížím se
Rozhlížím se
 
Příspěvky: 84
Registrován: čtv 03. dub 2008 15:22:05

Re: TS12

Příspěvekod ajabaja » pát 02. pro 2011 21:54:29

"Thumbnails" neboli náhledový screen nemusí být nutně u objektu. To záleží na autorovi, jestli ho k originál modelu zakomponuje nebo ne. Samozřejmě- Auran jej pro publikování objektů na svém webu vyžaduje. Lepší je to i v ssp, člověk má aspoň částečnou informaci, jak objekt vypadá-v náhledovém okně. Avšak na samotnou funkci kuidu absence obrázku vliv nemá. Samozřejmě-pokud budeš mít v configu špatný tag nebo tag správný, ale chybějící patřičný obrázek, ssp bude "řvát", že je v kuidu chyba.
ajabaja
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 446
Registrován: sob 10. kvě 2008 0:32:36
Trainz UID: 173649
Jezdím v: TS12

Re: TS12

Příspěvekod bumbrdlik » pát 02. pro 2011 22:44:52

pitrs30, Je třeba si při instalaci součástí nechat zobrazit podrobnosti a v seznamu budeš viděl položky s chybami. Určitě se třeba nenainstalují soubory, které mají v názvu diakritiku.
Těžký je život dobrodruha v Trainz
Uživatelský avatar
bumbrdlik
JTT: Electrification
JTT: Electrification
 
Příspěvky: 2631
Registrován: stř 12. bře 2008 19:30:27
Bydliště: Litvínov
Trainz UID: 147484
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: MSI 970A-G45, AMD Phenom II X4, AMD HD 6670 1 GB, DDR3 8 GB, HDD SSD, Win 7 64 HP

Re: TS12

Příspěvekod pitrs30 » sob 03. pro 2011 9:27:21

Tak dnes jsem to celé smáznul a začnu od začátku. Myslel jsem že čím novější verze Trainzu,tím bude o něco zjednodušené (vylepšené) instalování součástí, ale koukám že opak je pravdou :-(
Ještě se zeptám vás zkušenějších, dělá toto i TS 2010 ?
pitrs30
Rozhlížím se
Rozhlížím se
 
Příspěvky: 84
Registrován: čtv 03. dub 2008 15:22:05

PředchozíDalší

Zpět na Trainz Simulator 2010

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník

cron