TS12

Vyhrazeno pro diskusi na téma nové verze hry: Trainz Simulator 2010

Moderátor: Lugger

Pravidla fóra
Vkládejte pouze příspěvky, které se jednoznačně týkají verze hry TS10.

TS12

Příspěvekod HaniskaJ » pon 18. dub 2011 9:40:54

Tak 2010 sa nestihla este ani ohriat a uz je tu TS12:
http://www.auran.com/auran/store/index.php?p=3&PID=362

Stahol si to uz niekto? (DVD verzia este nieje)

Trat Debrecen - Nyiregyhaza je to iste co predava Trainz.HU ?
HaniskaJ
Rozhlížím se
Rozhlížím se
 
Příspěvky: 129
Registrován: úte 18. bře 2008 10:14:12
Trainz UID: 410313
Jezdím v: UTC
Hardware: Cirix i486DX5, S3Virge, 64MB Ram, 1.3GB HDD, 13" CRT

Re: TS12

Příspěvekod MtyCZ » pon 18. dub 2011 12:44:52

Ahoj, ja jsem se o to dneska pokusil. Hru jsem zaplatil, kratce na to mi prisel CD key, klasika. Prihlasil jsem se na Auran cd key sem regnul a jal jsem se stahovat. Zda zacali moje problemi.
Takze je tam asi pet odkazu na download ale funguje to hodne pomalu. Nejake odkazy se mi jeste ani nenacetli a pise to ze je chyba nekde u nich ze to mam zkusit pozdeji. No takze zatim se mi to nepodarilo ani spustit poradne stahovani.
No ale nelenil jsem a nasel jsem svoje pripojeni pro FTP. Na server se mi to pripojilo ale pod danou cestou jake je napsana jako alternativ download nic neni, ona ani ta cesta, adresare tam neni.
Jsou tam nejake me nesrozumitelne soubory.

Asi tolik o zkusenostech ktere zatim mam. Drzte mi palce :D
MtyCZ
Začátečník
 
Příspěvky: 7
Registrován: pon 18. dub 2011 12:39:26

Re: TS12

Příspěvekod vinceblack » pát 22. dub 2011 9:18:57

Jestli to bude jako hardwarově nenasytná "desítka", tak do toho ani nepůjdu. Zvlášť pokud mě tam budou čekat tak "kvalitní" tratě jako v TS10 - viz např. Port Ogden, kde jsou stromy uprostřed kolejí, celé to připomíná spíš tramvajovou síť a všude potkáváte ty samé soupravy. Opravdu nechápu, jak tohle může někdo dát do placeného simulátoru (plus nudy typu Severní Amerika apod., což není nic jiného než kolejiště hala bala položené na koberec).
Uživatelský avatar
vinceblack
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 213
Registrován: pát 22. srp 2008 14:57:06
Trainz UID: 108979
Jezdím v: TS12
Hardware: AMD Athlon(tm) II X4 630 Processor (4 CPUs), ~2.8GHz, 4096MB RAM, ATI Radeon HD 5600 Series, 2167 MB

Re: TS12

Příspěvekod jagg » pát 22. dub 2011 12:05:36

Součástí TS12 má být maďarská trať Debrecen-Nyíregyháza od HOTT týmu, což zaručuje jistou kvalitu. Auran sám o sobě žádný obsah netvoří protože to ani neumí. Teď začal prodávat na svém webu věci (kontejnery, kontejneráky a překladiště) od čínského autora Ocemy, vše vysoké kvality.
jagg
Připravuji se k odjezdu
Připravuji se k odjezdu
 
Příspěvky: 878
Registrován: pát 14. bře 2008 21:53:22

Re: TS12

Příspěvekod vinceblack » pát 22. dub 2011 13:13:57

Je mi jasné, že to Auran netvořil, spíš je mi divné, že si do svého balíčku takové tratě umístil. Podle mě něco podobného každému prodejci snižuje kredit. Např. Avery-Drexel (horská trať) je ale dle mého názoru velmi dobrá, měly by tam být jen takové. Tratí, kde vlak kosí stromy a pomalu jedou skrz barák, je plný internet... :)
Uživatelský avatar
vinceblack
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 213
Registrován: pát 22. srp 2008 14:57:06
Trainz UID: 108979
Jezdím v: TS12
Hardware: AMD Athlon(tm) II X4 630 Processor (4 CPUs), ~2.8GHz, 4096MB RAM, ATI Radeon HD 5600 Series, 2167 MB

Re: TS12

Příspěvekod premecek » sob 23. dub 2011 17:53:17

Tady je odkaz na video z TS 12. Je to z velmi kvalitní ruské trati, která je součástí hry.
http://www.youtube.com/watch?v=PofpB7lH0fk
http://www.trainz.webnode.cz/
Uživatelský avatar
premecek
Začátečník
 
Příspěvky: 16
Registrován: pát 25. dub 2008 19:05:36
Bydliště: Frenštát p. R.
Trainz UID: 35113
Jezdím v: TS09

Re: TS12

Příspěvekod MtyCZ » sob 23. dub 2011 21:22:47

No tak uz se mi to povedlo rochodit. Ale jsem z toho hodne zklamanej. Trati je tam uplny minimum, jako zacatecnik nevim jak sehnat dalsi, tutorial uzmam celej a jeste ke vsemu to desne blbne. Multiplayer jsem stale nenasel. grrr
MtyCZ
Začátečník
 
Příspěvky: 7
Registrován: pon 18. dub 2011 12:39:26

Re: TS12

Příspěvekod jungova » sob 23. dub 2011 22:17:42

Někde jsem četla že TS 12 multiplayer neumí. Za to ale umí online multigalerii screenshotů. Jak to funguje jsem nepochopila. Zkus najít nějaký info z dvou jiných nezávislých zdrojů.
jungova, kuid348682
Uživatelský avatar
jungova
Připravuji se k odjezdu
Připravuji se k odjezdu
 
Příspěvky: 877
Registrován: ned 06. dub 2008 22:41:21
Bydliště: Lodecka1206/2,11000Praha1
Trainz UID: 348682
Jezdím v: TS12
Hardware: ASrock4extreme, i7 6700K 3.4GHz, radXFX480 2x8gb, DDR4 32gb, system SSD m2, w10 64bit, 2xHDD 1a1tb

Re: TS12

Příspěvekod MtyCZ » sob 23. dub 2011 23:44:25

Multak umi, uz jsem ho nasel, ale hratelnost je silena. Hra strasne laguje i v singl rezimu. PC mam opravdu silny takze u me chyba neni. Ovladace a vse up to date.
Nedocita to textury, budovy atd jak jsem psal v predeslem prispevku. No jsem nastvanej. Mel jsem koupit 2010
MtyCZ
Začátečník
 
Příspěvky: 7
Registrován: pon 18. dub 2011 12:39:26

Re: TS12

Příspěvekod MtyCZ » ned 24. dub 2011 10:08:57

Kolik je v TS2010 v zakladu scenaru? Dekuju
MtyCZ
Začátečník
 
Příspěvky: 7
Registrován: pon 18. dub 2011 12:39:26

Re: TS12

Příspěvekod Atkins » ned 24. dub 2011 10:18:39

263
Uživatelský avatar
Atkins
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 3200
Registrován: stř 12. bře 2008 15:39:25
Bydliště: Úplně jinde
Trainz UID: 71716
Jezdím v: TS10
Hardware: Core2Duo 3,00 GHz - 4GB DDR3, ATI HD3850, WXP-SP2, LCD-TV 37"

Re: TS12

Příspěvekod MtyCZ » ned 24. dub 2011 10:44:22

no tak v ts12 to odhadem nejde pres 20. Tak nevim jestli je to nejaky zert od Auranu nebo si to neumim vysvetlit. Prijde mi to ze to neni ani hra snad.
MtyCZ
Začátečník
 
Příspěvky: 7
Registrován: pon 18. dub 2011 12:39:26

Re: TS12

Příspěvekod HaniskaJ » ned 24. dub 2011 11:11:26

TS12 je rovnaká hra ako TS2010. Potvrdzuje to evolučnú cestu TS2009-TS2010-TS12. To čo by mohlo byt patch alebo ServicePack je nová verzia hry.

Na druhu stranu TS12 ma iné mapy a aj iné súčasti. Aby sa nestalo to čo v TC tak hlavné veci z TS2010 sú na DLS, dostupne len pre TS12.
HaniskaJ
Rozhlížím se
Rozhlížím se
 
Příspěvky: 129
Registrován: úte 18. bře 2008 10:14:12
Trainz UID: 410313
Jezdím v: UTC
Hardware: Cirix i486DX5, S3Virge, 64MB Ram, 1.3GB HDD, 13" CRT

Re: TS12

Příspěvekod Blade77 » úte 07. čer 2011 10:06:06

Ahoj,

Vlastním též TS12, ano, má multiplayer v ostré verzi, funguje bezproblémově, sám jsem vytvořil jednu testovací mapu, která je na DLS, včetně session. Jenže, teď se jim asi trochu zbláznilo DLS, takže fugují jen mapy vestavěné, jiné bohužel ne. Hra obsahuje mapu od HOTT, je opravdu pěkná, obsahuje i multiplayer session, kterou jsem samozřejmě ihned otestoval - paráda. V mapě nás bylo hned 6 a vytvořili jsme tam slušný provoz. Ale chtěl bych upozornit na jednu maličkost. Pokud budete stahovat mapy pro multiplayer z DLS, může se vám stát, že objekty k nim nestáhnete, ačkoliv na DLS k dispozici budou. Ono je totiž podmínkou vlastnit onu verzi hry, pro kterou byl objekt vytvořen, aby jste ho mohli stáhnout. Na planet Auran se každý podívejte, jaké máte registrované verze hry a k tomu budete mít i takzvaný "download access ticket". Malý příklad: Mapa pro multiplayer obsahuje objekty pro TRS2004, 2006, 2009, 2010, 2012. Hráč, který se pokusí stáhnout objekty z DLS k ní, tak je majitelem všech verzí trainz, kromě 2009. V CMP, začne stahovat mapu, automaticky se začnou stahovat závislosti k ní, ale některé objekty se zobrazí červeně a nestáhnou se. Proč? Protože jsou pro TS2009 a tu hráč nevlastní. Tím pádem je pro něj mapa nepoužitelná. Tohle je nechutný fígl auranu, aby vás donutil mít všechny verze Trainz. Teoreticky se to dá obejít a to tak (nezkoušel jsem), že si tyto objekty stáhnete přímo ze stránek DLS a nainstalujete, ale zde pozor. Nesmí se mám uložit, jako lokálně upravený, jinak se ho hra bude snažit vrátit do originálu a stáhnout znovu před spuštěním hry - a zde zase shoříte. Toto jsou mé zkušenosti s multiplayerem. Já osobně nyní tvořím další mapu, sice fiktivní, ale pro multiplayer. Bude mít dvoukolejnou hlavní elektrifikovanou trať, spoustu průmyslu a převoz cestujících. Ale jsem velmi omezen v použití objektů, protože musím používat je to, co je na DLS. V TS12 jsou velmi pěkné objektyod HOTT Trainz, podobné našemu regionu, budu se snažit použivat jen to, co je u nás, nebo velmi podobné našemu. Jinak, co se týče multiplayeru v TS2010, je to opravdu jen beta, mám odzkoušeno, nepracuje, jak by měl. V TS12 je již ostrá verze a funguje naprosto bez potíží.
Blade77
Začátečník
 
Příspěvky: 16
Registrován: pon 12. kvě 2008 19:53:15
Bydliště: Praha
Trainz UID: 228384
Jezdím v: TS10
Hardware: ASUS G53SW-SZ112, i5 - 2410M (SB),NV GTX460M, Seagate SSH Hybrid 500 GB, 4GB RAM

Re: TS12

Příspěvekod Blade77 » pát 10. čer 2011 11:22:26

Zdar Trainzáci,

Tak ku mému údivu je ke dnešnímu dni vše opraveno. DLS má zas vše, co má mít. Takže multiplayerové hraní v TS12 zas jede i na mé "České" mapě. Pokud někdo již máte TS12 a chtěli by jste to zkusit, tak na DLS hledejte mapu "A small fictional map for Multiplayer" a hru "Multiplayer session for a small fictional map". Ale upozorňuji, není to žádný zázrak, je to spíše jen pokus, zda to bude fungovat... ;)

EDIT: Jen malou poznámku - musíte mít "Download Access Ticket" pro TRS2004, 2006, TS2009, 2010 a 2012, to znamená, že musíte mít zaregistrované tyto verze Trainz, jinak vám DLS nedovolí stáhnout potřebné součásti k mapě/session.

B77
Blade77
Začátečník
 
Příspěvky: 16
Registrován: pon 12. kvě 2008 19:53:15
Bydliště: Praha
Trainz UID: 228384
Jezdím v: TS10
Hardware: ASUS G53SW-SZ112, i5 - 2410M (SB),NV GTX460M, Seagate SSH Hybrid 500 GB, 4GB RAM

Další

Zpět na Trainz Simulator 2010

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 1 návštěvník