TS12

Vyhrazeno pro diskusi na téma nové verze hry: Trainz Simulator 2010

Moderátor: Lugger

Pravidla fóra
Vkládejte pouze příspěvky, které se jednoznačně týkají verze hry TS10.

Re: TS12

Příspěvekod sasule » úte 09. říj 2012 20:14:31

janlady píše:Voni Sasule češtinu nevím dole nejde přepnout?

Přidávám obrázek,Obrázek co mi to dělá... Reinstall jsem ještě nezkoušel, zkusím ale ještě projít registry, zda tam něco nebude (jako v minulých verzích)

Za radu se stromečky děkuji, vyzkouším.
Tož já bych se aji vycenzurovál...
Uživatelský avatar
sasule
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 202
Registrován: stř 19. bře 2008 9:41:46
Bydliště: Slavičín / Třebíč
Trainz UID: 258803
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: Extra silný mikročip od Intelu, který doplňují Korzáři a chladí Cooler Master

Re: TS12

Příspěvekod janlady » úte 09. říj 2012 20:59:07

Voni Sasule zkusit přeinstal jinak reklamovat vypadá to na anglický psaný origoš. :)) :D grrr |D: :boohoo: :))))
Uživatelský avatar
janlady
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 1056
Registrován: čtv 13. bře 2008 20:17:01
Bydliště: Neratovice
Trainz UID: 194719
Jezdím v: TS09
Hardware: AMD2-jadro +3-jadro

Re: TS12

Příspěvekod vinceblack » stř 10. říj 2012 7:54:03

Zdravím,

tak jsem se také odhodlal a přikoupil i TS12. Tratí je tam opravdu málo, ale zase to vypadá, že tam budou jen ty kvalitnější. Koupil jsem si digitální EN verzi za 12 dolarů. Angličtina mi nedělá problém a platit tady v porovnání s touto cenou nehorázných téměř 700 Kč se mi nechce.

Ale proč píšu - zkoušel někdo vestavěnou trať Mojave Sub Division? Nevíte, proč je v těch lokomotivách bílý, nečitelná rychloměr? Viz obrázek:

http://gallery.trainz.cz/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=9898
Uživatelský avatar
vinceblack
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 213
Registrován: pát 22. srp 2008 14:57:06
Trainz UID: 108979
Jezdím v: TS12
Hardware: AMD Athlon(tm) II X4 630 Processor (4 CPUs), ~2.8GHz, 4096MB RAM, ATI Radeon HD 5600 Series, 2167 MB

Re: TS12

Příspěvekod sasule » čtv 11. říj 2012 13:31:52

A ještě mě napadá - viz obrázek v příspěvku výše - Lze se nějak zbavit toho ovládání vpravo dole? Docela mě tam štve.

Edit: Ať nemusím zakládat další odpověď do tématu.

Vyřešil se v TS12 problém s interiérem zamračených? Zkusil jsem popsaný postup o pár příspěvků výše, leč neúspěšně.
Jinými slovy - přejmenovat im na pm, prohnat pm2im, kontrola v texťácích. To vše mám za sebou, ale prostě se mi guma_bump.texture nechce načíst ani za zlaté prase.

Existuje tedy řešení? A pokud ano, jaké?

Pokud ne - jaký CAB je podle vás nejlépe použít? V Barčách jsou pointy na CAB pravděpodobně na středu a dole u koleje, takže to bude chtít asi nějaký specifický... Díky předem.
Tož já bych se aji vycenzurovál...
Uživatelský avatar
sasule
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 202
Registrován: stř 19. bře 2008 9:41:46
Bydliště: Slavičín / Třebíč
Trainz UID: 258803
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: Extra silný mikročip od Intelu, který doplňují Korzáři a chladí Cooler Master

Re: TS12

Příspěvekod vinceblack » čtv 11. říj 2012 20:02:48

Dnes jsem se dostal k další trati - NEC Willmington - Philadelphia. Je tam omezení ze 120 mph na 100 mph, během cca 2 mil. To se dá stihnout. Za rychlostníkem 100 mph však naskočí na monitoru, že se blíží další rychlostník, a to za 0,282 mil, na 70 mph! Tak nevím... nedorazily k autorům trati už také naše "pančované dobrůtky"? 8X Nevypili toho moc? Vědí vůbec něco o železnici? Docela bych rád vidět ty cestující, jak vylétavají při tom maximálním brzdění ze sedadel. Bohužel, ani max. brzda není účiná a k rychlostníku jsem vletěl "82 mph", což mělo za následek další aktivaci brzd a varovné "ty, ty, ty!" |D:

I mě tak vrtá hlavou otázka smyslu vydání TS12. Jen tam jen pár tratí, byť jinak asi celkem kvalitních. Celé úvodní menu vychází z TS2010, jen je zjednodušené (žádný ukazatel stavu paliva při spouštění scénáře apod.). Celá trať NEC je však spíše výsměch, protože jedete jen jednu stanici a po odjezdu z ní scénář končí. Trochu málo na payware, nemyslíte? Navíc - proč už tedy nemůže mise končit ve stanici? Co je to za stu*iditu, aby končila uprostřed jízdy? Tenhle nešvar už měly měly dema Marias Pass pro TRS2006 a TS2010. Tam se dokonce začínalo tím, že jste "naskakovali" do jedoucího vlaku.

Opravdu akorát tahání peněz z lidí. Jsem rád, že mě to stálo jen 12 USD a ne téměř 700 Kč :pivo: B-)
Uživatelský avatar
vinceblack
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 213
Registrován: pát 22. srp 2008 14:57:06
Trainz UID: 108979
Jezdím v: TS12
Hardware: AMD Athlon(tm) II X4 630 Processor (4 CPUs), ~2.8GHz, 4096MB RAM, ATI Radeon HD 5600 Series, 2167 MB

Re: TS12

Příspěvekod nacboy » čtv 20. pro 2012 0:56:44

Dnes jsem si zakoupil TS 12 a vůbec nevím jak se dostat do multiplayeru, stále mi to ukazuje 0 aktivních her pro více hráčů .... je třeba projít tutorial aby mě to tam pustilo? Díky za rady , už fakt nevím ...
nacboy
Začátečník
 
Příspěvky: 8
Registrován: čtv 20. pro 2012 0:49:58

Re: TS12

Příspěvekod Ross » čtv 20. pro 2012 6:34:01

Je možné, že nikdo nezaložil herní místnost.
Punk's not dead! :)
Uživatelský avatar
Ross
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 1474
Registrován: ned 16. bře 2008 18:14:19
Bydliště: Ostrava
Trainz UID: 0
Jezdím v: TS09
Hardware: Intel Core i5-2500K 4.5GHz, RAM 8GB DDR3 1866MHz, ASUS NVIDIA GeForce 750 Ti 2GB, SSD 80GB + HDD 2TB, Win 7 64 bit

Re: TS12

Příspěvekod vinceblack » čtv 20. pro 2012 9:24:05

Možná hloupá odpověď, ale jestli multiplayer hrají hlavně v USA a Austrálii, může být problém časový posun. Když si to někdo tady pustí v šest večer, ve Státech jsou ještě všichni v práci nebo ve škole :)
Uživatelský avatar
vinceblack
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 213
Registrován: pát 22. srp 2008 14:57:06
Trainz UID: 108979
Jezdím v: TS12
Hardware: AMD Athlon(tm) II X4 630 Processor (4 CPUs), ~2.8GHz, 4096MB RAM, ATI Radeon HD 5600 Series, 2167 MB

Re: TS12

Příspěvekod nacboy » čtv 20. pro 2012 16:36:24

Tak uvidíme ... Zkusím to v jinou dobu :-) Já právě nevím jestli do toho nemusí být nějakej přídavek nebo tak něco ... A u nás se to asi moc nehraje co v multiplayeru ? :-( Škoda ...
nacboy
Začátečník
 
Příspěvky: 8
Registrován: čtv 20. pro 2012 0:49:58

V com je problem

Příspěvekod Til858 » pát 21. pro 2012 18:18:22

Nazdar, prosim mozte mi povedat cim to je , ze ked si stiahnem lokomotivu vsetko je dobre okrem toho , ze z tou lokomotivou sa nepohnem . A nie je to len v jednej lokomotive , ale vo viacerych . Dakujem za odpoved.
Til858
Začátečník
 
Příspěvky: 4
Registrován: pát 31. srp 2012 7:10:22

Re: TS12

Příspěvekod vinceblack » čtv 27. pro 2012 8:47:28

Jako že jde nasadit na koleje, ale nerozjede se? Bohužel není jasné, zdali jsi to zkoušel ovládat přes DCC mód nebo ze stanoviště. V obou případech jsou rozdílné způsoby ovládání, v prvním je to pomocí kláves "<" a ">", ve druhém pak přes W-S-Y (rychlost - neutrál - snižování rychlosti) a Q-A (odbrzdění - brzdění).

Možná by pomohlo napsat na jakých lokomotivách jsi to zkoušel, aby to mohli otestovat i další.
Uživatelský avatar
vinceblack
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 213
Registrován: pát 22. srp 2008 14:57:06
Trainz UID: 108979
Jezdím v: TS12
Hardware: AMD Athlon(tm) II X4 630 Processor (4 CPUs), ~2.8GHz, 4096MB RAM, ATI Radeon HD 5600 Series, 2167 MB

Re: TS12

Příspěvekod Milas » ned 30. pro 2012 13:46:49

Je založené vlákno ohledně TRS 12, tak pište tam :)

Milas
Joo mašinky, to je koníček
Milas
Expert (zaměstnán u ČD / ŽSSR)
Expert (zaměstnán u ČD / ŽSSR)
 
Příspěvky: 547
Registrován: ned 09. bře 2008 15:57:05
Bydliště: Praha, Rokycansko
Trainz UID: 130108
Jezdím v: TS12
Hardware: Intel Core i5, procesor 2,26, RAM 8 GB

Předchozí

Zpět na Trainz Simulator 2010

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron