Chybný kud

Vyhrazeno pro diskusi na téma nové verze hry: Trainz Simulator 2009

Moderátor: Lugger

Chybný kud

Příspěvekod StepanM » pon 16. črc 2018 22:21:36

V mapě jsem měl "Strom třešeň 01", <kuid:523:1199>. Je vadný a tak jsem ho odstranil v CCP. Odstranil jsem i knihovnu stromů, odkud pochází. Config mapy je přepsaný na jinou součást. Jenže se mi po nějakém čase zobrazuje jako chybějící součást. A je to pořád dokola. Jak se toho zbavit.
Naposledy upravil StepanM dne pát 21. zář 2018 19:37:08, celkově upraveno 1
Štěpán Machač
StepanM
Rozhlížím se
Rozhlížím se
 
Příspěvky: 58
Registrován: úte 02. říj 2012 10:28:01

Re: Chybný kud

Příspěvekod Churchill » úte 17. črc 2018 7:15:15

Otevři si config.txt mapy. Najdi si řádek, kde je ten kuid, co chceš smazat (obrň se trpělivostí - čím více kuidů v mapě, tím větší pakárna při hledání). Celý řádek smaž. Vše ulož. Mapa se ti přepíše na nový kuid. Pokud nezadáš jiný název té "nové" mapy, budou se ti objevovat dvě se stejným názvem. Jedna originál, druhá upravená.
Uživatelský avatar
Churchill
Moderator
Moderator
 
Příspěvky: 2026
Registrován: pát 29. úno 2008 6:44:13
Trainz UID: 276055
Jezdím v: TS12
Hardware: Win_7 (64-bit verze)

Re: Chybný kud

Příspěvekod StepanM » pát 27. črc 2018 20:09:49

Zdravím. Ivo, díky za odpověď. To hledání není zase tak těžké. V configu se dá CRTL + F a napíše se co hledáš.
Štěpán
Štěpán Machač
StepanM
Rozhlížím se
Rozhlížím se
 
Příspěvky: 58
Registrován: úte 02. říj 2012 10:28:01

Re: Chybný kud

Příspěvekod StepanM » pát 21. zář 2018 19:53:16

Tak nevím. V configu jsem vymazal řádek s <kuid:523:1199>, přepsal jsem i kuid mapy na <kuid2:xxxxxx:x:1> a před několika dny se mi tam objevil znovu jako chybějící.
Štěpán Machač
StepanM
Rozhlížím se
Rozhlížím se
 
Příspěvky: 58
Registrován: úte 02. říj 2012 10:28:01

Re: Chybný kud

Příspěvekod misoft » sob 22. zář 2018 19:34:08

Skús variantu B: Miesto KUID2:XXXXXX:YYY:1 zmeň YYY na iné číslo - všade - t.z. v configu mapy, aj celú zložku rozbalenú premenovať. A potom si to ulož pon novým názvom.
KUID a KUID2 - je to upravená verzia prvotného KUIDu. Niekedy si načíta KUID2 ako KUID.
Mám síce 2004, ale tiež som zistil túto anomáliu - vo vagónoch. Pre vlastnú potrebu (aby som mal niekedy rozdielne vozne (číslovanie vozňov) si číslovanie na vozňoch upravujem graficky. A potom som zistil, že ten upravený sa nenačítal (i keď som ho vložil), ale načítal sa pôvodný. Po zmene druhej časti KUIDu (KUID:xxxxx:yyyy1 na KUID:xxxxx:yyyy2) sa odrazu objavili oba.
Prišiel som,videl som,nechápem,odchádzam
Uživatelský avatar
misoft
Připravuji se k odjezdu
Připravuji se k odjezdu
 
Příspěvky: 995
Registrován: čtv 03. dub 2008 20:50:02
Bydliště: Michalovce-Slovakia-EÚ-Earth-Milky Way
Trainz UID: 332403
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: AMD A4-3300 1,9GHz, 6GB RAM, ATI AMD Radeon HD 6480 2GB, Win 7 SP1 - normálny priemer

Re: Chybný kud

Příspěvekod StepanM » sob 22. zář 2018 22:27:49

Díky, už jsem o tom také uvažoval a tak to zkusím.
Štěpán Machač
StepanM
Rozhlížím se
Rozhlížím se
 
Příspěvky: 58
Registrován: úte 02. říj 2012 10:28:01

Re: Chybný kud

Příspěvekod StepanM » stř 03. říj 2018 21:51:49

Zdravím. Tak nevím . Přepsal jsem název, přepsal kuid mapy přesně jak jsi psal, původní 1007 na 10016. Jen jsem provedl nějaké úpravy v mapě a <kuid:523:1199> byl zpět. Tedy hláška, že chybí.
Štěpán Machač
StepanM
Rozhlížím se
Rozhlížím se
 
Příspěvky: 58
Registrován: úte 02. říj 2012 10:28:01


Zpět na Trainz Simulator 2009

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron