Railjet z trainzmarketu - nefunkční pantografy

Vyhrazeno pro diskusi na téma nové verze hry: Trainz Simulator 2009

Moderátor: Lugger

Railjet z trainzmarketu - nefunkční pantografy

Příspěvekod necar » pon 04. črc 2016 20:37:02

Ahoj všichni. Už si nevím sám rady, tak se obracím na někoho z Vás, kdo by mi mohl poradit, jak zprovoznit pantografy u railjetu z trainzmarketu. Mám TRS 2009, všechny vozy i taurus fungují jak mají, jen ty pantografy nefachaj :-s . Zkusil sem už změnit v configu co se dalo, ale výsledek žádný. Moc díky za jakoukoliv radu a pomoc.
necar
Začátečník
 
Příspěvky: 11
Registrován: ned 27. pro 2009 17:05:53

Re: Railjet z trainzmarketu - nefunkční pantografy

Příspěvekod ogarm » pon 04. črc 2016 21:07:31

Nezvedají se tam náhodou smetáky přez script? Otazníkem klikni na soupravu a měla by se ti otevřít nabídka. Smetáky, světla , dveře atp.
Uživatelský avatar
ogarm
Zatápím pod kotlem
Zatápím pod kotlem
 
Příspěvky: 671
Registrován: sob 15. bře 2008 8:20:41
Bydliště: Šumperk
Trainz UID: 202075
Jezdím v: TRS06 + SP1

Re: Railjet z trainzmarketu - nefunkční pantografy

Příspěvekod necar » pon 04. črc 2016 21:21:19

Moc dííík, máš pravdu že to tam tak je. Se přiznám že tohle mě fakt nenapadlo
necar
Začátečník
 
Příspěvky: 11
Registrován: ned 27. pro 2009 17:05:53

Re: Railjet z trainzmarketu - nefunkční pantografy

Příspěvekod Reginald » stř 09. lis 2016 11:08:03

Ahojte, mám prosbu. Koupil jsem si railjet a mám problém. Když jej nainstaluju tak mi chyběly kuidy. Ty jsem dohledal a nainstaloval. Když zapnu hru tak se mi objeví v mé sbírce jen vložené vozy. Ale obě lokomotivy nejdou zobrazit a po kliknutí na lokomotvu nebo řídící vůz mi hra lehne... Nevíte čím to může být? Na autora jsem se obrátil, ale po třech měsících stále bez odpovědi. Dělá mi to i u jiných lokomotiv z trainzmarketu.
Reginald
Začátečník
 
Příspěvky: 39
Registrován: stř 09. led 2013 22:27:15

Re: Railjet z trainzmarketu - nefunkční pantografy

Příspěvekod ogarm » stř 09. lis 2016 14:41:58

Jakou verzi TRS máš? A máš určitě vše potřebné?
Uživatelský avatar
ogarm
Zatápím pod kotlem
Zatápím pod kotlem
 
Příspěvky: 671
Registrován: sob 15. bře 2008 8:20:41
Bydliště: Šumperk
Trainz UID: 202075
Jezdím v: TRS06 + SP1

Re: Railjet z trainzmarketu - nefunkční pantografy

Příspěvekod misoft » pát 11. lis 2016 17:17:42

Reginald píše:Ahojte, mám prosbu. Koupil jsem si railjet a mám problém. Když jej nainstaluju tak mi chyběly kuidy. Ty jsem dohledal a nainstaloval. Když zapnu hru tak se mi objeví v mé sbírce jen vložené vozy. Ale obě lokomotivy nejdou zobrazit a po kliknutí na lokomotvu nebo řídící vůz mi hra lehne... Nevíte čím to může být? Na autora jsem se obrátil, ale po třech měsících stále bez odpovědi. Dělá mi to i u jiných lokomotiv z trainzmarketu.

1) Netušíme verziu hry.
2) Tieto príznaky mnohokrát spôsobuje a) chýbajúca súčasť; b) existujúca súčasť, ale pre inú verziu hry; c)textúry, ktoré su veľké a hra/počítač ich nedokáže stráviť/spracovať.
Takže v config.txt modelu preveriť, aké súčasti sú pridružené, skontrolovať tieto súčasti (niektoré sa dajä nahradiť aj od iných tvorcov na podobný model - napr. podvozky, pantografy, prípadne zmenšiť veľkosť textúr a nakoniec skontrolovať samotný config.txt modelu, opraviť vložené zmeny, uložiť, spustiť, skontrolovať.
Prišiel som,videl som,nechápem,odchádzam
Uživatelský avatar
misoft
Připravuji se k odjezdu
Připravuji se k odjezdu
 
Příspěvky: 896
Registrován: čtv 03. dub 2008 20:50:02
Bydliště: Michalovce-Slovakia-EÚ-Earth-Milky Way
Trainz UID: 332403
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: AMD A4-3300 1,9GHz, 6GB RAM, ATI AMD Radeon HD 6480 2GB, Win 7 SP1 - normálny priemer


Zpět na Trainz Simulator 2009

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 1 návštěvník

cron