Zvolte si lokomotivu na obal nové verze hry TS2009!

Vyhrazeno pro diskusi na téma nové verze hry: Trainz Simulator 2009

Moderátor: Lugger

Zvolte si lokomotivu na obal nové verze hry TS2009!

Příspěvekod Supervisor » pát 27. bře 2009 12:57:23

Máme jedinečnou možnost rozhodnout o tom, jaká lokomotiva se objeví na obalu nové verze hry (TS2009) české lokalizace.

Podmínky:
1.) vyberte lokomotivy (předpokládám, že parní lokomotivy z dob ČSR, ČSSR), které budou pokud možno bez nějaké složité okolní grafiky, aby se daly snadno vyřezat.
2.) obrázky musí být v nejvyšší možné kvalitě a bez komprese ze hry. JPG tedy nebereme.
3.) obrázky dávejte sem do fora jako přílohy k příspěvkům zabalené v RAR!
4.) a to hlavní: máme čas pouze do 5.4.2009, 23:59., takže návrhy posílejte do 02.04.2009, 23:59, pak o nich budeme hlasovat (sestavím anketu).


Je to sice hodně na rychlo, ale byla by to škoda nevyužít.... :)


Distributor si vyhrazuje právo navžený obrázek nepoužít, pokud by s tím byly procesní problémy. Tzn. je to bez záruky, ale s velkou pravděpodobností na úspěch.
Uživatelský avatar
Supervisor
Supervisor
Supervisor
 
Příspěvky: 509
Registrován: sob 09. úno 2008 10:07:40
Bydliště: Mars
Trainz UID: 0
Jezdím v: TRC
Hardware: Pentium 1,4GHz

Re: Zvolte si lokomotivu na obal nové verze hry TS2009!

Příspěvekod area51 » pát 27. bře 2009 14:20:23

Sorry za .jpg, ale tak mi to už vyliezlo z foťáku.....http://uloz.to/1531546/obr.zip (nejak mi blbne uploadovanie príloh)..Môj názor je, že bi to mohli byť rovno 2 lokomotívy, ako na obale TRS 2004. V tomto prípade ide o šufrakon a 754.
Uživatelský avatar
area51
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 396
Registrován: ned 16. bře 2008 17:16:55
Bydliště: Bratislava 4
Trainz UID: 314971
Jezdím v: TS10

Re: Zvolte si lokomotivu na obal nové verze hry TS2009!

Příspěvekod area51 » pát 27. bře 2009 14:25:23

Inač keď sme už pri vlastnom Č-SR obale, tak by nebolo odveci nahrať do hry aj nejaké naše modely alebo mapy..
Uživatelský avatar
area51
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 396
Registrován: ned 16. bře 2008 17:16:55
Bydliště: Bratislava 4
Trainz UID: 314971
Jezdím v: TS10

Re: Zvolte si lokomotivu na obal nové verze hry TS2009!

Příspěvekod Rodny » pát 27. bře 2009 14:40:23

Dotaz, chceš obrázky z TRS, nebo real?
Nech to para tlačí!
Uživatelský avatar
Rodny
Moderátor & JTT: Semaphores
Moderátor & JTT: Semaphores
 
Příspěvky: 655
Registrován: čtv 13. bře 2008 19:19:31
Bydliště: Ostrava
Trainz UID: 128009
Jezdím v: TRS2004 + SP4

Re: Zvolte si lokomotivu na obal nové verze hry TS2009!

Příspěvekod marek93 » pát 27. bře 2009 14:46:56

Ja som za to aby tam bola jednoznacne gorila
:: Na obrazku CP760/90 z Nitry ::
Uživatelský avatar
marek93
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 386
Registrován: pát 04. dub 2008 11:18:53
Bydliště: Veľký Kýr(Trať ŽSR 140)-Slovensko
Trainz UID: 379267
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: Intel Core Duo 2,22 GHz;doska:Asus P5L 1394,Systém. pamäť 1024 MB,graf.karta:NVIDIA GeForce 8500 GT

Re: Zvolte si lokomotivu na obal nové verze hry TS2009!

Příspěvekod Supervisor » pát 27. bře 2009 14:48:59

Rodny píše:Dotaz, chceš obrázky z TRS, nebo real?

No počítal jsem spíš s těmi ze hry, protože by to jinak byl podvrh. Na všech obalech byla vždycky digi-loko. Opravil jsem zadání.
Sueneé - Supervisor
Uživatelský avatar
Supervisor
Supervisor
Supervisor
 
Příspěvky: 509
Registrován: sob 09. úno 2008 10:07:40
Bydliště: Mars
Trainz UID: 0
Jezdím v: TRC
Hardware: Pentium 1,4GHz

Re: Zvolte si lokomotivu na obal nové verze hry TS2009!

Příspěvekod Supervisor » pát 27. bře 2009 14:50:28

area51 píše:Inač keď sme už pri vlastnom Č-SR obale, tak by nebolo odveci nahrať do hry aj nejaké naše modely alebo mapy..

Datadisk s českými a slovenskými objekty by teoreticky nebyl problém, ale:
1.) nevím jak je to s kompatibiltou
2.) Auran tomu musí dát požehnání a zatím CDP na tento dotaz neodpověděl
Sueneé - Supervisor
Uživatelský avatar
Supervisor
Supervisor
Supervisor
 
Příspěvky: 509
Registrován: sob 09. úno 2008 10:07:40
Bydliště: Mars
Trainz UID: 0
Jezdím v: TRC
Hardware: Pentium 1,4GHz

Re: Zvolte si lokomotivu na obal nové verze hry TS2009!

Příspěvekod ales » sob 28. bře 2009 0:00:18

jednoznačně ESOóóóó
"Rock 'N' Roll Train"
Uživatelský avatar
ales
Připravuji se k odjezdu
Připravuji se k odjezdu
 
Příspěvky: 942
Registrován: stř 12. bře 2008 15:38:14
Bydliště: Poděbrady (Plzeň-kolej)
Trainz UID: 376324
Jezdím v: TRS06 + SP1
Hardware: Intel Q6600 a MSI Ati Radeon HD 4870 T2DIG + 4GB RAM Corsairs, a to vše na P5K Deluxe

Re: Zvolte si lokomotivu na obal nové verze hry TS2009!

Příspěvekod Atkins » sob 28. bře 2009 3:09:28

Banán a nebo Žabí Tlama
Uživatelský avatar
Atkins
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 3200
Registrován: stř 12. bře 2008 15:39:25
Bydliště: Úplně jinde
Trainz UID: 71716
Jezdím v: TS10
Hardware: Core2Duo 3,00 GHz - 4GB DDR3, ATI HD3850, WXP-SP2, LCD-TV 37"

Re: Zvolte si lokomotivu na obal nové verze hry TS2009!

Příspěvekod Hummus » sob 28. bře 2009 6:22:56

Panove jestli se nepletu, tak Suenee potrebuje obrazky a ne jen psane navrhy.
We are of peace. Always.
Uživatelský avatar
Hummus
Forum Administrator & JTT:Object Creator
Forum Administrator & JTT:Object Creator
 
Příspěvky: 369
Registrován: čtv 28. úno 2008 13:10:50
Bydliště: Praha
Trainz UID: 61599
Jezdím v: TS10
Hardware: Intel Pentium M, GeForce 7600GT, 1512 MB RAM

Re: Zvolte si lokomotivu na obal nové verze hry TS2009!

Příspěvekod VojtikJ » sob 28. bře 2009 12:37:05

milane to bys spise mohl udelat ty :lol: tve modelisou na vysoke urovni ankej ten render v 3DSmaxu muzes taky udelat nejhezci para ctyrkolak by neuskodil :)
jezdím převážně v měřítku 1:1 :lol:
VojtikJ
Object Creator
Object Creator
 
Příspěvky: 1404
Registrován: čtv 13. bře 2008 13:36:36
Bydliště: Meziměstí / Pardubice
Trainz UID: 0
Jezdím v: TRS2004 + SP4

Re: Zvolte si lokomotivu na obal nové verze hry TS2009!

Příspěvekod alex2111 » sob 28. bře 2009 13:05:00

Myslím si, že admin potřebuje loko na neutrálním pozadí, protože krajina tam beztak nebude vidět. A chtělo by to dle mého něco novějšího (leč 380 v trs nemáme) tak alespoň nějakou el. loko, když vezmu v potaz zelenomodré pozadí 09 tak mi do toho vychází bastard, princezna, plecháč nebo laminátka.
Člen Trainz Klubu a Spol.pro veř.dopravu
Uživatelský avatar
alex2111
Moderator
Moderator
 
Příspěvky: 425
Registrován: stř 12. bře 2008 16:12:44
Trainz UID: 0
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: 1,8GHz, 2GB RAM - krám :-)

Re: Zvolte si lokomotivu na obal nové verze hry TS2009!

Příspěvekod ales » sob 28. bře 2009 14:26:53

zelenomodre pozadi? je to jasny ZOO Eso :D
"Rock 'N' Roll Train"
Uživatelský avatar
ales
Připravuji se k odjezdu
Připravuji se k odjezdu
 
Příspěvky: 942
Registrován: stř 12. bře 2008 15:38:14
Bydliště: Poděbrady (Plzeň-kolej)
Trainz UID: 376324
Jezdím v: TRS06 + SP1
Hardware: Intel Q6600 a MSI Ati Radeon HD 4870 T2DIG + 4GB RAM Corsairs, a to vše na P5K Deluxe

Re: Zvolte si lokomotivu na obal nové verze hry TS2009!

Příspěvekod Pifrnec » sob 28. bře 2009 14:30:51

Myslím,že vzhledem k tomu,že to má být obal k oběma verzím,tak by to mělo být něco z období ČSD a bez reklam :D
Uživatelský avatar
Pifrnec
Object Creator
Object Creator
 
Příspěvky: 1736
Registrován: úte 18. bře 2008 18:48:19
Trainz UID: 257731
Hardware: Didaktik Gama+pár novějších strojů

Re: Zvolte si lokomotivu na obal nové verze hry TS2009!

Příspěvekod alex2111 » sob 28. bře 2009 14:51:10

K jakým oboum verzím, já myslel že to bude jenom na 09 strojvůdce a mapeditor
Člen Trainz Klubu a Spol.pro veř.dopravu
Uživatelský avatar
alex2111
Moderator
Moderator
 
Příspěvky: 425
Registrován: stř 12. bře 2008 16:12:44
Trainz UID: 0
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: 1,8GHz, 2GB RAM - krám :-)

Další

Zpět na Trainz Simulator 2009

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot], Google [Bot] a 1 návštěvník