Content manager plus vypysuje chybu

Obecně o hře Trainz Railroad Simulator 2006. Proč si ji koupit? Problémy se stahováním objektů. Instalace objektů pomocí Správce součástí. První spuštění. O opravných balících hry.

Moderátor: Lugger

Content manager plus vypysuje chybu

Příspěvekod majo656841 » sob 18. říj 2014 16:41:11

Ahojte mám problém pri spustení Content manager plus. Chyba znie: Trainz installation coud not be found. Please ensure that you have run Trainz at least once. Content manager plus nejde spustiť a teda žiadne súčasti nenainštalujem. Nájde sa niekto kto mi pomôže? :(
majo656841
Začátečník
 
Příspěvky: 8
Registrován: čtv 21. srp 2014 12:57:52
Trainz UID: 0
Jezdím v: TRS06 + SP1
Hardware: slabý

Re: Content manager plus vypysuje chybu

Příspěvekod bumbrdlik » sob 18. říj 2014 20:32:03

Musíš taky napsat, jaký používáš system.
Těžký je život dobrodruha v Trainz
Uživatelský avatar
bumbrdlik
JTT: Electrification
JTT: Electrification
 
Příspěvky: 2626
Registrován: stř 12. bře 2008 19:30:27
Bydliště: Litvínov
Trainz UID: 147484
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: MSI 970A-G45, AMD Phenom II X4, AMD HD 6670 1 GB, DDR3 8 GB, HDD SSD, Win 7 64 HP

Re: Content manager plus vypysuje chybu

Příspěvekod majo656841 » ned 19. říj 2014 12:47:21

windows 7 Starter.
majo656841
Začátečník
 
Příspěvky: 8
Registrován: čtv 21. srp 2014 12:57:52
Trainz UID: 0
Jezdím v: TRS06 + SP1
Hardware: slabý

Re: Content manager plus vypysuje chybu

Příspěvekod bumbrdlik » ned 19. říj 2014 13:18:05

Zkus na ikoně, kterou spouštíš malé úvodní menu nastavit ve Vlastnostech na kartě Kompatibilita jednak Windows XP + SP2 a pak dole zafajfkovat Spustit jako správce.
Těžký je život dobrodruha v Trainz
Uživatelský avatar
bumbrdlik
JTT: Electrification
JTT: Electrification
 
Příspěvky: 2626
Registrován: stř 12. bře 2008 19:30:27
Bydliště: Litvínov
Trainz UID: 147484
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: MSI 970A-G45, AMD Phenom II X4, AMD HD 6670 1 GB, DDR3 8 GB, HDD SSD, Win 7 64 HP

Re: Content manager plus vypysuje chybu

Příspěvekod majo656841 » ned 19. říj 2014 14:57:49

Nepomohlo :((
majo656841
Začátečník
 
Příspěvky: 8
Registrován: čtv 21. srp 2014 12:57:52
Trainz UID: 0
Jezdím v: TRS06 + SP1
Hardware: slabý

Re: Content manager plus vypysuje chybu

Příspěvekod Sirius 01 » ned 17. kvě 2015 0:04:38

Na XP to padá aj mne, na Win 7 v pohode. grrr
Sirius 01
Začátečník
 
Příspěvky: 9
Registrován: sob 16. kvě 2015 5:05:27
Bydliště: Mám
Trainz UID: 0
Jezdím v: TS12
Hardware: Grafika mi vyrazila zuby !!!


Zpět na Trainz Railroad Simulator 2006

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník