Vyplatí se instalace TRS 2006?

Obecně o hře Trainz Railroad Simulator 2006. Proč si ji koupit? Problémy se stahováním objektů. Instalace objektů pomocí Správce součástí. První spuštění. O opravných balících hry.

Moderátor: Lugger

Vyplatí se instalace TRS 2006?

Příspěvekod woditschka » čtv 23. úno 2012 19:24:33

Dobrý den jsem tu nový a chtěl bych se zeptat na jednu věc.Je to asi čtyři roky co jsem si koupil TRS 2006 a chci se zeptat,jestli se ještě vyplatí instalace,nebo je lepší koupit si novější verzi.Co jsem tak pročítal tak na ty vyšší verze se tu celkem nadává.

Děkuji za odpovědi.
woditschka
Začátečník
 
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 23. úno 2012 19:21:22

Re: Vyplatí se instalace TRS 2006?

Příspěvekod Pifrnec » čtv 23. úno 2012 20:12:56

Všechny české objekty jsou stejně udělané pro 04-06 a 3D koleje to nevytrhnou.Lepší jsou TC,ale tam nejsou built-in objekty.Na W7 64bit mám s 06 problémy.
Uživatelský avatar
Pifrnec
Object Creator
Object Creator
 
Příspěvky: 1736
Registrován: úte 18. bře 2008 18:48:19
Trainz UID: 257731
Hardware: Didaktik Gama+pár novějších strojů

Re: Vyplatí se instalace TRS 2006?

Příspěvekod somine » čtv 23. úno 2012 22:01:55

problémy, víc se to seká... Ale pro mě TRS 2006 nade vše!
TRS 2006.
Uživatelský avatar
somine
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 538
Registrován: sob 12. dub 2008 13:18:58
Bydliště: Pardubice
Trainz UID: 371395
Jezdím v: TS09
Hardware: Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3,2 GHz; 8GB RAM; Windows 7 Ultimate 64 bit; AMD Radeon HD 6670

Re: Vyplatí se instalace TRS 2006?

Příspěvekod woditschka » sob 25. úno 2012 18:59:00

Děkuji.Ale já bych spíš potřeboval vědět jak je to Auranem.
Jde tam odtud ještě něco stáhnout?
woditschka
Začátečník
 
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 23. úno 2012 19:21:22

Re: Vyplatí se instalace TRS 2006?

Příspěvekod somine » sob 25. úno 2012 20:00:51

nět
TRS 2006.
Uživatelský avatar
somine
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 538
Registrován: sob 12. dub 2008 13:18:58
Bydliště: Pardubice
Trainz UID: 371395
Jezdím v: TS09
Hardware: Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3,2 GHz; 8GB RAM; Windows 7 Ultimate 64 bit; AMD Radeon HD 6670

Re: Vyplatí se instalace TRS 2006?

Příspěvekod woditschka » ned 26. úno 2012 11:03:04

Ale bez auranu se dá taky žít.Nebo ne?
woditschka
Začátečník
 
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 23. úno 2012 19:21:22

Re: Vyplatí se instalace TRS 2006?

Příspěvekod somine » ned 26. úno 2012 12:27:20

TRS 2006.
Uživatelský avatar
somine
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 538
Registrován: sob 12. dub 2008 13:18:58
Bydliště: Pardubice
Trainz UID: 371395
Jezdím v: TS09
Hardware: Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3,2 GHz; 8GB RAM; Windows 7 Ultimate 64 bit; AMD Radeon HD 6670

Re: Vyplatí se instalace TRS 2006?

Příspěvekod Ross » ned 26. úno 2012 23:22:47

woditschka píše:Ale bez auranu se dá taky žít.Nebo ne?

Já bez něj žiju už 5 let, co TRS (04) mám ;) Do 06 bych nešel a to ji mám na DVDčku grrr ;)
Punk's not dead! :)
Uživatelský avatar
Ross
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 1474
Registrován: ned 16. bře 2008 18:14:19
Bydliště: Ostrava
Trainz UID: 0
Jezdím v: TS09
Hardware: Intel Core i5-2500K 4.5GHz, RAM 8GB DDR3 1866MHz, ASUS NVIDIA GeForce 750 Ti 2GB, SSD 80GB + HDD 2TB, Win 7 64 bit

Re: Vyplatí se instalace TRS 2006?

Příspěvekod DjLibi23 » úte 28. úno 2012 9:12:12

já mám krom 04 a 06 i TS09,tudíž na DLS přístup k objektům nižších verzí jak TC mám.
Takže kdo chce mít pro auranem již nepodporované verze přístup na DLS,nechť si koupí TS09 nebo vyšší ;;)
JustAdj:-D PAYWARE?zatimEEdekujiPekne.
Uživatelský avatar
DjLibi23
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 412
Registrován: stř 19. bře 2008 21:16:59
Bydliště: Ivančice
Trainz UID: 145923
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: Core2Duo-E8600@3.3GHz 4GB RAM GF560Ti-1GB 0,5BGB HDD Win7Ultimate.

Re: Vyplatí se instalace TRS 2006?

Příspěvekod pavelre » úte 28. úno 2012 14:42:57

Moje řeč. Taky mám 06,TC a TS09. Ale jezdím a stavím téměř výhradně v TRS04. Mám do něj nasbíráno a postaveno značné množství objektů. A že by se mi je chtělo převádět na vyšší verze, tak to mě ani ve snu nenapadlo. Navíc nižší verze jsou dost blbovzdorné a řadu chyb objektům odpustí. Zprovoznit ale některé zdánlivě jednoduché objekty na verzi vyšší, může být někdy i pěkná fuška. 06 a TC jsem si kupoval ještě v naivní představě, že to budou dokonalejší produkty. Jistě, přibylo tam pokaždé pár zajímavých užitečností. Jenže taky současně přibylo nesrovnatelně víc problémů. TS 09 jsem si koupil už právě jen kvůli možností dalšího stahování objektů z DLS Auran. Po čase každý produkt zestárne a zlevní. A jeho zakoupení a registrace je stále levnější než Auranovský Ticket.
V TRS 2004 nemám zásadní potíže
Uživatelský avatar
pavelre
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 206
Registrován: pon 25. srp 2008 16:38:38
Bydliště: Karlovy Vary
Trainz UID: 207137
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: IntelPentinum 2GHz, Ram 2GB, GeForce 5200

Re: Vyplatí se instalace TRS 2006?

Příspěvekod somine » úte 28. úno 2012 16:21:51

DjLibi23 píše:já mám krom 04 a 06 i TS09,tudíž na DLS přístup k objektům nižších verzí jak TC mám.
Takže kdo chce mít pro auranem již nepodporované verze přístup na DLS,nechť si koupí TS09 nebo vyšší ;;)

Takže nás výrobce šikanuje
TRS 2006.
Uživatelský avatar
somine
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 538
Registrován: sob 12. dub 2008 13:18:58
Bydliště: Pardubice
Trainz UID: 371395
Jezdím v: TS09
Hardware: Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3,2 GHz; 8GB RAM; Windows 7 Ultimate 64 bit; AMD Radeon HD 6670

Re: Vyplatí se instalace TRS 2006?

Příspěvekod DjLibi23 » stř 29. úno 2012 10:05:46

somine: tvym uhlem pohledu ano,sikanuje,jenze to je u spolecnosti zamerene jen pro zisk normalni a bezne...a nic jineho nez ze si podporovanou verzi koupis bohuzel nenadelas ;))
JustAdj:-D PAYWARE?zatimEEdekujiPekne.
Uživatelský avatar
DjLibi23
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 412
Registrován: stř 19. bře 2008 21:16:59
Bydliště: Ivančice
Trainz UID: 145923
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: Core2Duo-E8600@3.3GHz 4GB RAM GF560Ti-1GB 0,5BGB HDD Win7Ultimate.

Re: Vyplatí se instalace TRS 2006?

Příspěvekod ajabaja » stř 29. úno 2012 14:48:16

DjLibi23 : Mluvíš mi z duše, ono ND na Superb taky nejdou použít do starého Tudoru, natural98 do něj už taky nepoužiješ a vývoj nezastavíš. Vše má něco do sebe. Mám na noťasu TRS2004,2006 a TS2009, ale stejně mapy stavím v TS2009 a objekty si raději všechny postupně opravuji. Ty dvě předchozí verze používám prakticky jen na ověřování modelů i pro starší verze nebo pro import starších součástí, s následným přenesením do TS2009(kvůli některým texturám). Ty starší verze zase nemají tolik vychytávek, jako verze novější a hra je v od TS2009 mnohem plynulejší s podstatně rychlejšími náběhy. ;)
ajabaja
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 446
Registrován: sob 10. kvě 2008 0:32:36
Trainz UID: 173649
Jezdím v: TS12

Re: Vyplatí se instalace TRS 2006?

Příspěvekod taky » pát 16. bře 2012 13:29:46

Podla mňa ano,lebo ked si tak zoberieš medzi českými a slovenskými výrobcami modelov jednoznačne prevládaju staršie verzie,tede 04-06,poprípade 09.Veď len si zober takého šmejkiho,čo myslíš pre aké verzie stavá tie krásne modely? A to už je nejaký Pán Stavitel.Ale rozhodnutie je na Tebe.
taky
Začátečník
 
Příspěvky: 13
Registrován: čtv 30. říj 2008 20:55:02

Re: Vyplatí se instalace TRS 2006?

Příspěvekod ajabaja » pát 16. bře 2012 14:11:40

Takový další Pan Stavitel- Hekl338 staví se svým týmem také skvělé modely, které jsou provozuschopné ve všech verzích od TRS2004 a konkrétně u všech novějších v TS09, u nich nenajdeš jedinou chybu. Všechno je to jen o přístupu autorů, jak chtějí stavět a jak si "pohrají" s finální úpravou. A opravit-upravit si starší modely pro novější verze je, si myslím, aspoň z mého pohledu, také lepší než naříkat nad nefunkčností DLS nebo řešit zamrzání hry u map, které mají více panelů než dva. A Šmejkiho modely není rovněž problém si upravit i pro vyšší verze, mám je taky všechny opravené a funkční ve všech třech verzích.
ajabaja
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 446
Registrován: sob 10. kvě 2008 0:32:36
Trainz UID: 173649
Jezdím v: TS12

Další

Zpět na Trainz Railroad Simulator 2006

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron