Vypnutí motoru

Obecně o hře Trainz Railroad Simulator 2006. Proč si ji koupit? Problémy se stahováním objektů. Instalace objektů pomocí Správce součástí. První spuštění. O opravných balících hry.

Moderátor: Lugger

Vypnutí motoru

Příspěvekod ballmi » čtv 28. dub 2011 18:08:13

Mám dotaz, dá se nějak v TRS 2006 vypnou motor, třeba u motoráku?
ballmi
Začátečník
 
Příspěvky: 32
Registrován: úte 04. srp 2009 19:37:48
Trainz UID: 0
Jezdím v: TRS06 + SP1
Hardware: Intel Pentium D 960 (2x3,4GHz), 4 GB RAM, Anti Radeon HD 3870(512 MB), Windows 7 Ultimate 64-bit

Re: Vypnutí motoru

Příspěvekod sisko » pát 29. dub 2011 8:36:36

Niektore tusim polske a nemecke loko ano B-)
sisko
Rozhlížím se
Rozhlížím se
 
Příspěvky: 97
Registrován: pon 04. srp 2008 13:19:32
Trainz UID: 0
Jezdím v: TRS06 + SP1

Re: Vypnutí motoru

Příspěvekod Atkins » pát 29. dub 2011 9:11:50

A ostatní vhodnou úpravou scriptu a dalších parametrů...
Uživatelský avatar
Atkins
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 3200
Registrován: stř 12. bře 2008 15:39:25
Bydliště: Úplně jinde
Trainz UID: 71716
Jezdím v: TS10
Hardware: Core2Duo 3,00 GHz - 4GB DDR3, ATI HD3850, WXP-SP2, LCD-TV 37"

Re: Vypnutí motoru

Příspěvekod ballmi » pát 29. dub 2011 18:01:42

Atkins : Díky za radu, ale já trainz jen hraju a o žádných scriptech nic nevím :-O
ballmi
Začátečník
 
Příspěvky: 32
Registrován: úte 04. srp 2009 19:37:48
Trainz UID: 0
Jezdím v: TRS06 + SP1
Hardware: Intel Pentium D 960 (2x3,4GHz), 4 GB RAM, Anti Radeon HD 3870(512 MB), Windows 7 Ultimate 64-bit

Re: Vypnutí motoru

Příspěvekod alesino62 » pon 20. srp 2012 15:36:49

Budte zdrávi přátelé Prosím někoho aby mi pomohl jak upravit skript, aby se mi při spuštěni panto zastavil zvuk motoru a naopak. Možna by jsme se mohli spojit přes skype, protože to asi nepůjde jenom tak vysvětlit. Kdo by byl tak hodny.
alesino62
Začátečník
 
Příspěvky: 39
Registrován: úte 11. led 2011 17:07:03

Re: Vypnutí motoru

Příspěvekod Pomeranc63Cz » ned 01. led 2017 9:55:39

No, tak v základu jdou vypnout/zapnout pouze lokomotivy SD70, přitom je na DS nebo jinde spoustu součástí se startovatelným motorem, když prý v době 2006 bylo skoro 40000 součástí...
Pomeranc63Cz
Začátečník
 
Příspěvky: 1
Registrován: ned 01. led 2017 9:50:48

Re: Vypnutí motoru

Příspěvekod misoft » ned 01. led 2017 10:05:54

OT
Pomeranči.... problém sa hádam za viac ako štyri roky vyriešil...... treba si všímať i časy a dátumy príspevkov.....
Prišiel som,videl som,nechápem,odchádzam
Uživatelský avatar
misoft
Připravuji se k odjezdu
Připravuji se k odjezdu
 
Příspěvky: 928
Registrován: čtv 03. dub 2008 20:50:02
Bydliště: Michalovce-Slovakia-EÚ-Earth-Milky Way
Trainz UID: 332403
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: AMD A4-3300 1,9GHz, 6GB RAM, ATI AMD Radeon HD 6480 2GB, Win 7 SP1 - normálny priemer


Zpět na Trainz Railroad Simulator 2006

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník