padání hry

Obecně o hře Trainz Railroad Simulator 2006. Proč si ji koupit? Problémy se stahováním objektů. Instalace objektů pomocí Správce součástí. První spuštění. O opravných balících hry.

Moderátor: Lugger

Re: padání hry

Příspěvekod onisek » úte 28. pro 2010 23:43:23

ano většinou se sekne i jiná hra(kromě mafie II),ale u programů se to stane málokdy
onisek
Začátečník
 
Příspěvky: 9
Registrován: pon 27. pro 2010 19:49:20

Re: padání hry

Příspěvekod jagg » stř 29. pro 2010 9:47:39

Já bych to uzavřel, vše nasvědčuje tomu, že nejde o problém TRS ale PC (HW), nejpravděpodobněji kvůli přehřívání GK (CPU, zdroj nebo paměti méně pravděpodobně), Gainward prodává taky pasivní grafiky, které nejsou určeny pro velkou zátěž (kartu Gainward Nvidia Geforce 350 jsem nikde nenašel, 350 bude nejspíš frekvence paměti). Doporučuju vyčistit PC od prachu, poštelovat patřičné frekvence směrem dolů, nastavit odpovídajícím způsobem rozlišení a detaily v jednotlivých hrách, příp. doplnit ke grafice větráček nebo grafiku osadit lepším chlazením a upravit proudění vzduchu v kysni.
jagg
Připravuji se k odjezdu
Připravuji se k odjezdu
 
Příspěvky: 882
Registrován: pát 14. bře 2008 21:53:22

Re: padání hry

Příspěvekod onisek » stř 29. pro 2010 10:50:57

ok
onisek
Začátečník
 
Příspěvky: 9
Registrován: pon 27. pro 2010 19:49:20

Re: padání hry

Příspěvekod mrmindar » pon 21. úno 2011 19:20:46

Dobrý den ,
dnes jsem si nainstaloval hru trs 2006 nainstalaval(vše o.k.) ale když hru spustim tak mi vyskočí chybová tabulka
chyba trs 06.JPG
nevím co s tím poradíte mi?? předem díky
Ať žijí 363!!
mrmindar
Začátečník
 
Příspěvky: 6
Registrován: pon 21. úno 2011 19:16:27
Bydliště: Bruntál
Trainz UID: 0
Jezdím v: MSTS
Hardware: AMD Athlon II X2 P340 2,2 GHz, ATI Mobility Radeon HD 4250 , 2048 DDR3 Memory

Re: padání hry

Příspěvekod waistcoats » pon 21. úno 2011 20:13:44

Špatný kodeky videa, zřejmě Ace mega codeck - odistalovat!!
Zkouším TS 2009 SP3...
Uživatelský avatar
waistcoats
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 209
Registrován: stř 12. bře 2008 21:21:17
Bydliště: ČR, Holubice
Trainz UID: 310125
Jezdím v: TRS06 + SP1
Hardware: AMD Athlon64 X2 6000+,3GB RAM,nVidia GIGABYTE 9500GT 512MB

Re: padání hry

Příspěvekod mrmindar » úte 22. úno 2011 10:08:56

díky moc už mi trs jede na 1 jsi kámoš ;)
Ať žijí 363!!
mrmindar
Začátečník
 
Příspěvky: 6
Registrován: pon 21. úno 2011 19:16:27
Bydliště: Bruntál
Trainz UID: 0
Jezdím v: MSTS
Hardware: AMD Athlon II X2 P340 2,2 GHz, ATI Mobility Radeon HD 4250 , 2048 DDR3 Memory

Re: padání hry

Příspěvekod DjLibi23 » čtv 24. úno 2011 12:49:27

waistcoats píše:Špatný kodeky videa, zřejmě Ace mega codeck - odistalovat!!

.....ja jsem ace media pouzival...a pro trs 06 stacilo vzdy jen smaznout ten filtr co zpusoboval tuhle chybu ;))
JustAdj:-D PAYWARE?zatimEEdekujiPekne.
Uživatelský avatar
DjLibi23
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 412
Registrován: stř 19. bře 2008 21:16:59
Bydliště: Ivančice
Trainz UID: 145923
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: Core2Duo-E8600@3.3GHz 4GB RAM GF560Ti-1GB 0,5BGB HDD Win7Ultimate.

Re: padání hry

Příspěvekod bumbrdlik » čtv 24. úno 2011 15:20:37

DjLibi23 píše:
waistcoats píše:Špatný kodeky videa, zřejmě Ace mega codeck - odistalovat!!

.....ja jsem ace media pouzival...a pro trs 06 stacilo vzdy jen smaznout ten filtr co zpusoboval tuhle chybu ;))


... a nebo dát do trainzoptions.txt řádek, který vypouští úvodní video:

-intro=disable
Těžký je život dobrodruha v Trainz
Uživatelský avatar
bumbrdlik
JTT: Electrification
JTT: Electrification
 
Příspěvky: 2628
Registrován: stř 12. bře 2008 19:30:27
Bydliště: Litvínov
Trainz UID: 147484
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: MSI 970A-G45, AMD Phenom II X4, AMD HD 6670 1 GB, DDR3 8 GB, HDD SSD, Win 7 64 HP

Re: padání hry

Příspěvekod Sahara » ned 10. dub 2011 15:47:13

Mě padá TRS jen z rána 4-5 error a pak jede o 106 nevím čím to je přeinstalace už nejmín.... a nic
Sahara
Začátečník
 
Příspěvky: 31
Registrován: čtv 03. dub 2008 4:14:45
Bydliště: Břeclav
Trainz UID: 388170
Jezdím v: TRS06 + SP1
Hardware: Intel Core i5CPU 2,80GHz 4GB RAM,250+698GB HDD,Ge-Force GTS 450

Re: padání hry

Příspěvekod Winter » ned 01. led 2012 17:09:39

To se mi taky stalo. Ale nějakej trainzák P........(nechci uveřejnovat jeho jméno) mi napsal že to je tím že nemám original hru. Což mě přivádí k otázce: Máš originální TRS?
____________________________________________________________________________________
je těžké pochopit moje trainz(a nejen moje)
Winter
Začátečník
 
Příspěvky: 5
Registrován: ned 01. led 2012 16:29:46

Re: padání hry

Příspěvekod avox » sob 15. čer 2013 20:38:17

Dobrý den,jsem začátěčník.Mám TS12 a normálně mi šla.Poté začal postestovat a vozmezí do 10 sekund prostě spadne.Zkoušel jsem všechno,hold bez úspěchu.Dík za odpověď
avox
Začátečník
 
Příspěvky: 3
Registrován: pát 18. led 2013 20:48:48

Re: padání hry

Příspěvekod judva » úte 23. zář 2014 17:20:46

Dobrý den,
dopředu avizuji,že sem se snažil najít řešení mého problému na netu,anžto sem nijak nepochodil obracím se na zkušenější trainzáky s prosbou:

Po dlouhé době cca 4 let sem znova naistaloval TRS2006(mám originál) a jal se instalovat lokomotivy atd.... Jenže po chvilce mého snažení mě nepříjemně překvapil správce součástí s touto hláškou:
http://www.imagehosting.cz/?v=1wyw.png


Prosím o radu a případnému rádci děkuji za radu.
judva
Začátečník
 
Příspěvky: 1
Registrován: úte 23. zář 2014 17:11:55

padání tratě Praha- Plzeň

Příspěvekod Zdanysek » stř 28. led 2015 11:22:20

Zdravím, nainstaloval jsem a rozběhal v TRS 2006 trať Praha-Plzeň, scénář prohlídka tratě P-P

Trať naběhne, i mašina, ale vždy, když dojde první část scénáře, kdy se má čekat 1minuta, než se vyjede, tak hra ihned po té minutě spadne. Zobrazí se ovladač, že se může vyjet a hra spadne, nevěděl by někdo, co s tím? Díky moc

Zdany
Zdanysek
Začátečník
 
Příspěvky: 13
Registrován: ned 25. led 2015 17:36:17

Re: padání hry

Příspěvekod bumbrdlik » čtv 29. led 2015 17:05:23

Zdanysek, když sem napíšeš, že hra spadla a žádnou informaci proč, tak to ti nikdo nepomůže. Pokud si neudělal obrázek okénka s Fatal error, tak ve složce hry je soubor jetlog.txt a tam na konci jsou řádky s ERR, je třeba sem je dát i s několika řádky předtím. Předem ale říkám, že asi nemáš součásti na mapě a scénáři kompletní a svítí ti u mapy a scénáře žlutý otazník. Některé součásti potřebují další součásti a když si z toho okénka závislostí to necháš vypsat do Posledního hledání, tak je s tím žlutým otazníkem objevíš.
Těžký je život dobrodruha v Trainz
Uživatelský avatar
bumbrdlik
JTT: Electrification
JTT: Electrification
 
Příspěvky: 2628
Registrován: stř 12. bře 2008 19:30:27
Bydliště: Litvínov
Trainz UID: 147484
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: MSI 970A-G45, AMD Phenom II X4, AMD HD 6670 1 GB, DDR3 8 GB, HDD SSD, Win 7 64 HP

Re: padání hry

Příspěvekod Zdanysek » pát 30. led 2015 0:49:51

bumbrdlik píše:Zdanysek, když sem napíšeš, že hra spadla a žádnou informaci proč, tak to ti nikdo nepomůže. Pokud si neudělal obrázek okénka s Fatal error, tak ve složce hry je soubor jetlog.txt a tam na konci jsou řádky s ERR, je třeba sem je dát i s několika řádky předtím. Předem ale říkám, že asi nemáš součásti na mapě a scénáři kompletní a svítí ti u mapy a scénáře žlutý otazník. Některé součásti potřebují další součásti a když si z toho okénka závislostí to necháš vypsat do Posledního hledání, tak je s tím žlutým otazníkem objevíš.



Díky za info. Už jsem to vyřešil jinak. Smazal jsem předinstalovaný scénář pro tuto trať (Praha - Plzeň) P-P. udělal jsem si svůj scénář a trať funguje. Ale v podstatě si měl pravdu.
Zdanysek
Začátečník
 
Příspěvky: 13
Registrován: ned 25. led 2015 17:36:17

PředchozíDalší

Zpět na Trainz Railroad Simulator 2006

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník