Plánky stanic

Obecně o hře Trainz Railroad Simulator 2004. Problémy se stahováním objektů. Instalace objektů. První spuštění. O opravných balících hry.

Moderátor: Lugger

Plánky stanic

Příspěvekod filip22 » pon 16. led 2017 20:16:13

Ahoj mám prosbu jak přesně vytisknout plánek žst ze stránky www.gvd.cz.Děkuji
filip22
Začátečník
 
Příspěvky: 6
Registrován: pát 06. pro 2013 22:09:46

Re: Plánky stanic

Příspěvekod misoft » úte 17. led 2017 13:07:38

Ak máš na mysli GVD - tie čiarky http://www.gvd.cz/data/data/ncp.html :D - vľavo predsa máš zoznam na stiahnutie - buď ako *.png obrázok, alebo ako *.pdf - a z toho vytlačiť.
Prišiel som,videl som,nechápem,odchádzam
Uživatelský avatar
misoft
Připravuji se k odjezdu
Připravuji se k odjezdu
 
Příspěvky: 995
Registrován: čtv 03. dub 2008 20:50:02
Bydliště: Michalovce-Slovakia-EÚ-Earth-Milky Way
Trainz UID: 332403
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: AMD A4-3300 1,9GHz, 6GB RAM, ATI AMD Radeon HD 6480 2GB, Win 7 SP1 - normálny priemer

Re: Plánky stanic

Příspěvekod filip22 » pát 03. úno 2017 14:53:03

ne ne ne toto na mysli nemám.Myslím planky železnični stanice.
filip22
Začátečník
 
Příspěvky: 6
Registrován: pát 06. pro 2013 22:09:46

Re: Plánky stanic

Příspěvekod stelerp » sob 04. úno 2017 11:02:39

Mimo jiné zdroje, zde je to http://www.gvd.cz/cz/data/planky/planky.html v excelu, takže vytisknout z něj???
S pozdravem StelerP
Uživatelský avatar
stelerp
Rozhlížím se
Rozhlížím se
 
Příspěvky: 41
Registrován: úte 26. úno 2013 18:25:05
Trainz UID: 77641
Jezdím v: TS12
Hardware: Nic moc, škube to ale jede to.

Re: Plánky stanic

Příspěvekod filip22 » ned 05. úno 2017 18:07:04

Ano ano z něj,mám open office a tiskne mi to nesmyslně.vůbec to nejde dopasovat k sobě. :CD:
filip22
Začátečník
 
Příspěvky: 6
Registrován: pát 06. pro 2013 22:09:46

Re: Plánky stanic

Příspěvekod misoft » pon 06. úno 2017 13:11:19

No ale to si musíš aj stránku (rozmer) nastaviť pre tlač. Niekedy stačí tlačiť na šírku, niekedy stačí upraviť výstupný rozmer listu.....všetko sa dá nastaviť aj v OO aj v nastaveniach tlačiarne.

Pre "srandu králikov" som si vybral jednu stanicu - 4 stránky - dal na šírku - a stačilo mi potom tie listy len zlepiť a mal som celý plán pokope na papieri.
Prišiel som,videl som,nechápem,odchádzam
Uživatelský avatar
misoft
Připravuji se k odjezdu
Připravuji se k odjezdu
 
Příspěvky: 995
Registrován: čtv 03. dub 2008 20:50:02
Bydliště: Michalovce-Slovakia-EÚ-Earth-Milky Way
Trainz UID: 332403
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: AMD A4-3300 1,9GHz, 6GB RAM, ATI AMD Radeon HD 6480 2GB, Win 7 SP1 - normálny priemer


Zpět na Trainz Railroad Simulator 2004

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron