Nové Bardotky od 350

Obecně o hře Trainz Railroad Simulator 2004. Problémy se stahováním objektů. Instalace objektů. První spuštění. O opravných balících hry.

Moderátor: Lugger

Re: Nové Bardotky od 350

Příspěvekod kingmino » úte 28. zář 2010 15:07:50

*dakujem
kingmino
Začátečník
 
Příspěvky: 5
Registrován: úte 28. zář 2010 14:52:41

Re: Nové Bardotky od 350

Příspěvekod jagg » úte 28. zář 2010 18:41:17

Stáhni si ho z DLS.
jagg
Připravuji se k odjezdu
Připravuji se k odjezdu
 
Příspěvky: 900
Registrován: pát 14. bře 2008 21:53:22

Re: Nové Bardotky od 350

Příspěvekod Ursus » úte 28. pro 2010 16:10:34

Mohl by mi prosím někdo poslat zvuk K6S310DR na mailík? Děkuju, z Auranu mi nevím proč nejde stáhnout :-s David.Berger@seznam.cz
Děkuju
Uživatelský avatar
Ursus
Rozhlížím se
Rozhlížím se
 
Příspěvky: 77
Registrován: pon 13. říj 2008 7:59:28
Bydliště: černé Kladno; Czechoslovakia
Trainz UID: 0

Re: Nové Bardotky od 350

Příspěvekod Atkins » úte 28. pro 2010 16:36:21

Prosím KUID - pod tímto názvem na DLS nic není
Uživatelský avatar
Atkins
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 3200
Registrován: stř 12. bře 2008 15:39:25
Bydliště: Úplně jinde
Trainz UID: 71716
Jezdím v: TS10
Hardware: Core2Duo 3,00 GHz - 4GB DDR3, ATI HD3850, WXP-SP2, LCD-TV 37"

Re: Nové Bardotky od 350

Příspěvekod spyro » úte 28. pro 2010 16:55:50

Ale je. CKD K6S310DR EngineSound Created by: Poolmann
KUID: 161358:53003
Jinak ještě http://www.auran.com/TRS2004/DLS_viewas ... etID=41907
,!,__(-_-)__,!, :D
Uživatelský avatar
spyro
Expert (zaměstnán u ČD / ŽSSR)
Expert (zaměstnán u ČD / ŽSSR)
 
Příspěvky: 681
Registrován: čtv 13. bře 2008 18:18:59
Bydliště: Rakovník
Trainz UID: 207826
Jezdím v: TRS06 + SP1
Hardware: Sony Vaio VPCEB3L1E

Re: Nové Bardotky od 350

Příspěvekod Atkins » úte 28. pro 2010 17:20:22

Jasně - ono je to pro UTC, tak tady:
http://www.rohlik.cz/kuid_161358_53003.cdp
Uživatelský avatar
Atkins
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 3200
Registrován: stř 12. bře 2008 15:39:25
Bydliště: Úplně jinde
Trainz UID: 71716
Jezdím v: TS10
Hardware: Core2Duo 3,00 GHz - 4GB DDR3, ATI HD3850, WXP-SP2, LCD-TV 37"

Re: Nové Bardotky od 350

Příspěvekod Ursus » stř 29. pro 2010 13:19:38

Moc děkuji, už to šlape jak má. :applause: Má noční můra se vyplnila a PC lehlo, bohužel jsem přišel i o spoustu mašinek co se už stáhnout nedají, nejvíc mě mrzí asi stráta 735tek, ale s tím už nic nenadělám. Ještě jednou díky.
Uživatelský avatar
Ursus
Rozhlížím se
Rozhlížím se
 
Příspěvky: 77
Registrován: pon 13. říj 2008 7:59:28
Bydliště: černé Kladno; Czechoslovakia
Trainz UID: 0

Re: Nové Bardotky od 350

Příspěvekod jagg » stř 29. pro 2010 18:34:03

To, že PC lehlo neznamená, že odešla data. Pokud se Ti po něčem extra stýská, napiš mi SZ, zkusil bych s tím něco udělat... :D
jagg
Připravuji se k odjezdu
Připravuji se k odjezdu
 
Příspěvky: 900
Registrován: pát 14. bře 2008 21:53:22

Re: Nové Bardotky od 350

Příspěvekod Ursus » stř 29. pro 2010 21:57:11

Data odešla do věčných lovišť, jak už to tak bývá - smutno mi je po parádních skinech od Stefji 735tek a 710tek těch je vážně škoda, ale to už to tu plevelíme B-)
Uživatelský avatar
Ursus
Rozhlížím se
Rozhlížím se
 
Příspěvky: 77
Registrován: pon 13. říj 2008 7:59:28
Bydliště: černé Kladno; Czechoslovakia
Trainz UID: 0

Re: Nové Bardotky od 350

Příspěvekod vinceblack » pát 31. pro 2010 0:05:16

Omluvte mou natvrdlost, ale něco tady nechápu. Jsou tu 4 stránky příspěvků o tom, jak někomu nejdou rozchodit Bardotky. Dneska jsem si je stáhl. Na domovských stránkách je pouze obrázek těchto lokomotiv, při kliknutí na něj se stáhne asi 90 MB balík. V SSP (TRS2006) je to po natažení žluté jak řepkové pole, samozřejmě samé chybějící KUIDy, které nejsou na Auranu. Třeba se ptám blbě, ale proč tedy autor neuvede, co je k tomu potřeba? Proč tu všichni musí shánět interiér, o kterém není na stránkách ani zmínka, proč všichni musí shánět zvuky?

Vždycky se ošívám při stahování modelů, které vyžadují 5 dalších KUIDů, nejlépe z cizích stránek a nejlépe bez odkazu na tytu stránky. Viz rady typu (příklad) "stáhněte si KUID:999999:888888 od Francka". Kdo je sakra Francek? A kde má stránky? Další perla je rada typu "Stáhněte si to z trainz.hu". Bomba. Maďarské stránky, nutná registrace, a ještě kolikrát ani autor neuvede z jaké sekce se to má stahovat. A když už si postahuji všech 5 doporučených věcí, tak v SSP zjistím, že chybí ještě další tři KUIDy. Nejsou na DLS, nenajde je Google. Paráda. Někdy to nevadí a mašina jede i tak. Někdy se sice objeví v editoru, ale nejde kdoví proč dát do kolejiště, někdy se ani "neobtěžuje" v editoru ukázat.

No nic, to bylo jen takové postesknutí. Zítra je Silvestr, tak co. Naštěstí Bardotek a Brejlovců je na netu hafo, akorát se nedají jezdit z pohledu strojvůdce, pokud používají nějakou cizí default kabinu.
Uživatelský avatar
vinceblack
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 213
Registrován: pát 22. srp 2008 14:57:06
Trainz UID: 108979
Jezdím v: TS12
Hardware: AMD Athlon(tm) II X4 630 Processor (4 CPUs), ~2.8GHz, 4096MB RAM, ATI Radeon HD 5600 Series, 2167 MB

Re: Nové Bardotky od 350

Příspěvekod Atkins » pát 31. pro 2010 8:27:40

A co takhle se zeptat autora samotného? 350 alias raab?
Uživatelský avatar
Atkins
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 3200
Registrován: stř 12. bře 2008 15:39:25
Bydliště: Úplně jinde
Trainz UID: 71716
Jezdím v: TS10
Hardware: Core2Duo 3,00 GHz - 4GB DDR3, ATI HD3850, WXP-SP2, LCD-TV 37"

Re: Nové Bardotky od 350

Příspěvekod vinceblack » pát 31. pro 2010 13:23:26

Byla to polemická otázka, co si o tom myslíte, ale autora oslovím.

V každém případě krásný nový rok 2011 a všem přeji hodně zdraví, štěstí, klidu a spokojenosti!
Uživatelský avatar
vinceblack
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 213
Registrován: pát 22. srp 2008 14:57:06
Trainz UID: 108979
Jezdím v: TS12
Hardware: AMD Athlon(tm) II X4 630 Processor (4 CPUs), ~2.8GHz, 4096MB RAM, ATI Radeon HD 5600 Series, 2167 MB

Re: Nové Bardotky od 350

Příspěvekod pavelre » stř 05. led 2011 23:17:25

Po delší době jsem zprovoznil ovládací prvky cabů Bardotek v TRS06. Nevím proč, ale moje instalace TRS06 vůbec nespolupracuje s pm soubory, i když jinde fungují. Převedl jsem vše na im i s úpravou příslušných tagů. Při tom jsem zjistil chyby interioru, které jsou bohužel i ve verzi pm pro TRS04. Při řízení DCC jsou všechny základní ovladače funkční. Při ovládání ručním ale bohužel nefungují:
1/ ručka rychloměru je nefunkční, jedná se zřejmě o chybně exportovaný soubor
2/ nejsou funkční vypinač světel a tlačítko houkačky, připojovací body na panelu jsou, ovládací prvky jsou však pevně modelované, pod nimi je cosi, ale to něco je rovněž nefunkční.
V TRS 2004 nemám zásadní potíže
Uživatelský avatar
pavelre
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 207
Registrován: pon 25. srp 2008 16:38:38
Bydliště: Karlovy Vary
Trainz UID: 207137
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: IntelPentinum 2GHz, Ram 2GB, GeForce 5200

Re: Nové Bardotky od 350

Příspěvekod vinceblack » čtv 06. led 2011 9:02:56

Mohu se zeptat, jestli jsou někde kabiny na Bardotky a Brejlovce ke stažení? Nebo jsou obsaženy pouze v tom balíku Bardotek, o kterých je zde řeč? Mám spoustu těchto lokomotiv nainstalovaných i z jiných stránek, spousta strojů je opravdu parádních (např. ty od Kilanzioma), ale nedá se s tím jezdit s pohledem s kabiny, protože tam je nadefinována nějaká cizí... Přide mi to dost škoda...
Uživatelský avatar
vinceblack
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 213
Registrován: pát 22. srp 2008 14:57:06
Trainz UID: 108979
Jezdím v: TS12
Hardware: AMD Athlon(tm) II X4 630 Processor (4 CPUs), ~2.8GHz, 4096MB RAM, ATI Radeon HD 5600 Series, 2167 MB

Re: Nové Bardotky od 350

Příspěvekod jagg » čtv 06. led 2011 9:23:43

:arrow: Vinceblack: to máš tak, autorem bardotek je sice 350-Dušan Raab, ale jejich zveřejnění má poněkud delší historii. Pokud je mi známo, bardotky si objednal u 350 uživatel Alex2111, který jejich vytvoření zaplatil včetně práva na zveřejnění, takže by bylo možná vhodnější se obrátit na něho. A pokud se týká scházejících kuidů, vůbec nemám problém pochopit, že jsou bardotky zveřejněny tak jak jsou. Pokud jsou k nějaké mašině nalinkované cizí kuidy, mnohdy bývá problém s autory těch součástí, ti mnohdy můžou dělat krky ohledně zveřejňování společně s jinými modely nebo jinde než na jejich stránkách a vzhledem k tomu, že mnoho autorů stále mění/ruší jejich umístění, není nejlepší uveřejňovat nějaké odkazy natvrdo. Myslím, že Alex2111 zaplacením a uveřejněním bardotek ve stavu as-it-is už pro nás udělal dost, nevím proč by měl ještě uvádět odkazy na součásti a pravidelně kontrolovat zda jsou aktuální (bardotky jsou uveřejněné už cca 2roky). Soudě dle tvého příspěvku tuším, že pro tebe bylo jednodušší si postesknout, než si ty 4 strany prostudovat, abys zjistil, kde a jak scházející součásti získat. TRS komunita, zvláště mladší, by měla umět být v jisté míře samostatná a trpělivá a měla by umět si s tím poradit. A kdo si poradit neumí nebo volí radějí cestu pohoršování se, ten si prostě nezajezdí a tak je to myslím v pořádku.
jagg
Připravuji se k odjezdu
Připravuji se k odjezdu
 
Příspěvky: 900
Registrován: pát 14. bře 2008 21:53:22

PředchozíDalší

Zpět na Trainz Railroad Simulator 2004

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron