Nové Bardotky od 350

Obecně o hře Trainz Railroad Simulator 2004. Problémy se stahováním objektů. Instalace objektů. První spuštění. O opravných balících hry.

Moderátor: Lugger

Nové Bardotky od 350

Příspěvekod DeltaCZE » pon 25. kvě 2009 10:24:20

Ahoj ,chtěl jsem se zeptat jakou dělám nebo mám chybu nebo dokonce jestli mi něco nechybí :-SS .Nainstaluju normálně CDPcko (cca 91mb) ,ale ve hře se mi nechtějí zobrazit |D: ,jako kdyby tam ještě něco chybělo. :arrow: Prosím o radu. :)
Děkuji a přeji krásný den Delta
Uživatelský avatar
DeltaCZE
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 334
Registrován: stř 13. kvě 2009 17:06:11
Bydliště: Karlovy Vary
Trainz UID: 489958
Jezdím v: TS09
Hardware: Dual Core 2.2GHz , 4GbRam , 512VRam

Re: Nové Bardotky od 350

Příspěvekod petrkladno » pon 25. kvě 2009 10:30:07

patrně Ti chybí kuid 161358:53003 (zvuk motoru), který je na Auranu
Uživatelský avatar
petrkladno
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 508
Registrován: úte 11. bře 2008 16:53:45
Bydliště: Kladno
Trainz UID: 0
Jezdím v: TRS06 + SP1

Re: Nové Bardotky od 350

Příspěvekod petrj » pon 25. kvě 2009 10:53:56

Mě se ve hře (TRS2006) zobrazují a i ve strojvůdci jezdí, ale SSP mi hlásí že mi chybí kuid 89096:21013. Nevíte někdo co to je a kde ho můžu stáhnout? Když už je ten balík tak obrovský (91Mb) mohl to obsahovat, ne? Možná méně by v tomto případě bylo více.
Pospíchám, mě jedou stroje.
Uživatelský avatar
petrj
Rozhlížím se
Rozhlížím se
 
Příspěvky: 58
Registrován: stř 19. bře 2008 11:19:27
Bydliště: Chomutov

Re: Nové Bardotky od 350

Příspěvekod janlady » pon 25. kvě 2009 11:01:40

petrj,je to corona yellou dej tam Hummusovou a je to. :D :D :))))

P.S.jenom to přepíšeš v configu.
Uživatelský avatar
janlady
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 1093
Registrován: čtv 13. bře 2008 20:17:01
Bydliště: Neratovice
Trainz UID: 194719
Jezdím v: TS09
Hardware: AMD2-jadro +3-jadro

Re: Nové Bardotky od 350

Příspěvekod petrj » pon 25. kvě 2009 12:13:30

Díky za radu, ale v tomto se moc nevyznám. Hummusovu coronu yellou mám, ale nevím co mám u ní v configu přepsat. Můžeš poradit ještě s tímto? Díky za trpělivost se mnou. V trainzu mě spíš baví jen si v editoru stavět a občas se projet, ale o takovýhle věci jsem se zatím moc nezajímal.
Pospíchám, mě jedou stroje.
Uživatelský avatar
petrj
Rozhlížím se
Rozhlížím se
 
Příspěvky: 58
Registrován: stř 19. bře 2008 11:19:27
Bydliště: Chomutov

Re: Nové Bardotky od 350

Příspěvekod DeltaCZE » pon 25. kvě 2009 13:13:44

:arrow: petrkladno Díky,bylo to tím motůrkem :D
Uživatelský avatar
DeltaCZE
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 334
Registrován: stř 13. kvě 2009 17:06:11
Bydliště: Karlovy Vary
Trainz UID: 489958
Jezdím v: TS09
Hardware: Dual Core 2.2GHz , 4GbRam , 512VRam

Re: Nové Bardotky od 350

Příspěvekod Lugger » pon 25. kvě 2009 13:57:20

petrj :arrow: S configem tý corony nedělej nic!! V configu loko si najdi příslušný řádek corona yellow a přepiš kuid na ten, co má ta hummusovo corona ;)
Viva La Vida
Uživatelský avatar
Lugger
Moderator & Object Creator
Moderator & Object Creator
 
Příspěvky: 1531
Registrován: ned 16. bře 2008 23:02:44
Bydliště: Chrastava, okr. Liberec (trat 089)
Trainz UID: 273395
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: Zatim to drží pohromadě

Re: Nové Bardotky od 350

Příspěvekod petrj » pon 25. kvě 2009 14:41:07

Tak díky za radu, kupodivu jsem to zvládnul. Jen bych měl ještě jednu prosbu. U těch bardotek mi SSP hlásí ještě porušenou závislost na inerier CD 751 101. Dá se s tím interierem něco udělat?
Pospíchám, mě jedou stroje.
Uživatelský avatar
petrj
Rozhlížím se
Rozhlížím se
 
Příspěvky: 58
Registrován: stř 19. bře 2008 11:19:27
Bydliště: Chomutov

Re: Nové Bardotky od 350

Příspěvekod sasule » stř 03. čer 2009 11:54:01

Tam toho bylo hafo, Většinou to bylo způsobeno tím, že někde zůstaly soubory .texture.txt, ale texturky .tga už k nim nebyly. Prostě pár parazitujících souborů, které měly být odstraněny. Jenže TRS2004 to přešel mlčením a TRS2006+ na to řvou, jak pominutí. Mimochodem, v TS2009 se u některých barčí nezobrazioval podvozek a ještě jsem nevykoumal, čímže to bylo...
Tož já bych se aji vycenzurovál...
Uživatelský avatar
sasule
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 202
Registrován: stř 19. bře 2008 9:41:46
Bydliště: Slavičín / Třebíč
Trainz UID: 258803
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: Extra silný mikročip od Intelu, který doplňují Korzáři a chladí Cooler Master

Re: Nové Bardotky od 350

Příspěvekod Atkins » stř 03. čer 2009 12:31:53

Je tam problem uz v exportu - v 09 jsem musel nahradit podvozek uplne jinym
Uživatelský avatar
Atkins
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 3200
Registrován: stř 12. bře 2008 15:39:25
Bydliště: Úplně jinde
Trainz UID: 71716
Jezdím v: TS10
Hardware: Core2Duo 3,00 GHz - 4GB DDR3, ATI HD3850, WXP-SP2, LCD-TV 37"

Re: Nové Bardotky od 350

Příspěvekod pavelre » stř 29. črc 2009 13:12:43

V TRS 04 mi všechny Bardotky jezdí bez problémú. V TRS 06 se mi ale nepodařilo po převodu zprovoznit originální cab pro 749 a 751. Drobné chybičky textur jsem opravil. Nejsou však ve hře viditelné žádné animované prvky interioru - páčky, táhla, knoflíky, ručičky měřáků. Přitom SSP ani CCP žádnou chybu nehlásí. Podobný problém je např. i s cabem na páru ČSD 354. Pravděpodobně bude i u některých dalších animovaných objektů , ale ty jsem zatím nezkoušel převádět. Tuším kde je problém, ale nevím jak ho napravit. Zná někdo řešení ?
V TRS 2004 nemám zásadní potíže
Uživatelský avatar
pavelre
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 207
Registrován: pon 25. srp 2008 16:38:38
Bydliště: Karlovy Vary
Trainz UID: 207137
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: IntelPentinum 2GHz, Ram 2GB, GeForce 5200

Re: Nové Bardotky od 350

Příspěvekod Jerry » ned 08. lis 2009 1:28:47

Mám takový menší problém s těma novýma bardotkama ,přejíždějí mi návěstidlo na kterém svítí návěst stůj i s prázdnou soupravou a přitom byla celá souprava umístěna při rozjedu asi jen 300m od návěstidla. Chtěl jsem se zeptat zda se s tím dá něco dělat , brždění už jsem si nastavil na vyšší hodnotu. /:)
Jerry
Začátečník
 
Příspěvky: 4
Registrován: ned 08. lis 2009 1:13:31

Re: Nové Bardotky od 350

Příspěvekod Atkins » ned 08. lis 2009 9:10:19

Zkusil bych nahradit motor, nějakým jiným, podobným.
Jinak, ty barci se v 09 dají opravit zcela kompletně.
Uživatelský avatar
Atkins
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 3200
Registrován: stř 12. bře 2008 15:39:25
Bydliště: Úplně jinde
Trainz UID: 71716
Jezdím v: TS10
Hardware: Core2Duo 3,00 GHz - 4GB DDR3, ATI HD3850, WXP-SP2, LCD-TV 37"

Re: Nové Bardotky od 350

Příspěvekod Jerry » ned 08. lis 2009 21:12:55

Díky ,vyzkouším
Jerry
Začátečník
 
Příspěvky: 4
Registrován: ned 08. lis 2009 1:13:31

Re: Nové Bardotky od 350

Příspěvekod KarlosK » stř 02. pro 2009 14:31:12

může mi někdo prosím poslat ten kuid 161358:53003 a 89096:21013 na kucera23@gmail.com? nemůžu na auran ztratil jsem heslo
díky
TRS 2004 a nikdy jinak
!!SMRT najbrtu!!
Uživatelský avatar
KarlosK
Ještě stojím na červenou
Ještě stojím na červenou
 
Příspěvky: 405
Registrován: úte 29. črc 2008 16:36:48
Bydliště: Praha 4
Trainz UID: 298679
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: AMD Athlon X2 5400 2,8Ghz, (takt na 3,2) ATI Radeon Sapphire HD 4870 512MB, 4 GB ram, 160GBOS + 640 GBmultimedia HDD

Další

Zpět na Trainz Railroad Simulator 2004

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron