Dotaz

Obecně o hře Trainz Railroad Simulator 2004. Problémy se stahováním objektů. Instalace objektů. První spuštění. O opravných balících hry.

Moderátor: Lugger

Dotaz

Příspěvekod filip22 » ned 21. úno 2016 21:02:33

Ahoj Trainzaci,mam takový skromný dotaz.Neporadil by mě někdo kde stahnu objekt nádraží Ostrava Hlavní nádraží?Potřebuji to do hry trainz 2004.Předem děkuji :)>-
filip22
Začátečník
 
Příspěvky: 6
Registrován: pát 06. pro 2013 22:09:46

Re: Dotaz

Příspěvekod jagg » pon 22. úno 2016 11:24:40

Tak mě napadá , leda že by byl v balíčcích objektů k mapě MSK.
jagg
Připravuji se k odjezdu
Připravuji se k odjezdu
 
Příspěvky: 887
Registrován: pát 14. bře 2008 21:53:22

Re: Dotaz

Příspěvekod Sley » pon 22. úno 2016 12:35:58

Je na těchto stránkách v Downloadu:
http://www.trainz.cz/download/tratove-o ... ni-nadrazi
Uživatelský avatar
Sley
Rozhlížím se
Rozhlížím se
 
Příspěvky: 64
Registrován: čtv 26. dub 2012 19:11:06
Bydliště: Ústí nad Labem
Trainz UID: 0
Jezdím v: TRS2004 + SP4

Re: Dotaz

Příspěvekod seml » úte 23. srp 2016 10:44:05

Všechny 810tky mám s bílou kabinou, po nahrání nově vydaných modelů. Nepomohlo ani smazání a znovunahrání původního Humussova modelu. KUIDy kabiny jsou všude shodné.
Zná nekdo, prosím, řešení...Děkuji =;
Uživatelský avatar
seml
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 1142
Registrován: úte 18. bře 2008 20:57:08
Bydliště: Liberec
Trainz UID: 239637
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: Intel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10GHz 3.10GHz 4,00GB RAM LCD 19"

Re: Dotaz

Příspěvekod seml » stř 27. úno 2019 17:13:02

Dobrý den, prosím o radu: Zkouším postavit spádoviště, nefunguje mi ale opakovací návěst (nesvítí světla) od Fanddy007 ze stránek http://limbonic.wz.cz
Děkuji za radu, Luděk
Uživatelský avatar
seml
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 1142
Registrován: úte 18. bře 2008 20:57:08
Bydliště: Liberec
Trainz UID: 239637
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: Intel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10GHz 3.10GHz 4,00GB RAM LCD 19"

Re: Dotaz

Příspěvekod jungova » stř 06. bře 2019 23:19:29

Klikni na http://limbonic.wz.cz a najdi sekci manualy k navestidlum, celkem podrobny, jak ty navestidla pouzivat.
Pardon, nevsimla jsem si ze pouzivas Fandawww007. Tak ho zmen na Limbonicovo opakovaci navestidlo.
jungova, kuid348682
Uživatelský avatar
jungova
Připravuji se k odjezdu
Připravuji se k odjezdu
 
Příspěvky: 910
Registrován: ned 06. dub 2008 22:41:21
Bydliště: Lodecka1206/2,11000Praha1
Trainz UID: 348682
Jezdím v: TS12
Hardware: ASrock4extreme, i7 6700K 3.4GHz, radXFX480 2x8gb, DDR4 32gb, system SSD m2, w10 64bit, 2xHDD 1a1tb

Re: Dotaz

Příspěvekod seml » čtv 07. bře 2019 13:08:10

Děkuji,, odzkouším. Luděk
Uživatelský avatar
seml
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 1142
Registrován: úte 18. bře 2008 20:57:08
Bydliště: Liberec
Trainz UID: 239637
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: Intel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10GHz 3.10GHz 4,00GB RAM LCD 19"

Re: Dotaz

Příspěvekod jungova » čtv 07. bře 2019 13:24:30

Podivej se na limbonic, vlevo zvol navody a odklikej se na stranu 9, a roluj asi na zacatek druhy ctvrtiny posuvniku obrazovky. Je tam zluty obrazek a nejaky text 30 km?h ocekavej OPAKOVACI , nebo tak nejak.
Tady davam primy Link -- http://limbonic.wz.cz/navod_9.html
jungova, kuid348682
Uživatelský avatar
jungova
Připravuji se k odjezdu
Připravuji se k odjezdu
 
Příspěvky: 910
Registrován: ned 06. dub 2008 22:41:21
Bydliště: Lodecka1206/2,11000Praha1
Trainz UID: 348682
Jezdím v: TS12
Hardware: ASrock4extreme, i7 6700K 3.4GHz, radXFX480 2x8gb, DDR4 32gb, system SSD m2, w10 64bit, 2xHDD 1a1tb

Re: Dotaz

Příspěvekod seml » pát 08. bře 2019 14:08:27

Ahojky, to je opakovací návěstidlo přímo ke spádovištnímu. Ve hře (04řce) mám dvoje provedení...
Limbonic nesvítí corony...
Fanddy svítí pouze bíle...
Tedy předpokládám, že mají opakovat hlavní...??? :-?
Uživatelský avatar
seml
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 1142
Registrován: úte 18. bře 2008 20:57:08
Bydliště: Liberec
Trainz UID: 239637
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: Intel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10GHz 3.10GHz 4,00GB RAM LCD 19"

Re: Dotaz

Příspěvekod seml » pát 08. bře 2019 14:13:20

A ještě dotaz...Limbonic stránky se mi načítají pomalu, neúplně a padají... Mám WIN 7...??? grrr
Uživatelský avatar
seml
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 1142
Registrován: úte 18. bře 2008 20:57:08
Bydliště: Liberec
Trainz UID: 239637
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: Intel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10GHz 3.10GHz 4,00GB RAM LCD 19"

Re: Dotaz

Příspěvekod jungova » pát 08. bře 2019 18:23:37

Tak s tim problem nemam. Mam W10 64bit PC superdelo chlazeny dusikem, GPU -vari- max 42 stupnu C, CPU 8jadro sotva 28 stupnu C (neda se to uvarit) , a hlavne LTE a data mi litaji 500 mb/s . Jen aktualizace widli zlobi. Limbonic zobrazuje komplet do nekolika malo milisec, prekliknu na dalsi komplet stranu limbonicu a za asi 50 milisec. Ten sponzor zaspozoroval strojv hodnote 52000.-- . Mam treba soucasne otevrenych 8 az 12 webu a napozadi se renderuje video 2 giga a pri tom Linbonic pri prepinani stran stale zobrazuje do 50 milisec.
jungova, kuid348682
Uživatelský avatar
jungova
Připravuji se k odjezdu
Připravuji se k odjezdu
 
Příspěvky: 910
Registrován: ned 06. dub 2008 22:41:21
Bydliště: Lodecka1206/2,11000Praha1
Trainz UID: 348682
Jezdím v: TS12
Hardware: ASrock4extreme, i7 6700K 3.4GHz, radXFX480 2x8gb, DDR4 32gb, system SSD m2, w10 64bit, 2xHDD 1a1tb

Re: Dotaz

Příspěvekod bumbrdlik » sob 09. bře 2019 8:56:45

seml píše:A ještě dotaz...Limbonic stránky se mi načítají pomalu, neúplně a padají... Mám WIN 7...??? grrr

Já mám taky Win 7 a mě se načítaly taky neúplně když jsem dal nějaký starý odkaz. Když ale použiji úvodní stránku http://limbonic.wz.cz/index.html tak se mí to vše zobrazuje správně.
Těžký je život dobrodruha v Trainz
Uživatelský avatar
bumbrdlik
JTT: Electrification
JTT: Electrification
 
Příspěvky: 2634
Registrován: stř 12. bře 2008 19:30:27
Bydliště: Litvínov
Trainz UID: 147484
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: MSI 970A-G45, AMD Phenom II X4, AMD HD 6670 1 GB, DDR3 8 GB, HDD SSD, Win 7 64 HP

Re: Dotaz

Příspěvekod seml » sob 09. bře 2019 10:29:48

Díky za radu, je to O.K.
Uživatelský avatar
seml
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 1142
Registrován: úte 18. bře 2008 20:57:08
Bydliště: Liberec
Trainz UID: 239637
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: Intel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10GHz 3.10GHz 4,00GB RAM LCD 19"

Re: Dotaz

Příspěvekod misoft » sob 09. bře 2019 17:08:32

Mne to funguje korektne - aj ten priamy odkaz od Vlastičky - načíta rýchlo a všetko.
Prišiel som,videl som,nechápem,odchádzam
Uživatelský avatar
misoft
Připravuji se k odjezdu
Připravuji se k odjezdu
 
Příspěvky: 964
Registrován: čtv 03. dub 2008 20:50:02
Bydliště: Michalovce-Slovakia-EÚ-Earth-Milky Way
Trainz UID: 332403
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: AMD A4-3300 1,9GHz, 6GB RAM, ATI AMD Radeon HD 6480 2GB, Win 7 SP1 - normálny priemer


Zpět na Trainz Railroad Simulator 2004

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron